22

By fv

преди 2 години

Къв народ е тоа македонски бе мамито ви ши***а да...

21

От открит

преди 2 години

Анонимен, извинявам се,.останал съм с грешни впечатления от първия ти коментар

20

Българин

преди 2 години

Писмото да се изпрати до европейските институции, иначе досегашните адресати е бошлаф работа.

19

Открит

преди 2 години

Анонимен"хубавецо" престани да ръсиш глупости,ставаш много досаден. Отивай си при работодателите!

18

Анонимен

преди 2 години

Македонския етнос е толкова истински или фалшив колкото всички етноси.Ако има един от вас да каже какъв е нашия произход и какви гени имаме ние, ще го призная за велик.

17

Анонимен

преди 2 години

Назначените хора от Каракачанов в СРМ са назначени от Путин хора.Македонците не са Македонци от 1948 или от 1944.Процеса е започнал в началото на 19 век.От тогава до сега има над 220 години.Вие в кой век живеете ? Та самата истина е че България прилича на Русия(Путин) по отношение на Македония.За да разберете истината за Македония трябва да търсите Не-български Учебници.За мен Македоците и Българите са един народ подложен през 19 век на две различни пропаганди.Това не трябва да е причина за Вето

16

Анонимен

преди 2 години

Лесно е до 1948 са се определяли като българи след това комунизма ги е определил като македонци! Записват го в учебниците а ЕС признава деянията на комунизма и така.Другия вариант е с кръв да нападат София и квото стане.

15

Анонимен

преди 2 години

Представители на несъществуващия етнос македонци.

14

Ебтер

преди 2 години

Това с Македония та е направо едно в едно с Русия и Украйна! Руснаците са братя както с украинците, така и с Беларус! Но сащ така направиха, че украинците чрез психотропни оръжия действуващи от два сащ кораба и брутална агитация плюс страшен терор против всичко руско настроиха или поне уплашиха украинците да се имат за руснаци, а иначе езика им е в основата руски с полски примеси! При макетата сърбите още по титово време само със страх и терор постигнаха същото, което постигнаха сащ с Украйна!!!

13

Анонимен

преди 2 години

В Македония комунизма не се разобличава. Булеварди са кръстени на Тито и на главорези комунисти и изобщо има паметници на хора убивали и то много хора заради това, че са българи или антикомунисти. Абсурд е това! Как така ЕС за нас обърнаха с хастара всички служби и агенти, а там комунисти- убивали хора са с паметници в центъра?! Тук е забранена комунистическата пропаганда със закон, а там... Това двуличие на ЕС ни е в повече!

12

Хаха

преди 2 години

Докато са на власт Сърбоманите в Македония няма да мръднат и една стъпка напред. Всички знаем че Москва ги командва отдалечено през Сърбия, винаги са били против България !

11

ЬЬЬ

преди 2 години

рсм тъне в собствения си батак и докато не се решат основните неща за правата на българите там,за общата ни история,език и култура,да не отпада в никакъв случай ветото наложено от България.Такава рсм,каквато е досега,не е нужна никому,в противен случай ще си вкараме тара*леж в га*щите.

10

Анонимен

преди 2 години

Ореваха света, че ако не ги пуснат в ЕС щели да минат към Русия и Китай, сега видяха, че този номер не върви, реват, че били като Украйна, а същевременно подкрепят индиректно Белград и Москва! Докато не впишат българите в Конституцията си и не почнат да се държат, като европейски политици никакъв ЕС ! Освен това албанците са си направили сметката и Велика Албания скоро ще се появи на картата

9

Не

преди 2 години

език на омразата. Там има действия на омразата срещу българи. Не отговорим ли реципрочно никога няма да се променят. Предпочитам отровна змия за съсед пред македонец!!!

8

Т

преди 2 години

Какви спорни въпроси бе майка ви нагла

7

Бино

преди 2 години

Не трябва да влизат в ЕС, защото сега използват войната и се мъчат да минат между капките. Ами не не трябва да влизате в ЕС. ТОЧКА!!!!!!

6

баба мара

преди 2 години

референдум в македония за членство в нато и ес не повтаряите грешката набългария

5

Анонимен

преди 2 години

Кво се разбързаха? Да не се е заклатило столчето на нашата марионетка и да се притесняват, че после няма да има кой да им свърши работата?

4

Анонимен

преди 2 години

Докато не се решат проблемите между България и северняците никакво започване на преговори !

3

Анонимен

преди 2 години

Брат, американците сега са заети да диктуват речите на Зеленкси, що трябва да се мъчат и с речите на Кирчо.Ще влезете, спокойно. Сигурно и репарации ще ни накарат да ви плащаме.