54

Анонимен

преди 2 години

Typ и *** не са виждали кораб на живо, а коментират..мисля че като се появи дефицит на тоалетна хартия, няма се сетите с какво да да се обършете

53

Поп Кръстю

преди 2 години

Какво прави този кораб там, оръжие ли носи или цигари.

52

Андрей

преди 2 години

Нито на Русия, нито на Украйна им пука за този кораб. Едно корабче, голяма работа. Те се избиват като кучета, и хич не им дреме за някакви кораби.

51

=

преди 2 години

Там са блокирани над 20 кораба от много държави.И са блокирани от войната на ***.лер а не от украинците.Те са блокирани не в Черно а в Азовско море преградено от пиратския флот на фашиста путл.ер ***.

50

Демократ

преди 2 години

Политиците не мислят за бьлгарите по свидни са им чуждите

49

СССР

преди 2 години

Крайно време е да ги унищожат тези нацисти украинците

48

натовски популист

преди 2 години

че то пристанището н е епод украински контрол а украйна няма вече флот

47

Знаещ

преди 2 години

Превозвал е кюлотите на Митрофанова, че те със шадраван Руменчо са в критическата ,и ще правят много пиш-пиш .А, Курнелка Нинова се вживяна в новата Цола Драгойчева.

46

Само да попитам

преди 2 години

A какво е правил този кораб там? За кого и какъв товар е превозвал?

45

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 55: Първо му научи името, и токава може някой да ти отговори. А по принцип всеки политик може да има всякакви контакти. Следенето на политиците не е баш демоктарична практика, но у нас това не е нещо ново.

44

Анонимен

преди 2 години

До 54.П.П, Та в качеството си на какъв Купейкин получава сигнали лично от Москва и някой въобще вярва ли на ..ките за каквото и да е.

43

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 53: "Купейкин" виновен за това, че украинците не пускат кораба с нашите моряци? Имаш ли връзка с главният си мозък, като ги пишеш тия г'лупости?

42

Анонимен

преди 2 години

Купейкин отново е получил сигнал директно от бащицата *** и се втурнал да изпълни немедленно заказите.Но само са уведоми бедния българин колко купейки е получил отново за да предаде България на азиатския сатрап.

41

Анонимен

преди 2 години

На сме съюзници бря, кво се обърка!? Я да си гледаме приятелството с Русия, че с фашистки краварски марионетки, никой не може да се разбере!

40

Хемус

преди 2 години

Какво очаквате от племе,което освен официалното украинско гражданство,притежава и втори син паспорт с надписи на клингонски!!?Те са малко като нашите латиноамаериканци,само че са бели!Чакат на готово,мързеливи,нагли,нахални,все някой им е задължен,дори елементарно възпитание не притежават!От край време са известни като износител номер едно на компаньонки в света!Корупция,контрабанда,трафик на органи,стръв за педофили!Държава тип разграден двор!

39

Стига глупости

преди 2 години

До Калеко Алеко: Ти пак с простотиите напред. Хапчетата ли не си пиеш или просто за толкова ти стига пипето?

38

Украйна виновна?

преди 2 години

Ужас! Как може Украйна да е виновна за нещо. Не е правилно, не е по Натовски. Русия трябва да е виновна за всичко. А че нашите политици са п'родажници и слуги на чужди интереси, за това нито Русия, нито Украйна са ни виновни.

37

Калеко Алеко

преди 2 години

Абе то ако става въпрос за заложници, тук вече си имаме такива - заложници на путиновите престъпления към човечеството и Генцида над украинският народ, предатели и престъпници, отцепродавци и антибългари ... Имената им са ясни: Копейкин, Болен малиноФ ... в т.ч. и радеФците, янеФците, тези от бузлуджанският Коминтерн на Импексова и червените и бабички със старческата деменция, както и всички други форми и туморни образувания на поклонничество към путинова рассия в обещството ни ... !!!

36

Анонимен

преди 2 години

А ние си помислихме че са руснаците не го освобождават ,че какъв е проблема тук натовци колкото искаш да звънят на зеления

35

ТЪп

преди 2 години

Сега ще го потопят и ще обвинят Русия. Тарикатлъци.