52

Анонимен

преди 2 години

Основният проблем на Путин е на кой ще даде лаврите да бъде миротворец - посредник- на султана или може би на Тръмп? Във всеки случай няма да е европеец...

51

Анонимен

преди 2 години

"Мисъл" на посоки - що е то...

50

Анонимен

преди 2 години

Запада бил зле, а Русия цъфти. Ами карайте руски коли, гледайте руски филми и сериали. Играйте само руски игри и ползвайте руски туристически услуги. Ползвайте руски напитки и храни и се радвайте на руските научни достижения за битови нужди.Носете руски спортни марки.Нефт имали и газ. Това заради някви умствени заложби ли е?Такива дето ги хвалят и имат финансова облага ги разбирам, ама другите папагали дето нямат някакъв бонус ми се виждат най-*****.

49

Анонимен

преди 2 години

Все едно се изказва някакъв неуравновесен. Целият му изказ е такъв и се дъжи като ***.

48

Анонимен

преди 2 години

Тръмп е една ментално объркана личност.

47

Един дол дренки

преди 2 години

Труп хвали Путикантроп

46

Нео

преди 2 години

Най-тъ.пия президент на САЩ дава оценка на другите! Дори за него това е прекалено ***!

45

Анонимен

преди 2 години

Давай Тръмп, само така, винаги си прям.

44

Анонимен

преди 2 години

Не е по-умен, бай Тръмпе. Просто за блатните сатрапи човешкият живот никога не е имал стойност. Руснаците или са живели в абсолютна монархия със закрепостен народ, или в тоталитарна държава с велик вожд. В този смисъл Запада знае, че лилиПутин като нищо ще пусне ядрените бомби, защото не му дреме за хората, а лилиПутин знае, че Западът ще стъпва внимателно, защото му дреме за хората. Изводът е, че лилиПутин е един обикновен терорист, взел заложник.

43

Тръмп,

преди 2 години

Путин си е същия, просто обстановката сега е съвсем друга. Никак не е лесно на руският президент да се разправя с киевски терористи, криещи се зад жени и деца и виновници за смъртта на хиляди

42

Тръмп,

преди 2 години

Зеленски е страхливец и виновник за смъртта на стари хора, жени и деца

41

Палачинко

преди 2 години

Тръмпеее, нищо не се е променило у Путин, ама си прекалено кyx, за да разбереш, че си е такъв от много години. Пък и далавера имаше - разклати Украйна, после Сирия, за да напълни Европа с бежанци, после те направи президент, за да изкараш САЩ от НАТО и да го отслаби, после успя да изкара Великобритания от ЕС с пионките си от консервативната и cмeшкотo Фараж. Да не говорим за конспирациите за 5G и ваксините, идващи пак от руските тролски фабрики. Дългосрочна програма, която обаче се провали.

40

Татул

преди 2 години

До 43 А ти как мислиш се управлява една от най големите страни в света, с цял конгломерат от нации и разбирания. Лесно е да седим тук зад монитора и да си чешем езиците.

39

Тръмп е симпатяга

преди 2 години

нямаше конфликти и световни проблеми по негово време. Даже иронизираше ковид истерията и нейните сектанти

38

Хех

преди 2 години

Скоро икономиката на България ще рухне .Тогава няма да има значение кой прав и кой крив .Някой сектори вече се задъхват от липсата на желязо ,скоро ще започнат да се задъхват и от липсата на торове .Все нужни неща за пройзводствените нужди .Почнаха да намалят заплати и съкращават но това не ви го казват.А са минали само 19 дни ...

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 =-- алфа мъжкари??? По-скоро патологични лъьци, на които им е време да се пенсионират в стая с решетки.

36

Анонимен

преди 2 години

Тръмп и Пугин щяха да се разберат за Украйна,нали знаете че двама луди най-добре се разбират.

35

Анонимен

преди 2 години

Оранжевият още си мисли, че да си съсипеш държавата, да нападаш съседа си и да се държиш като училищния побойник е признак за "по-умен" политик. Хаха! Как сега да каже нещо против Вулвин, като до вчера го боготвореше, а днес и той ще си замине с него на бунището на историята.

34

РР

преди 2 години

Още един политически труп.

33

Анонимен

преди 2 години

С житейския си опит установих, че наличието на власт или пари или пък и двете заедно не означава, че си по-умен от останалите. Тръмп и Путин са прекрасни примери затова. Домогването до финансов или властови ресурс е за хора без скрупули, за хора за които човешкия живот и достойнство не струват нищо. Търмп и Путин са прекрасни примери.