182

Един луд

преди 2 години

Просто Киро дава за доказателства за престъпления на прокуратурата и изрезки от вестници или някакви листчета с клюки от интернет

181

Бай Кольо

преди 2 години

Точно така Кирчо,никой не е над закона,затова и вие не може да искате арест на който и да е без годни доказателства.Ако не знаеш да ти кажа,че ти и Рашков също не сте над закона.

180

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и ти както господаря си сте за затвора,защото и двамата нарушихте закона,но не бързай да се радваш и твоят ред идва.

179

Анонимен

преди 2 години

САМО КИРО МЕНТЕТО Е НАД ЗАКОНА. ИЗЛЪГА ПРЕЗИДЕНТА И СЕ ОБЯВИ СРЕЩУ КОНСТИТУЦИЯТА, А ДНЕС НИ УПРАВЛЯВА.

178

Фигурант на фигурант

преди 2 години

Киро ни показа нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ, напук на решението на Конституционния съд който окончателно се произнесе по казуса !!!

177

akudд1иу

преди 2 години

ареста на Борисов е подготовка за елеминоране на опозицията в България и признаването на РСМ !!!!! Борисов краде твърде дълго под погледа на ЕС. всичко е прах,,,,гхх

176

Анонимен

преди 2 години

Кьовеши сецна БГ-мафията

175

иво

преди 2 години

Милиони българи вече десетилетия очакват справедливост,съд,присъди и възмездие.Ареста на Боко Тиквата се одобрява от над 90 процента от българите.Крайно време е да видим Боко Тиквата в затвора.

174

Анонимен

преди 2 години

Кукловодите за пореден път се изгавриха с българския народ. Курдисаха Кирчо в нарушение на конституцията начело на държавата. Заложиха бомбата на недоверието - всичко направено и казано в името на закона автоматично е обезценено по подразбиране, защото е поставено на незаконна основа. За да се сложи ред в обществото, първо трябва да бъдат арестувани кукловодите и лъжата!

173

Ямболски цървул

преди 2 години

СТРАНДЖА.... много си объл! Елипсовиден си! Кви руски и американски влияния те гонят? Не виждаш ли,че ще ни вкарат във война?????

172

Анонимен

преди 2 години

А киро защо не прави компания на Борисов в кауша и той е престъпник каза Конституционния съд

171

Анонимен

преди 2 години

Днес идва чичо Том да иска от Кире да дадем ракети C 300 на Украйна и по този начин да ни въвлече директно във война. Не се оставяйте да ви лъжат с постановката с арестите.

170

Анонимен

преди 2 години

Никой не е над закона в България, освен Кирчу и Рундю, те могат да си подписват декларацийки с неверно съдържание и да ни вкарват във войни

169

Анонимен

преди 2 години

На Боко *** троляка пак е изпълзял под тая статия

168

Анонимен

преди 2 години

Кире мачкай олигархията на Тиквата! Народа те подкрепя! Ти не си диктатор като него и не искаш да си на власт като Тиквата и Путин по 12 или 24 години!

167

Мустафа

преди 2 години

А така Кире! Ми то на кака Херо златцето бе! Много слушка то бе! Ашколсун!

166

анонимен

преди 2 години

НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА А МИСЛЕТЕ КАКВО ПРАВИТЕ!НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН НЕ ИСКА ДА БЪДЕМ ВЪВЛЕЧЕНИ ВЪВ ВОЙНА. ТЕЗИ ГОСТИ НЕ СА ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ ПРЕДЦИТЕ СИ, КОИТО ИЗБИХА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ И СЕ ГАВРИХА С РОБИТЕ. ДО ДЕН ДНЕШЕН СА НА ПРИНЦИПА ''РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ''

165

Бай Шиле

преди 2 години

Кирее кире, живота е радост и тъга, днес арестуваш утре те арестуват, с тия бандити около теб не се чуди ако дойдат и за теб.

164

БАТО

преди 2 години

Основния въпрос е дали пушилката ще е достатъчна да изнесем С300 за Украйна, без да се напише ред за това!!!!! Да арестуваш биш премиер за "изнудване" ден след като министъра на отбраната на САЩ е поискал да направиш нещо което цял народ не иска, си е кьорфишек ама отвсякъде!!!

163

HHfg

преди 2 години

Киче, запомни си думите !