58

На всички

преди 2 години

Става ясно че т.н вакси идват на партиди с различна степен на токсичнаст! За това на някоѝ им нама нищо и бият тъпан глупците! Просто са били късметлиѝ, това си го набийте в кратуните,защото понякога нама втори шанс...

57

Taню

преди 2 години

През изминалите седмици обществото не се раздели особено. Ваксинираните са твърдо зад атлантическите ценности (програмисти, лекари, зъболекари, архитекти- всички полезни хора), а русофилите (заклети антиваксъри)- на обратния полюс. Вече все повече и повече лъсват разликите в обществото. Едните пеят за биолаборатории (майка ми е биохимик и работи в такава... няма общо с КОВИД), а другите се опитват да им налеят акъл. И животът си минава. Едните се развиват и живеят охолно, а другите потъват. Факт

56

Анонимен

преди 2 години

До До 42 55 Друг признак, че сте тррол - слаби на доводи, силни на обиди.

55

Мими921

преди 2 години

ВАЖНО !!!! Следващата пландемия ще бъде вирусът Марбург.Това е хеморагична треска, подобна на Ебола с 88% смъртност.Сега първо не се притеснявайте, тези, които прокарват този дневен ред, няма да пуснат нищо, което би ги убило. Това ще бъде фалшив Марбург.Много от ранените от ваксината covid показват съсиреци и неконтролируемо кървене. Ще се твърди, че това е Марбург.Те вече са разработили PCR тест за Марбург, въпреки че все още няма официална пандемия.По-тревожното е, че те вече бързат с ваксина за Марбург.Още по-тревожно е, че основната съставка на новата ваксина е РИЦИН.

54

Анонимен

преди 2 години

Поредният вакс-култ-фашист, който риве за задължения, обаче много е важно да е ясно, че задълженият се случват само на другите. И естествено поддържан от самообявилата се "елитна" група с "евроатлантическите ценности", за които явно основната ценност е въображаемата им висока заплата. Ценности като прозрачна информация, отворен научен диалог, не, вижте те на се особено важни. Май не разбират, че времето им изтече.

53

Много бе

преди 2 години

Много ви си иска да инсталирате вкички хора ,ама НЯМА! БОЖИЍТЕ НЯМА ДА СЕ БОДАТ с инсталацията за масов контрол и тирания! Забравете! Пси.ххо.пати!

52

У бре

преди 2 години

Забравихте да подчертаете,че лекарите с НЕТЪРПЕНИЕ очакват поредната вълна от СОVID.Нали и те душа носят,деца хранят, а доплащането по тази клинична пътека,която вече е клинична МАГИСТРАЛА,построена по-бързо от "Хемус" , се превърна в смисъл на техния живот.

51

Анонимен

преди 2 години

Ковид пандемията ПРИКЛЮЧИ и само на БеГе тъппаците не им стана ясно!!!

50

До 42

преди 2 години

Мале мале, кви лъжливи сте били джендърите...

49

До 39

преди 2 години

Съгласен съм, оказа се че ковидофрените и евроатлантическите под_логи са едини и същи: самотни лелчета-коткогледачки, соеви хипстери, алкохоличирани псевдоинтелигенти-седесари, невротици, джендъризирани младежи неспособни да си сготвят салата, системни администратори изживяващи се като "програмисти", гласоподаватели на ДБ, спасисофиянчета и други лакеи на "Америка за България" - все безполезна сга_н живееща по-бедно от средния московчанин, но смятащата се за аристокрация и преуспели"европейци".

48

Не само филм

преди 2 години

Z - световна война ! Очаквайте последствията !

47

Не дакторе

преди 2 години

Не се информирам от интернет за ваксите,а от случаѝте с фатален край и увреда около ми! Затвори си мирисзливия протдажен плюювалнник! *** кажи на Стефан от Кюстендил и на моя комшия за иглите,че са безопасни...! Нещ..астник!

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 Още едно доказателство, че ваксатроловете сте гербави.

45

Анонимен

преди 2 години

До До оня 45 Той е най-обикновен тррол. Ако имаше интелект, щеше да си намери работа.

44

Анонимен

преди 2 години

До до 36 37 Марш може да викате на нещастната си майка, която е "забравила" да Ви възпита.

43

До оня

преди 2 години

дето бил в интелигентната среда и сам си верва: Защо в Япония и Южна Корея /инфо от преди няколко дни/ има най-много починали не в началото преди 2 години, а след масовата препаратизация и бустеризация.??????.?? Айде, чакам вода от 10 сухи кладенеца да докажеш интелекта си и съответно способностите за анализ на факти.

42

Анонимен

преди 2 години

Тия с този вирус първи ще висят по стълбовете !

41

Мдааа така е

преди 2 години

След душманското посипване отгоре тези дни-очаква се! А за обслужването на мамона,някоѝ хора ще бъдат съдени от Страшния съд! ИСУС ХРИСТОС ИДВА,обаче сте СЛЕПИ, вършите си още делата на мамона,на този който няма истина ! Тук сти за миг,но там....

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 Факт е, че ваксатроловете бяхте изчезнали напоследък, а под статиите за войната изобилстваше от пропутински коментари. Та, изводът е, че трроловете сте герб, вакса, путинисти.

39

Анонимен

преди 2 години

Oпааа, най-новият клиент на трибунала. Никой няма да бъде пропуснат, никой няма да бъде забравен.