118

БРЦК

преди 2 години

Лекарството на кукувид 19 се нарича Война клане и огън . Свобода или смърт

117

Анонимен

преди 2 години

В аптеките дават антибиотици и сърдечни лекарства, и всичко без да задават въпроси. Обърнали са се на супермаркети. Това е истината. От 4- 5 години си купувам всички лекарства , които ми трябват без да са ми поискали рецепта. Живея във Варна.

116

Анонимен

преди 2 години

В аптеките дован антибиотици и сърдечни лекарства и всяко без да задават въпроси. Обърнали са се на супермаркети. Тона е истината. От 4- 5 години си купувам вски лекарства , които ми трябват биз да са ми поискали рецепта. Живея във Варна.

115

Препатил

преди 2 години

Имало лекарства. Ми те са с рецепта. В аптеката не ги дават ей така. Тази рецепта откъде да я взема? Нали лекар първо трябва да сложи диагнозата, да изпише лечението и да издаде рецептата. Това по телефон или през zoom не става някакси. Това да отпращаш пациент в нужда е престъпление и нарушение на Хипократовата клетва!

114

Пациент

преди 2 години

А вие докторите за какво сте? Били безотговорни... къде да отидат тези със симптоми ако имат нужда от лекар? Искате само със здрави ли да работите? Има болен, има проблем, така ли? Стар български обичай, че не ни се работи... Като има карантина да умираме вкъщи, така ли?Нали тестът не е диагноза, а основание за такава? Кой да я постави тази диагноза?

113

Анонимен

преди 2 години

Цитат -...."По думите му хората се страхуват от ваксините и предпочитат да се информират от социалните мрежи, а не да се доверяват на своя лекар"...Дофторе, когато първия път се разболях от Ковид, личната ми лекарка ми каза за нищо на света да не ходя при нея. Отрови ме с антибиотици, предписани по телефона. Оцелях въпреки нейното "лечение". Наскоро Ковида пак ме налази. Чайче, витамини, лека храна и ми мина за няколко дни. На болшинството им стана ясно и въобще не се занимават с вас, личните

112

Анонимен

преди 2 години

Имам 3 познати семейства, в момента всички са болни. Неваксинирани разбира се.

111

Анонимен

преди 2 години

Ало д-ре тия калпави ваксини си ги заври знаеш къде. Аз не съм против ваксините, напротив, но точно тия са не са никак ефикасни. Когато излязат безопасни и наистина предпазващи и ваксинирания не се разболява и не разнася вируса, тогава ми се обади.

110

Анонимен

преди 2 години

Путинофилите не вярват в ковид, вярват че ваксините са опасни, че пандемия няма, че Путин е спасител на Украйна.

109

Анонимен

преди 2 години

Вече не сте интересни. Повече ме вълнува кога ще бием Путин!!!

108

A

преди 2 години

Е те измряха бабите и дядовците.Втората страна в света по смъртност!Поне ще спестят от пенсии!А и българина е всезнайкоМного глупав народ:Няма корона,няма война

107

Анонимен

преди 2 години

Българинът ими само задължението да си внася осигуровките и да доплаща на ръка, колкото им скимне. Това ни е здравеопазването - ненужни операции, умиращи пред болниците и някой да продължи списъка с безобразията. България е първа по смъртност и без ковида. Изводът е, че системата не струва, а докторите вредят, което си е престъпление! Лечението е -СМЯНА НА СИСТЕМАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

106

Анонимен

преди 2 години

Бизнесите фалираха, хората са бедни и гладни! Махайте се с тьпите си мерки! Ако искате да се държим като западняци, дайте ни подпомагане като на западняците! Аз лично получих от държавата комбинация от три пръста с преобладаващ среден за двете години от пандемията! Същото получиха и всичките ми близки и познати.

105

Маг Витанов

преди 2 години

Докторче, дори телевизионните математици започнаха да гледат в кристалното си кълбо колко ще умрат в Украйна, вместо колко ще се разкихат и разсополивят. Ако искаш да си интересен поне измисли нещо интересно за поредния въображаем щам, който ще има симптомите на пострадал от шприцовете с генна инженерия.

104

Анонимен

преди 2 години

абе дохторе, и като има толкова много болни, ще не искат да *** от смъртоносния вирус??? Защо така сами идват на крака, без помощта на ценния кислород от бутилка и линейките??? Защо вместо да падат по улиците или пред болниците, те спокойно се разхождат по моловете, заведенията??? Нали този коварен вирус е много смъртоносен??? Защо бе дохторе? Защо???

103

Анонимен

преди 2 години

спрете всякакви пари раздавани заради ковид и вълнението ще затихне.

102

Анонимен

преди 2 години

А какво каза този уж лекар за последствията от идиотското изписване на антибиотици от страна на джипитата върху ГИТ и приеманите напоследък пациенти с кървене?

101

Анонимен

преди 2 години

До 91, 99 А откога вирус с 1,3 % статистическа смъртност се води смъртоносен?

100

Анонимен

преди 2 години

Цинк, д-ре, цинк и кверцетин. Мерките и тестовете са измама.

99

Анонимен

преди 2 години

Ами две години си свикнал да гушиш милиони всеки ден за тестове, ваксини и лекарства и сега с идващата пролет паричките спират и нали се сещате, че на тия иззедници им става лошо и се чудят, как още да плашат хората.