104

Анонимен

преди 2 години

Нинова и други *** в парламента са там заради русофилските и п.рости бумъри.

103

Анонимен

преди 2 години

България е силното звено щото развенчава Северно Атлантическите терористи под път и над път.

102

Анонимен

преди 2 години

Бе, фащай автомата - и в Украйна, за да усилиш Източното крило на НАТО

101

Щаба на НАТО

преди 2 години

Путин е виновен.

100

Анонимен

преди 2 години

Питайте Гебрев не е ли истина, че американците са ни взели лицензите за много оръжия безплатно и окончателно!!!!!!! Има още живи и помнещи хора, работили в оръжейните ни заводи.

99

Анонимен

преди 2 години

107 ЕС показа нацисткото си бельо пред целия свят. Това с войната в Украйна е гадно и трябва да спре. Но да си затварят очите пред отявлени нацисти, които се гордеят с омразата си към руснаци и евреи и да се правиш, че не го виждаш, само за да се бият на страната на твоето е отврат. А и откакто стана ясно, че Зеленски е евреин Азов въобще не го слушат, буквално са си завзели държавата, оня е само говорител от някой западен бункер. Отвратително е и отношението към руснаците по света. ЕС е гнус.

98

Анонимен

преди 2 години

А суилното звено Германия юо така 1. не ще да дава много за ар,ията, 2. това, йието го дава, е за въоръжение за продажба в чужбима?

97

Анонимен

преди 2 години

Абе аз не знам кой какво звено е, но тая дивотии в Украйна обединиха земните богатства на руснаците с китайската мощна производствена машина. А явно и саудитите ще отидат към тях, защото американците искат да свалят престолонаследника, а ония са бъкани с петрол. Сега си представите тази неочаквано "добра" комбинация като стане 3 в 1! Повече няма да кажа, всеки сам да си прави изводите.

96

Анонимен

преди 2 години

Като са толкова силни америкаците, като ни имат за сматаници, че ни взеха милиарди за фърчила на хартия, защо не вземат немци да се бият, защо не полват Рамщайн . като са толкоз сигурни?

95

Много Руски Трол

преди 2 години

Много нещо в този форум! Отвратителни хора! Само глупости и руски опорни точки!

94

Анонимен

преди 2 години

България имаше въоръжение. Кой го унищожи, кой ВЗЕ БЕЗПЛАТНО лицензите от военните ни заводи? Срам ме е от екземпляри като този, когото ни пласирате за мнение.

93

Да живее свободния

преди 2 години

Свят! Добре, че сме там! Иначе Ким, Кси, Путин! Който не му харесва свободния свят (не, че е перфектен разбира се, но по-добро в момента няма) да си купи билет за С. Корея, Китай или Русия!

92

ЕС_Умира

преди 2 години

Водещият Фахрудин Шарафмал в ефира на украинския телевизионен канал призова за геноцид на руснаците и да се избиват децата! Продажните медии нещо по въпроса!? ЕС медиите нещо да кажете? Защо Украинска телевизия пуска снимка на Айхман а журналист иска да се избиват деца в национален ефир? Това ли ви е Демокрацията бе ***!и!!! Засрамете се!

91

Анонимен

преди 2 години

Някои хора си мислят че като клекнат в поза партер на задокеанските и ще се върнат на власт, ще имат всичко и т.н. Сладури, ще ви подменят с някой нов и многообещаващ клоун, който ще служи само за четене на сценарии. Украйна доказа, че този сценарий работи. Та не се надявайте.

90

Анонимен

преди 2 години

този адвокат на азовците да ходи да реди керемиди по-добре ама и там се иска акъл даже повече.

89

Анонимен

преди 2 години

Ми да метнем синовете си да се бият за неонацистите на Азов, че да станем силното звено. Кукувци! Сега гледам Бойко какви ги е плещил за пълна подкрепа на исканията на Украйна. Уникум. Германия и Полша са против, но ние сме за.

88

Анонимен

преди 2 години

Като ги нападнем руснаците с ония скъпите ф16 дето сме ги виждали само на снимка руснаците ще умрат в страшни мъки от смях

87

Пак заеми да теглим?

преди 2 години

За САЩ почти всички останали държави са пионки. Тоя хубостник и господарите му искат да ни направят плацдарм и да ни вкарат във война. Да не говорим, че вече се набълбукахме с няколко милиарда за въоръжение, което скоро няма да дойде.

86

Обединени Балкани

преди 2 години

Късо съединение или мозъчна атрофия наблюдаваме във всеки луд с микрофон или зад син екран!Идете в лудницата в Карлуково или Раднево там има по добри специалисти,генерали,президенти,политици,наполеони и по мъдро ще управляват държавата!

85

LaLa - джия

преди 2 години

Поредният LaLa - джия, жадужащ за бързи печалби.