67

Курника

преди 2 години

Браво, колкото повече толкова по-добре! Нека да има кой да ви плаща данъци,че да изхранваме Мангалия!

66

Анонимен

преди 2 години

От телевизиите разбирам че това са работни места за украинците, това е списък с работни места. Може би в ай ти сектора, туризма, администрация, или охранители да ви държат в подчинение. Но пък и това заслужавате наивни не умни българи.

65

Анонимен

преди 2 години

Те не чакат чужденците да им работят те се надяват да им гласуват. И да държат нашия изстрадал селски наивен народ в подчинение.Честито.

64

Анонимен

преди 2 години

До Веско, не знам за тази фирма но явно по принцип се извършва умишлен трафик на хора с различен от нашия манталитет и култура а целта е ясна да се държи местното бг. население в подчинение. Жалко че хората са наивни

63

Анонимен

преди 2 години

Има или се надяваме да има?

62

Aми

преди 2 години

Ами като има толкова много свободни места защо не назначи майка си, жена си, баба си и цялата рода. Хората не искат да работят за 600 лв и са прави. Вие оправете цените, а не работните места, че вече сте пътници.

61

И земелците търсят

преди 2 години

Мой роднина е готов да наеме 3 семейства на работа и къщи им дава до голям областен град

60

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Преди около три години работих във фирма "Панда", чиито офис се нахожда не далеч от "Пирогов". Малко преди да осъществя регистрираният в Голяма Община първи в ЕС протест срещу ислямската педофилия . Евреи!!! С това си разузнаване видях с очите си,че София е претъпкана ...ПРЕТЪПКАНА с араби,живущи в огромни апартаменти. Масова търговия с българки изнасяни за арабският свят. Масова педофилия. Дрога. Краен ислямизъм! Тази фирма за разнасяне не храна превръща българите в роби на окупатори!Моля,Полиц

59

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Преди около три години посетих офисът на "Аладин" в жилищен комплекс "Люлин". С разузнавателна цел,тъй-като преди това работих един месец също с разузнавателна цел в базата на "Аладин" в Моето Село Цалапица. Чували с недекларирани пари ,***,които малтретират българи...Визирам "Аладин"-дюнери на спирката на "Захарна фабрика". Шефът на "Аладин" е сириец педофил и наркотрафикант.Моля,Полицията да се самосезира!

58

Анонимен

преди 2 години

Ето тъкмо за украинците бря ,на изборите те ще гласуват не българи)оставки пп

57

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Преди две години и нещо бях в Бюрото по трудът в "Люлин". Посрещна ме млада нафукана туркиня с български имена,която ми предложи две оферти. Първата оферта-фабрика за рекламни картони досами "Филиповци" с шефове ***,които ме накараха да бачкам по 13 часа без да ми платят Втората- интервю за бачкане в Турция.Ето това е османо-еврейската реалност в България.

56

Анонимен

преди 2 години

Хаха лъжи пак ама и новозаселниците няма се хванат чакай

55

Анонимен

преди 2 години

Ами правете веднага една трудова борса към министерството за украинци. Сега не знаят какъв е профила на тези хора! Държавата така гарантира сериозността на начинанието. Във Франция е така. Сайт се прави за 3 дни елементарна функционалност! И който *** и е несериозен- пак там в черен списък! Лесно е!

54

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Следното е истина и само истина! Ловът на фараони започна! А защо отговорният за България равин не е арестуван? Бежанците са евреи и това е окупация на Майка България! "Португальская судебная полиция на прошлой неделе задержала раввина еврейской общины города Порту, которая выдала сертификат Абрамовичу о его происхождении."Да живее Русия! Да СРАЗИМ фашистите фараони!

53

Икономист

преди 2 години

Що не се гръмнеш???

52

Мда

преди 2 години

И ромеите вече не искат за -500 лв чисто да работят , при тия цениБягат в белгия при урсула

51

Анонимен

преди 2 години

Отглеждайте и чакайте да ви работят хахаа

50

Иванов

преди 2 години

Пълни и завършени лъжи и глупости. Лично ходя в бюрото по труда и знам какво се предлага... НИЩО!!! С тези "оферти" не можеш и да оцелееш! Ангарията е на мода в тази гнус.на държавица.

49

Куку

преди 2 години

Имаш ли се на пристава кои избягаха Тези които имат пари а другите останаха То бива будалък от твоя страна но чак толкова не бива Ако не си здравен осигорен не те лекуват а тези с луксозните коли и пари ще бъдат лекувани без пари тоест от нашите вноски До там ли беше акъла Лорер и Кири Вие сте дупедавци

48

Анонимен

преди 2 години

Изгонихте собствения си народ, сега се молите да идват бежанци да ви работят и тях да лъжите.