142

Бай Ставри

преди 2 години

Не ги разбира това момче нещата и това си е....

141

просто Кирил

преди 2 години

Кире с българския и словореда е по зле и от Баце. Баце поне не мекаше, а и имаше някаква балканска харизма, наш човек. А тоя е ***, ни българин, ни канадец - едно нищо, жалка карикатура. 100% олицетвотение на целокупния българин - същество опростачено и одебилчено след 30 години демокрация и американски режим.

140

Гошо...Тъпото

преди 2 години

И на Севда й е...писнало от това нечовешко отношение.За отплата са й давали най...тънките пликчета.Срамота,а тя е носила тежките...торби с пачките през целия град и е хванала...дископатия.Чак тогава Кьовеши се...задейства,от женска...солидарност и взема нещата в свои ръце.Боко,Боко,на жена...вяра да нямаш,пак те...издъниха.

139

Аз промяната

преди 2 години

Киро а ти и юмручето като нарушихте конституцията Какво да правим Оставка назначените с венецуелските машини Оставка Оставка

138

Анонимен

преди 2 години

Само Киро Про3тото е над закона, наруши Конституцията-но е министър!!!Само той,Чашков и Ушатия може да са над закона!

137

Защо лъже Кирчо?!

преди 2 години

Ами Кирчо Петков е над закона и Конституцията !

136

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Севда е признала...всичко.Лично на 8-ми март е ходила до Брюксел при Лаура,като е казала че била подложена на...жестока експлоатация от страна на експремиера Боко и неговата дясна ръка Влади-финансото.Карали са я през ден да носи пликове с тежки пачки по 500 евра от офиса на Божков до МС и на не

135

Анонимен

преди 2 години

Ако акцията на Петков успее , ще му вдигнат паметник

134

Анонимен

преди 2 години

Така е Кире - Я разкажи ти как стана богат?! През 2013та когато Асенчо е служебен министър на икономиката ти продава за 9 евро на квадрат земя в Божурище, като преди това, за да бъдеш единствения кандидат за обществената поръчка се наговаряте ти да извадиш един измизлен сертификат клас "Б", а той да вкара този сертификат като изискване за държавната поръчка. Ех тарикатчета сте вие. Колко си делнахте с Кокорчо от цялата работа?

133

Анонимен

преди 2 години

Хората на запад не помнят историята на 20 век. На запад не познават руския характер. Те си мислят, че в 21 век ще могат да се справят с Русия. А аз не вярвам. До сега никой не е успял да се справи с Русия. Сега това може да доведе до много тежки последици за запада.

132

Анонимен

преди 2 години

ОПГ-то се строява за последен път, Бацо е в кауша, гербери реват... Уволнение, уволнение ...

131

Анонимен

преди 2 години

Много прилича на политически арест. Путин така прави в Русия.

130

ЦСКАр

преди 2 години

Бях скептичен за промяната. Браво. Тотална война срещу мафията!!!!

129

реалист

преди 2 години

е сега Кирето тотално се провали с тъпите действия на Рашков, елементарно съшито с бели конци, без доказателства арест, какво става в тая държава ? преди бяха комунистите, сега тия ..докога бе ? отровно трио , чалгари ..има ли нормални хора в държавата да гласуват за нормални???

128

Анонимен

преди 2 години

Преди два дни дойде шефът на ПентагонаВчера - КП е разговарял със секретаря на отбраната на САЩДнес идва министъра на отбраната на САЩСтрахотен натиск да дадем C-300 на УКрайна

127

Анонимен

преди 2 години

Председателят на народното събрание господин Никола Минчев поиска от спецслужбите да разследват лидера на проруската организация Възраждане гражданинът Костадин Костадинов заради черния му печат в Украйна.

126

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик 141 Гербав трроле, нали само с това се занимавате - обяснявате му :)

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 Уж няма, ама че платил на протестиращите му повярвахте :)

124

пияница мистик

преди 2 години

На Кирчо Ментето няма ли кой да му обясни, че това си е чист ПР и кьорфишек за пред по-пр0стите избиратели :))) Един арест нищо не значи. И аз съм бил арестуван и съм лежал по 24, че и 72 часа сигурно над 10 пъти, та даже и в Лима, за какви ли не простoтии, ама до съд, присъда и затвор никога не съм стигал :))) Дамаджаната просто реши да се направи на интересен, но дотам ще е. И после Боко ще осъди България в Страсбург за неправомерен и реваншистки арест и ще вземе парички. Само гледайте :)))

123

Анонимен

преди 2 години

Божковистите овладяха БългарияОставка клозети Оставка Подмяната Оставка Назначените с венецуелските машини