72

Професионалист

преди 2 години

Тръмп е по-малкото зло за света от сегашния дъртак.

71

Анонимен

преди 2 години

Тия и двамата са хвани единия удри другия. Единия провали 22 години на Русия, а другия 4 години на САЩ.

70

Анонимен

преди 2 години

Алооо , .....Соломон Паси ,... разбра ли ?

69

Анонимен

преди 2 години

Председателят Си благоволи да разговаря утре по повод положението в Украйна с изолирания от Саудитска Арабия и ОАЕ байДжо.

68

АМИ..

преди 2 години

И ангелите воюват в небесата,и боговете на всички народи..За цялата известна история на цивилизацията-някъде 4-5 хил.години МИР е имало само 300 години..Такава ни е природата..Бебета се бият в яслите,децата в детските градини,училища,усдома-с братя,сестри..Най любимата игра-война.Компьютерни игри-военни са най любимите...Филм-"Междузвездни войни" е култов,и много-много други..Бог такива ни е създал.Но и ЛЮБОВ сложи в сърцата ни..

67

Анонимен

преди 2 години

Че Китай нема да стане САЩ е ясно, но драстично ще се промени игрите на виляние и глдни бройлери по света, особено в ЕССР.

66

Анонимен

преди 2 години

Амии искам да карам ниво БМВ или фолксфаген, ама заводите са сглобяване спряха в Германия, щот частите от Русия и Украйна не могат да се доставят. Та ква кола запада на карам ве? Сглобвна в Индия, Китай ими Гетания? Чаркалъците правени все там? Та кво каза за западните нам си кво :)))))))) На запад им остана една стара слава от миналия век и алчността. Нищо повече. След тази йризи де се задават на пазарите ще стане какъв гол скелет е Запада.

65

Калашников

преди 2 години

Дони е прав с оценката си за лидерите на НАТО - много са *** !

64

ЕВАЛА НА ПУТИИН

преди 2 години

ТРЪМП Е БИЗНЕСМЕН, ВИЖДА КАК КОНКУРЕНТА МУ ФАЛИРА И ГО НАСЪРЧАВА - ПО БЪРЗО ДА ГЪЛТА ВОДА И ДА СЕ ДАВИ!

63

Анонимен

преди 2 години

как си представяте че путин се предава и слага край на войната и живона си-май не звучи правдоподобно при положение че има 100 мегатона

62

jj

преди 2 години

За лидерите на НАТО не знам ` ама от теб бай Дончо определено е по-умен...

61

Junior

преди 2 години

За дрОара Тръмп всичко в еволюционната стълбица, което над медуза е по-умно. Особено от него.

60

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ПУТИН ЛИ, МНОГО Е УМЕН, ФАЛИРА СИ ДЪРЖАВАТА! АМА ТРЪМП Е ГЯВОЛ. КАК ДА МУ КАЖЕ ИСТИНАТА? ЩЕГО ПУСНЕ ПО ПАРАПЕТА И *** САМ ЩЕ СЕ НАХЕНДРИ БЕЗ ДА РАЗБЕРЕ, КОЛКО Е ГОЛА ВОДА.

59

ФИНАНСИСТ

преди 2 години

Света се нуждае от пълна Деамериканизация понеже там са концентрирани голяма част от световното богатство. Всички които искат преразпределение на световните блага биха подкрепили Русия . Тази война е просто една от многото за постигане на тази цел, от която ние Българите бихме имали много сериозен интерес !

58

Анонимен

преди 2 години

Една държава, която не си произвежда сама дори тоалетна хартия, не ми я хвалете. Иначе била "магучая". Магучаи са банковите сметки на олигарските й, къщЯтата им, вилите им - все в "загнилия Запад". Жалко за потенциала - огромна територия, несметни природни богатства, а средната им заплата колкото в нашата разкостена територийка. И наш *** лелее руския "рай", без да си дава сметка, че ние не сме излизали от него - ДС-другарите продължават дирижират всико в БГ под давление на КГБ.

57

баба мара

преди 2 години

вчера беше голям резил за ам сенат и двете формации ръкопляскат на нар-кома-наето до къде води гмо деменция липса на ориентация харчене на парите на ам народ

56

ха ха

преди 2 години

Като му слушам на тая пародия Тръмп изказванията, все едно слушам Копейкин. Жалка история-и Тръмп, и Копейкин. Пародийни креатури.Тръп като е толкова умен, защо не се сети, че с това хейтене в момента си реже главата, както се вижда от соц. проучвания там. Това не е България, г-н Тръмп-е, където група неандерталци сред народа да ти се кефят на популистките простотии.

55

цитат

преди 2 години

Люк Фери:За да влезем във война срещу Русия, трябва да сме готови за десетки милиони загинали в Европа.С право или не, руснаците се чувстват едновременно презирани от ЕС и заплашени от разширяването на НАТО на изток, още повече, че в последно време САЩ не се поколебаха да се намесят с военна сила срещу суверенни страни по едностранен начин, напук на международното право и опирайки се, освен това, какъвто беше случаят в Ирак, на безсрамни лъжи, пише френският философ във Фигаро.

54

158

преди 2 години

Това е най-важното изречение в статията --първото гласуване за импийчмънт на Тръмп се случи, след като Тръмп накара Зеленски да обяви разследване на сделките на Хънтър Байдън в Украйна, след като президентът нареди да се спре военната помощ за Украйна.Тръмп нарочно бе сменен, защото се разбираше с Путин и нямаше да има война. Явно, че войната е била подготвяна още преди това, зад гърба на тогавашния президент на САЩ. Достатъчна причина да бъде импийчнат или в последствие да не спечели.

53

Анонимен

преди 2 години

Кво става накрая, Западняците не могат да живеят без Азиатските ресурси, фабрики и нефт. А пък Азиатците им е трудно да живеят без западния прогрес. В крайна сметка всички сме си нужни, но ето, че дойде време да се сблъскат две влияние с интереси и сега ще стане ясно кой повече и без какво не може. Славяните не са *** хора колеги, но са продажни. Затовя Руснаците могат да постигнат много след тия санкции. Само изпитанията учат, променят и изграждат народи и държави.