112

Рубашка

преди 2 години

До стамат и разни други подобни. А ти кой си и какъв си та знаеш коя е истината? Във ФСБ ли работиш, в Мосад или ЦРУ? Къде бе, църввул миризлив?

111

Кличко

преди 2 години

А така. Пожелавам им да стигнат до Кремъл.

110

Стамат

преди 2 години

Това от репертоара на комедианта ли е?Контраофанзива,къде?Сигурно на белот?

109

Анонимен

преди 2 години

Контраофанзива на Военновъздушните сили на Украйна в няколко оперативни района, но без подробности. Има ли Военновъздушните сили на Украйна? Или те отдавна са унищожени? Къде са тези няколко оперативни района? В Северна, Източна или Южна Украйна? Няма ли да покажат поне едно видео укрите или и камери вече нямат? Голи приказки. ВЕрвайте!

108

Уно

преди 2 години

Наблюдаване римейк на последните дни на Фюрера :-) Зеленият скоро ще узрее :-) А за хамериканците не ми се мисли. Сметките за плащане пристигат.

107

Анонимен

преди 2 години

Ко, не.

106

Анонимен

преди 2 години

Тия ква дрога ползват бе, или пробват нещо върху тях.

105

До 120

преди 2 години

Ама Украйна ще получи поне 20 млрд долара от света за възстановяване, а Раша 2000 рубли, абе с 2 думи един биг ОЙ

104

Анонимен

преди 2 години

Къде я предприе армията таз офанзива , в тоалетните на президентството ли ?! Нее смеят носа си да покажат сами , винаги се крият зад цивилни , как са я предприели офанзивата - да се чудиш ?! Нищо , де ,те kagupoвци са им по петите , и другаря Подоляк го знае , затова се прави на фактор , щото му е за последно ...

103

Анонимен

преди 2 години

Не се подигравайте на народ, който е укипиран в собствената си държава, защото утре и на вас може да се случи. Ясно е, че Укрйна е загубила повече от Русия и като жертви, и като разеушения и като техника. Това обаче не оправдава действията на русо-фашистите и много съмнително дали Русия може да постигне целите, заради които започна всичко там.

102

Ламята

преди 2 години

Последно време си мисля че Зеленски и Кирето са седели на един чин у харварда

101

R.A.T.M

преди 2 години

С какво е уникална тази война-операция:- водят преговори докато има бойни действия- уж има коридори, но никой не ги използва- контраатака наричат артилерийски обстрел уцелил няколко не излетели хеликоптера и няма жертви-жив щит от сънародници-агресора не показва пълното си надмощие-използват се точка у срещу цивилни вече два пътиКогато миналата година Азербайджан подкрепян от Турция взе територии от Армения(не е важно чии са) на земя 30 пъти по-малка от Украйнавсичкосвършиза 44 д

100

Анонимен

преди 2 години

Тази сутрин беше очарователно в нова тв. Зад гърба на водещите се мъдреше надписът - Спрете войната! Манипулират ви! На руски език. Беше толкова истинско.

99

Анонимен

преди 2 години

Видяха, че стават за смях и Днес бутнаха статията надолу. :)))

98

До 109

преди 2 години

Тези срещи в бункера в Урал ли са? Гледам го няма в Кремъл някакви хора са се събрали да го търсят. Оплакват се, че хляба станал 300 рубли.

97

Драган

преди 2 години

До РусомразКаква слава бе, глу пак ! Украйна е разрушена, там вече няма нищо ! Само руини и трупове ! А украинките ще ги е.ат западноевролейците !

96

Бай Дрън

преди 2 години

Вова, 97, постоянно е на екраните на руските телевизии. Вчера примерно имаше среща с една, дето му показваше два нови лечебни препарата, единия за Ковид. Оня ден имаше среща с друг, дето му обясняваше други неща. Не видях ръката му да минава през чаша, ама ако го обработите малко клипа, може и да мине :)

95

Анонимен

преди 2 години

кЕВОРК Кеворкян написа КАКВИ СА НИ МЕДИИТЕ ВЪВ Бг !

94

Анонимен

преди 2 години

Тогава нека да екстрадираме всички украински бежанци и да им спираме паричните помощи. Да си се връщат в Украйна.

93

:)

преди 2 години

Спокойно бе хора, настъплението е само в Интернет. Украинците няма с какво да се придвижват, камо ли да атакуват. Руснаците си зачистват по 10-15 км на ден и това е. Нищо ново или различно.Снимката дето се разхожда по нета е през деня, а "настъплението" е било през нощта, но това си е стандартно :)