132

Joro

преди 2 години

До 148А дали "накрая ще дойде края", или ще дойде малко по-късно?То според втората по сила армия в Украйна, краят трябваше вече да е дошъл :)

131

Дотук Русия е дала

преди 2 години

Най много жертви от WW 2 насам !Надминаха Чечня и Афганистан !

130

Равнопосавеност

преди 2 години

Чувството за хумор на клоуна явно е заразно! Украйна е практически без авиация и ПВО! Сухопътната и армия е в населените места и се надява така да намали разликата в бронирана техника или поне да увеличи пропагандното си време и на този фон - ще контраатакуват??? Дали осъзнават, че това вече не е съпунката на зеленчук, това е истинския живот и не е много смешно... Тук свалянето от ефир ще е малко по-болезнено. Къде са контраатаките - само в медиите ли? Нали накрая ще дойде края и ще си проличи!

129

Анонимен

преди 2 години

Зеленски хареса тази статия.!

128

Кличко

преди 2 години

Над Черно море свалихме два руски изтребителя Су а на една гара цяла гаубичнадивизия ! Това само сутринта !

127

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Слава на Путин и на непобедимата Червена армия!Тактиката на военните действия показва,че руснаците просто тренират за повишаване на бойната си способност и военни умения,защото са наясно,че след някоя друга година задължително трябва да натирят световните терористи (краварете и ингилизте), както и техните под.логи,включително и нас,като такива - в ку чи г.з.

126

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Слава на Путин и на непобедимата Червена армия!Тактиката на военните действия показва,че руснаците просто тренират за повишаване на бойната си способност и военни умения,защото са наясно,че след някоя друга година задължително трябва да натирят световните терористи (краварете и ингилизи), както и техните ***,включително и нас,като такива - в ку чи г.з.

125

Анонимен

преди 2 години

Думата с.м.е.ш.н.и.к. е цензурана

124

Анонимен

преди 2 години

***..

123

Анонимен

преди 2 години

Ха ха никакво контранастъпление няма само в обърканите им мечти.Наобратно руснаците методични ги размазва и покрай Киев и в Донбас.

122

Анонимен

преди 2 години

Приемаме и руски бежанци . По Пиротска има талибани са и малко руснЯци ке се подвизават.

121

Анонимен

преди 2 години

Контра ко? Те рашките това и чакат. Да излезете доброволно от градовете в атака че да ви пометат. Търпят ви само щото се криете зад цивилните. Айде контраатакувайте че да се свършва. Стига сте си унищожава ли страната и избивали народа

120

Анонимен

преди 2 години

Спешно трябват санкции за Украйна,че ще окупира Москва до дни

119

ИнХП

преди 2 години

Ако са полските мигове от вчера,или от оня ден да не би някой ще каже на Путин и троловете му, че са дадени на Украйна бе пуутинофили? И защо путин вече не иска капитулация и дефинирани май беше термина,а е съгласен на преговори? Знаем, само можете да пишете

118

Анонимен

преди 2 години

До :-) Укронацитата евакуираха 3000 коли с 3000 човека в тях, по човек на кола. Путин ги пусна да се преместят в друг град, само и само да се опази Мариопол от повече разруха. Трябваше да бомби ковоя им както са на пътя, но и така ще ги избият всичките.

117

Анонимен

преди 2 години

Е щом Подляка го казва... Сериозни, тия половината им правителство имат имена които значат много лоши неща...

116

Анонимен

преди 2 години

Какво се е случило реално: няколко азовски "боеца", са опитали нова и подсилена дрога , безплатно доставена им от сащ, изстреляли са по няколко патрона във въздуха в изблик на патриотични чувства, след което са се прибрали в землянките за да си доспят.Но все пак си е контра-офанзива, до сега не смееха да се показват на открито, камо ли нещо друго!

115

:-)

преди 2 години

Украинските войски са пробили обсадата на Мариупол и са се изтеглили назад, като са превзели Мелитопол. Руските войски още не смеят да навлязат в опразнения Мариупол. Други съединения на украинската армия са обкръжили Херсон и напредват към река Днепър. От Одеса десантни катери на украинската армия са направили изненадващ десант като са завзели Керченския пролив и са блокирали руското пристанище Новоросийск. Путин иска от съвета за сигурност на ООН да осъди украинската агресия и хуманитарна помо

114

Анонимен

преди 2 години

Путин моли за мир и предлага безусловна капитулация на Русия.

113

Анонимен

преди 2 години

Ама къде е тая пуста контраофанзива, на плеистеишъна ли? Че населението из укрощата не ги вижда никъде тия украински войски.