158

до 222

преди 2 години

Добре е че накрая ви дадоха пищов да почнете да си признавате дори и вие, платените драскачи, че русия е АГРЕСОР! Това е добре! Но само да те попитам, въпреки, че те виждам, че не знаеш история! Та първо Украйна суверенна държава ли е? Второ русия призна ли украйна? Трето поради какво и защо се е основала украйнската държава? Кой основава украйнската държава? Абе съжелявам за въпросите с огромна труднос за списвач като тебе, ама ако си отговориш на тез въпроси има шанс за тебе!!!

157

Анонимен

преди 2 години

Да, Русия е агресор, но ще постигнат целта си, макар и с цената на много жертви на един братски народ. КАК БИ РЕАГИРАЛ САЩ, АКО ЕДИН ОТ ЩАТИТЕ МУ СЕ ОТЦЕПИ ОТ САЩ, ОБЯВИ НЕЗАВИСИМОСТ ИЛИ ОЩЕ ПО-ЛОШО ОБЯВИ, ЧЕ Е СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР С РУСИЯ, ЗА ДА БЪДЕ ЗАЩИТАВАТ ОТ САЩ? ТАЗИ БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА Я ПОДКЛАДОХА САЩ И ЗАПАДЪТ, КАКТО НАПРАВИХА В СЪРБИЯ. Ако не бяхме станали член на НАТО и ЕС и с нас щеше да се случи същото.

156

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Toку-що от щаба на ВСУ предупредиха, че има ''операция по дезинформация'' - руснаците ще разправят че украинците се съгласили на преговорите да признаят Крим и Донбас, неутрален статут отказ от ЕС и т.н.

155

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Половината руска армия, влязла в Украйна, е вече разбита..." ПОРЕДНИЯ ФЕЙК

154

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Бункерното джудже губи войната катастрофално и даде здраво назад. Отпаднали са повече от половината искания. Никой вече не иска капитулация от Украйна. Безследно изчезнаха думичките "денацификация" и "демилитаризация" и още доста искания. Путин го чака погром. Никакви отстъпки за лудото бункерно джудже. С военнопрестъпници и патологични лъжци не се водят преговори, защото не може да им се вярва на нито една дума." ЦЯЛАТА НОВИНА Е ФЕЙК 30мин ТЪРСЯ ПО МЕДИИТЕ ДОРИ САМО ЗА НАМЕК НЕНТЕ!

153

гфсагса

преди 2 години

ака ми се

152

Анонимен

преди 2 години

Половината руска армия, влязла в Украйна, е вече разбита. За руските войски няма храна, облекло, оръжие и боеприпаси. Снабдяването е прекъснато. Изчезват цели роти. Поголовно се изоставят машини, останали без гориво. Кадировците действат като заградителни отряди,избивайки ранените руски войници и тези, които не искат да се бият. Моралът е ужасяващо нисък. Путин излъга народа си и изпрати 18-19 годишни деца, наборници да умират в тази война.

151

Анонимен

преди 2 години

Гарантите на Минските споразумения бяха Франция и Германия. Мирът е в сериозна опасност. Медицински фашизъм, който си почива в момента. Неофашизъм. Глобалфашизъм. Предстоят ни години на изпитания.

150

Анонимен

преди 2 години

Бункерното джудже губи войната катастрофално и даде здраво назад. Отпаднали са повече от половината искания. Никой вече не иска капитулация от Украйна. Безследно изчезнаха думичките "денацификация" и "демилитаризация" и още доста искания. Путин го чака погром. Никакви отстъпки за лудото бункерно джудже. С военнопрестъпници и патологични лъжци не се водят преговори, защото не може да им се вярва на нито една дума.

149

Боби

преди 2 години

До Няма да има мир "15 ПВО системи С 300, 1000 Стингера, 20 милиона патрона, гранатомети, минохвъргачки, 3000 Джевелина и много други на стойност 800 милиона долара дават САЩ на Украйна. След 5 дни предстои мощна контраатака." ПОРЕДНИЯ ФЕЙК УНУФТИ ОТ КЪДЕ ЩЕ ВЗЕМЕШ 15 С-300 системи? останалото остави това са консумативи и при тотално превъзходство на руската авиация как ще ги придвижваш по цяла Украйна? Горивната криза е почти тотална в момента.

148

Поп Грую

преди 2 години

Леле... Петрано, сега прочетох плана, който ти си превела грешно! И във Financial Times, и в руски издания пише, че "Украйна Е ДЛЪНА ДА НЕ ДОПУСКА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ВОЕННИ БАЗИ И НАЛИЧИЕ НА ЧУЖДО ОРЪЖИЕ НА ТЕРИТОРИЯТА СИ, КАТО ГАРАНТИ ЗА СИГУРНОСТТА НА УКРАЙНА МОГАТ ДА БЪДАТ сащ, великобритания и Турция"!!! Редакцията ви е пълна скръб, Петрано! Трагедия!

147

Анонимен

преди 2 години

Ами наближава украинците да хвърлят бялата кърпа, та затова има напредък!

146

1

преди 2 години

Има нещо много странно в тази Война, Русия прави Денацификация и ДемилитаРИЗАция, а Украйна получава оръжия за милиарди от САЩ, каква е тази денацификация ?

145

Геополитик

преди 2 години

Какъв мир, като никой не го иска.

144

Антикомунист

преди 2 години

Много сте прости бе, не знам как ни приеха в ЕС...

143

Антикомунист

преди 2 години

Предлагам всеки да каже какви руски електроуреди има в къщи

142

Анонимен

преди 2 години

До 196 ами да, такива са изр0дите, току що прочетох новина от преди час и нещо, че украинската армия са обстрелвали колона от бежанци до Харков, движещи се по хуманитарен коридор към Русия, има 4 загинали цивилни...за какъв мир може да става въпрос? Пълна капитулация и разстрел за всички азовци, мазовци и прочие *** !

141

Антикомунист

преди 2 години

На поддържащите путин, пожелавам ви да си купите хубави руски коли. Да си ги карате със здраве.

140

Антикомунист

преди 2 години

Руският ботуш е пробит и влиза вода

139

Анонимен

преди 2 години

Укрите са пушечното месо на САЩ.Руския ботуш не прощава.