32

пепи

преди 2 години

Зеленски си е агент на Путин . Толкова ли не разбрахте .

31

Хихи

преди 2 години

Със сигурност му пишат високопарните обръщения в държавния департамент. Добре си го избраха за тази героична роля. Гледаме ново риалити. Обаче бюргерите не изглеждат много разчувствани. За тях кинтите и богатството са най важни.

30

777

преди 2 години

Ти убиваш народа си Зеленски....а на всичкото отгоре искаш да вкараш в тази война и останалия свят.....дано лидерите са разумни и да ти игнорират глупостите. Предай се , спаси народа си.

29

Анонимен

преди 2 години

Ей това е лъжлив PR на провален политик! И сме длъжни да му вярваме и да му даваме оръжие, за наша сметка! Нагъл обричаш украинците на война с нашите пари!

28

Анонимен

преди 2 години

Няма такава стена трябваше да приеме неутралитета и да се развива не знам дали има строителни фирми които длед тази разруха ще са в подем но дейстеията на Зеленски са лишени от всякаква човечност изтрепа народа си

27

Анонимен

преди 2 години

Фашиист

26

Анонимен

преди 2 години

"Украинският президент Володимир Зеленски обвини днес Германия, че преди руското нашествие е поставяла икономиката си пред сигурността на неговата страна, предаде Асошиейтед прес." Що така бе *** ? Що не казваш, че вуду куклата на бай дъно се кара на германия ?

25

Анонимен

преди 2 години

Тоя все реве на сащ за главна комедийна роля в Холивуд ,сега реве на Германия )

24

Анонимен

преди 2 години

Украйна била създадена от враговете на Русия през Първата световна война германците. Вместо република с Рада се появила марионетъчната монархия начело с хетмана Скоропадски; германците разпуснали Радата.По-късно Украйна била създадена от болшевиките.До началото на ХХ век не съществува украинска държава. Наличието на силната Руска империя винаги е охлаждала горещите глави. По времето на Първата световна война задачата била да се обединят всичките части на руската държава.

23

до №30

преди 2 години

Украйна беше измислена от Австро-Унгария през 1863 г.; но проектът беше придвижен от поляците, а осъществен от Ленин и Сталин. Украйна е създадена от Австро-Унгария и от болшевиките.

22

Анонимен

преди 2 години

Украйна не е никаква Европа. Украйна е създадена по проект на Ленин.

21

Анонимен

преди 2 години

Тези чак прави станали на този наркоман. Цял свят се занимава с този клооуун.

20

Анонимен

преди 2 години

Люк Фери:За да влезем във война срещу Русия, трябва да сме готови за десетки милиони загинали в Европа.С право или не, руснаците се чувстват едновременно презирани от ЕС и заплашени от разширяването на НАТО на изток, още повече, че в последно време САЩ не се поколебаха да се намесят с военна сила срещу суверенни страни по едностранен начин, напук на международното право и опирайки се, освен това, какъвто беше случаят в Ирак, на безсрамни лъжи, пише френският философ във Фигаро.

19

баба мара

преди 2 години

няма такава стена целта е силна америка слаба европа и ес нов световен ред в коитода доминира сащ без русия ама не става да си даваме парите за ам оръжие и смърти да мрем на опашките за олио сега ще ни почне новия вирус от биолабораториите

18

Анонимен

преди 2 години

Еврейчето изиграва ролята си перфектно. Плаче, мрънка, но не бърза за мира. За десетилетия отдели Русия от Германия, понеже бяха станали много близки. А това е кошмарът на англосаксите. Сега следва примирие и нов план маршал за Украйна. Едни хора зад океан ще правят пари, а други пак ще са фалирали след поредната изтощителна война. Евреите върнаха света в 50-те.

17

Вв

преди 2 години

Нямали кой да му скрие телефоните .

16

анонимен

преди 2 години

Погледнете снимката, клоуна си прави шоуто и публиката пляска. АААААААА ако още веднъж му видя физиономията ще взема автомата и подред. ЕЙ , това не е цирк, филм, който ако не харесате може да изключите. СТИГА лъжи, пропаганди и др.......Независимо от коя страна властимащите си гледат своя интерест. ВРЕМЕ Е да се вдигнем НАРОДЕ.

15

Анонимен

преди 2 години

Украинците са тръгнали да стават арийци обаче ще си останат руснаци ;) Украйна означава покрайнините на Русия а не на Германия :) А Берлин ще загуби и тая война. Путин е много мек към запада но това ще се промени.

14

Йосарян

преди 2 години

Междувременно в ЙЕМЕН има бомбардировки от есента на миналата година и хората буквално измират от глад, но това НЕ Е ИНТЕРЕСНО ЗА ПРОПАГАНДАТА. Да сте видели нещо в новините за Йемен скоро? Даже ще вземат сега повече петрол именно от тези, които бомбардират. Смехотворно, противно и очевидно. Освен за NPCта, които се информират единствено от телевизора.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Жегна ли те, а? Знам.