40

Анонимен

преди 2 години

Вярно е колкото и че е бомбен Израелки паметник от руснаците- Израел каза, че това е фейк нюз и отказа да подкрепи Украина!

39

Анонимен

преди 2 години

Арестуван и освободен, но тук естествено с гръмки думи - ОТВЛЕЧЕН и СПАСЕН?!

38

Км

преди 2 години

Артисти.

37

Териториален

преди 2 години

Имаше време в което , не ги наричаха деца а Армия! Армията е гордостта на една държава. Която я има де....

36

Анонимен

преди 2 години

Военно престъпление е да се отвличат цивилни лица, още повече на административни длъжности.

35

redordead

преди 2 години

ама какво значение имат американците - ти ако си по-духовно извисен от тях - не го прави - не бомбардирай театри...не взривявай жилищни сгради...

34

Анонимен

преди 2 години

До redordeadАма те Американците и сега проължават да го правят, само дето диверсиционните им отряди, се прикриват доста по-умело и качествено, след толкова много войни в които участваха и участват Американците, са натрупали опит - така да се каже - ;) Хората са се усъвършенствали - дето се вика !!!

33

Анонимен

преди 2 години

Браво. Сега е ред да сложат качулката на оная рускааа крантааа, кяото се самопровъзхласии за кмет. Директен раззтрел пред кметството за държавна измяна.

32

Анонимен

преди 2 години

Пленени, пленени, колкото "военоплениците" дето режимът на Порошенко ловеше по улиците в Киев да разменя, бяха военни. Справка Wall Street Journal.

31

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами сега е момента със "Специална операция" командването на украинската армия да арестува Кремълският гном и да го предаде на наказателният съд в Хага където да го съдят за престъпление с/у човечеството и Геноцид на украинският народ, там ще го настанят в боксониерата на Милошевич, ще бъдат достатъчно хуманни да му оставят и въже ако се срине съвсем психически ... !!!

30

redordead

преди 2 години

руснаците нарушават всякакви международни конвенции за отношение към цивилното население по време на военен конфликт.сега, рашките ще почнат, ама то САЩ в Ирак и т.н. - да, сигурно сагоправили, ти ако се имаш за по-по-най - защого правиш също?Или, ако съседът ти краде, и ти ли ще крадеш или ще покажеш класа?Но е видчно, че при руснаците класа няма...

29

Анонимен

преди 2 години

не отвлечен, а арестуван.

28

Анонимен

преди 2 години

1 към 10 - е и пак укритие "печелят".ха ха ха.

27

1

преди 2 години

Сега на кого да вярвам,както казва народа ,на тъпана или.................си,кмета е разменен,стига сте ни заливали с историйки за *героизъм*,пишете истината.

26

Връща се

преди 2 години

Още утре ще командори руските сили в Милитопол. Таман да повервам и неможах.

25

терористи

преди 2 години

Путинистите са терористи, като всички фашисти!

24

Зелен

преди 2 години

Ефтени игри с посредствени актьори

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 Точно така, но преди това, има да се определят същите режими, като този на Никсън във Виетнам, на Буш младши в Ирак, Клинтън в Югославия, Обама в Сирия и Либия .... и ред други "демократични свобод", след които в страните с "постигнат мир" Остана само разруха .... НЕ НА ВОЙНАТА!!! Въпреки, че през последните 2 години загинаха над 6 млн. души благодарение на военна разработка .... о това не се квалифицира на война, защото разработката е западна ....

22

Анонимен

преди 2 години

На този кмет брада не му е покарала. Още кара на детски храни.

21

Анонимен

преди 2 години

Руснаците го пуснали,ама клоунът вика че бил спасен.Май просто са го отвели на разпит,казал е каквото трябва и човека е бил пуснат.М даа,дори нашата полиция не действа толкова меко.Нашите кметове ги снимат цял ден как седят на земята оковани,гаврят се с тях и накрая ги клеветят и осъждат.Май руснаците преследват определени хора,за определени престъпления.