134

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се пънат тука анти Путин анти Русия.Това е правилният ход.Вие какво искате да се обкръжи със военна техника и после една провокацийка и хоп нападаме Русия ще я демократизираме по наше му и нескрито ще и вземе ресурсите да ама не сте познали.Всеки чужденец стъпил в Русия с оръжие ще остане там за винаги.Ако мислите,че със санкци ще стане преврат в Москва грешно сте си направили сметката

133

ЦВЕТАН

преди 2 години

НА ВОЙНА , КАТО НА ВОЙНА ! ЩОМ УКРАЙНА ИСКА ТАЗИ ВОЙНА , Я ПОЛУЧАВА ! ВЕНОВНИ СА И ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ! ДРУГ ИЗХОД ТЕ НЕ ИСКАТ !

132

Z

преди 2 години

Трогателно! Какво трябва да правят военните?! Само заплати ли да вземат?! Война е....Всички писаници в бг са пълна демагогия. В телеграм каналите е доста видно, че руския народ разбира и масово подкрепя войната. Защото е време, време е за нов по-добър смят, в който англосаксонците ще са нявряни в миша дупка! Слава на Велика Православна Русия!

131

Анонимен

преди 2 години

Ами война е-няма как без жертви.Онзи ден слушах изненадващо адекватно интервю по западните медии,където попитаха натовски америкснски генерал как би реагирал САЩ,ако Китай е във военен съюз с Мексико и Китай си направи военна база в Мексико?Отговорът беше еднозначен-в никакъв случай няма да го позволим,и да дори с цената на война.Защо всички гледат едностранно на проблема?Никоя държава от капацитета на САЩ,Русия или Китай няма да позволи това.

130

Георги

преди 2 години

До Българка :трябва да те чукат 10 чеченеца по 10 пъти на ден, от зад и пак ще ти е малко

129

До 137

преди 2 години

Браво на Японците само те не знаят , че са в НАТО и даже са 2 ра сила ,явно някоя нинджа е подписал тайно договор.Да Америка е близко до Русия има няма 80 км ама от кога Москва най-важния град е на Изток , че Руснаците да се притесняват след като при ядрена война и двете няма да ги има.От границата на Украйна до Москва ракета може да удари за 3-4минути без да се реагира адекватно на удара.Така ,че запази си гениалните мисли у лево.

128

Не ги ли е грях

преди 2 години

Нещо не мога да ги разбера путинофилите: хем наричат Запада "гейски", хем "фашистки". Абе нали фашизмът ( според мен и путинизмът) си мре да заклеймява различните, да се обявява за върховен и традиционен бранител на националните ценности, все му бъркат либерализмът и демокрацията? Ама те русофилите са си объркани същества

127

Анонимен

преди 2 години

Kiro mangala shte ni dovede do sashtoto

126

Anonimen

преди 2 години

В очите на почтените и разумни хора по света руските войници са герои и Русия е герой, че се изправи срещу фашинизираният запад. Много народи по света са страдали от фащ и алчните западняци. Чакат с нетърпение да паднат на колене. Тогава ще се избият кой пръв да хване меча и да им отсече главата.

125

Анонимен

преди 2 години

Слава на Путин! Велик е!

124

АЗ76

преди 2 години

BTW не харесвам разваления полски който се ползва за офицялен език на Украяна.през мъндолините ми е,който натисне минус. :)

123

АЗ76

преди 2 години

докато има ционизъм,така ще е по света.много е жалко че два православни народа се избиват.постигнаха някои съгласия с мюсулмани и араби-сега православието е на ред.дори папата е много мълчалив...а православния Вселенски патриарх още повече и тих...

122

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Матрял има , в началото ги опяват после даже и не ги събират . Велик стратег е Гасударя , все че им писне на украйнците да ги екзекутират и готово . Рускините са яки и раждат матрял за Гасударя

121

Анонимен

преди 2 години

Слава на Русия

120

Анонимен

преди 2 години

Абе що не пишете колко хухли са гушнали букета ,според ЦРУ над 30000 ама нашите плюнкиии мълчат !!!

119

Анонимен

преди 2 години

Нападаш чужда страна, убиват ти войниците в самозащита "те са лоши, ти си добър". Менталната гимнастика на руснаците и русоробите е потресаваща. Като не им харесва на руснаците в Украйна да си ходят. А на Путин глупостите, че НАТО се било доближило прекалено до Русия, ако Украйна влезела е пълна простотия. Той има граница със САЩ и Япония - двете най-големи НАТОвски армии. Айде у лево с пропагандата за ***!

118

Анонимен

преди 2 години

"сякаш не искат да повярват, че техният президент може да е взел грешно решение."....... Грешно според запада щото не успяха първо 2014 да задържат Крим и да се настанят във военно-морската база като изгоят Русия и второ щото не успяха да приемат Украйна в нато и да си разположат ракетите на границата с Русия. Путин нито е луд нито в ***. Може да е подценил съпротивата на украинците може и да не е.Запада просто не му остави друг избор, като че ли дори искаха той да нападне Украйна.Подло...

117

само питам

преди 2 години

Докога БГ медии и рузките *** ще тровите медийната среда в България по примера на Путиновата пропаганда в рашистан?!Няма как който и да бил той да се обявява за месия и спасител на някакви си руснаци,които не съществуват в правния мир по начинът по който ги представя той?!Български професор,който живее 40 години в Харков и е женен за рускиня,директно каза в ефир,че гоненията срещу руснаци и техния език в Украйна са ИЗМИСЛИЦА,такова нещо не съществува!Ни в Донецк,ни в Луганск е било това нещо

116

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

Путин е безмозъмно ченге кгбист. С престъпната си война се нарежда до социопатите Сталин, Хитлер, Ленин, Пол Пот, Садам, Кадафи, Мао,фамилията Ким. Освем лудост е и пълен *** - славянската азбука, историята на Украйна (украинците с историческо право ненавиждат рубладжиите). Единственно добро ще е, че до края на годината Русия ще се разпадне. А за ***-който подкрепя убиец ще се пържи в Ада.

115

Геро

преди 2 години

Защо другаря Малинов не се появи и да потвърди пред целокупния Български народ,че Руските войски ще бъдат посрещнати в Украйна с букети цветя,прегръдки и целувки??