25

Анонимен

преди 2 години

БСП са първенци по ограбването на народа.

24

Анонимен

преди 2 години

Азерския газ е два пъти по-евтин от Руския, защо сме само на руски, а мошеници?

23

Анонимен

преди 2 години

Бойко, защо сме толкова зависими от Русия, 12 години не ти ли стигнаха за диверсификация. Най-корумпираното правителство на ГЕРБ.

22

Ангелина

преди 2 години

До АлоооТези ,като него са от най- лошият човешки материал и пълен отврат носители на най-низшата човешка същност ."Говорят" ,според това на кого"служат" и се въртят ,като "фурнаджийски лопати"!!!Техният вожд ,не случайно се обгради с много такива ,които първо го "плюеха" - те ще му бъдат "верен стражарски щит" ,докато не усетят ,че "корабът на ГЕРБ" напълно потъва и след това ще хванат друг"верен път"!В ГЕРБ е пълно с такива ,защото те само това могат да са "мръсни придворни лакеи".

21

Анонимен

преди 2 години

Бойко е стара кримка пуща ги тези хъшлаци да се давят

20

Анонимен

преди 2 години

Изхарчихме ги за наемане на професионални килъри за гербавите престъпници. Скоро ще видите резултатите!

19

Анонимен

преди 2 години

До АнгелинаЗа кражбите на ГЕРБ разбрахме. Ти ни кажи за какво изхарчихте 9 млрд лв през декември 2021 г и дали това е приход или е кражба?

18

Ангелина

преди 2 години

Да ще "фалират" - особено вашите"бизнеси" на политико- икономическите кръгове свързани с ГЕРБ ,защото единствената им "дейност" през време на тяхното управление бяха свързани с кражбите на европейски средства.Дребният бизнес - отдавна не съществува .В България няма и кой знае какъв "бизнес" основно свързан с "алъж - вериж".Там където са "умовете" останали в България - няма да фалират.Самостоятелен "бизнес" без участието на "управленски кадър" от бившите управленци ,почти не останаха .

17

ОтНидерландияСлюбофф

преди 2 години

Петроффф...... естественото което мога да направя е да се усмихна снизходително.

16

Петров

преди 2 години

Некъв бас тун от Нидерландия дето работи при кюрди за 5 - 6 евро на час тръгнал да се прави че имал стандарт като в Германия. Байно , седи си в кюрдското предградие и си кротувай.

15

Петров

преди 2 години

Сал един Биков остана верен на Банкянския крадец. Другите се спасиха лека полека, кой знае какво му е обещал, сестрата на мис Бикини и къща в Мадрид сигурно.

14

Анонимен

преди 2 години

Ми, конфискувай ги, кое то пречи вече една година?

13

Анонимен

преди 2 години

До ПетровПо-скоро вие потъвате по данните на днешното социологически проучване.

12

Анонимен

преди 2 години

Ако конфискуваме милиардите на Боко банкянски ще станем Швейцария на Балканите

11

ОтНидерландияСлюбофф

преди 2 години

Хора, олиото тук е 1.99 евро за литър при жизнен стандарт по висок от Германия а в България е 3 евро при най ниския стандарт в целия ЕС и това ако не е спекула. За съжаление забравихте че същите тия сегашни управляващи преди години ги замеряхте с камъни по белия автобус и пак си ги сложихте начело на държавата а те са отговорни за всички национални катастрофи през последните 80 години. Честито бръснене!

10

Анонимен

преди 2 години

Купувам днес стек банкя минерална вода по 1.5лт бутилки.Цена- 6 лв.Миналата седмица купувам във Франция стек Евиан по 1.5 лт..........3 ойро.....Кво ста'а вееее?!?!?!1/2кг хляб в София 5-6лв а във Франция 3-3.5 ойро.........Ашкулсун веее!!!

9

Анонимен

преди 2 години

По един милион лева на ден ни струва това правителство в момента.

8

Анонимен

преди 2 години

Га пикахте по кръстовищата не ревахте. Сега Радев и Бабикян да ви хранят, но те към днешна дата са вече милионери!

7

Анонимен

преди 2 години

Ела да видиш в Германия дали няма дефицит. Комунизмът в действие.

6

Електра

преди 2 години

Абсолютно е прав, скоро българите, ще предпочетат пак да бягат към Украйна, подгонени от грабежа и мизерия в която ги доведе, управлението на Импексовата БСПдирастия. Ако Путин иска да загроби Украйна, да постави начело Крадеф, Краднелия и Киретата да я управляват. Ние скоро ще бъдем разгромени без един изстрел, благодарение на кому-фашистката клика около Крадеф, която ни управлява сега. Смърт на кому-фашистите, свобода и олио за народа...