124

НАТО

преди 2 години

Ще ни вкара в беля. Нямаме контрол върху параноичните ни "партньори" които искат да мразим, да санкционираме, да изолираме, да делим и да убиваме. Ще ни мобилизират всички и ще ни кажат че имаме "съюзнически задължения". После ще се качат на самолетите и ще идат при децата си в чужбина и ще се изхранват от пропаганда срещу нашия народ. Било е...и пак ще стане ако не дръпнем симджика навреме. Вън от НАТО. Не щем военни казани и алабалистики, които паситата ни пробутват като амбулантни търговци.

123

Анонимен

преди 2 години

Тия са се самопоканили в европа и България! Няма нормален българин, който да е поканил тези афроамерикански не-гри! Правителството ни даже не са канили тези тъмно.кожи роби!

122

Анонимен

преди 2 години

Какво искат тези не-гр-и от нас, българите? Само да НЕ искат да доставяме оръжия и боеприпаси на Украйна, защото в такъв случай автоматично влизаме във война срещу Русия.

121

Анонимен

преди 2 години

Какво хубаво сме видяли от НАТО и ЕС за почти 20 години, мизерия, емиграция, българите стават малцинство...Руснаците ли са ни виновни ?! унищожават наред, югославия, ирак, либия, сирия и там ли руснаците им бяха виновни

120

Утре

преди 2 години

Лудите естонци или полски мишки ще измислят инцидент и ще обявят че Русия го е нападнала "вероломно". Автоматично ей такива като този б..Ук ще наскачат и ще обявят че това е нападение и срещу България. Вие като българи съгласни ли сте заради тези отка..чалки да изпращаме нашите мъже и синове от "източния фланг" да гинат заради някакви обезумели от омраза към руснаците калъфи? А да бомбардират градовете, пътищата и красивите ни градини? Вън от НАТО. Да не носим повече този риск.

119

Анонимен

преди 2 години

Аха - целия свят бил срещу Русия. Абе то много лесно било така - всички върху един - класика!

118

Студена война

преди 2 години

До СЛАБО ЗВЕНО ....Забравяш някои неща от 1990 г. , че всички се радваха за настъпил мир и. т. н.Светът тогава изглеждаше друг.

117

ние се

преди 2 години

червен троянски кон в европа и всеки го знае

116

СЛАБО ЗВЕНО

преди 2 години

Не зная, ама Варшавския договор ни даде над 1000 летаталелни машини (самолети и хиликоптери). НАТО ни накара да си унижорим армията, за да може сега да "ни защитават", т.е. да НИ ПОЛЗВАТ ЗА ПЛАЦДАРМ ЗА ВОЕНИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ РУСИЯ.

115

Лойд Джоис

преди 2 години

Как ли пък не... При 70% русофилско население никой не е такъв глупав от политиците ни да си вкара автогол и публично да каже трябва да воюваме в Русия. На мен руснаците не са ми враг, но американските юдео-масонски сатанисти са ми враг. Референдум за излизане от НАТО и ЕС

114

анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера нещо. 18 години НАТО не знаеше ли, че имаме само руски самолети? И какво точно предприе? НИЩО. Да си говорим, че почти нямаме армия може би няма смисъл и се питам и този ли факт НАТО НЕ ЗАНЕШЕ?

113

Анонимен

преди 2 години

125 фактите са, че българския народ губи деца по празниците. Обикновени деца, на обикновени граждани. Ангелчетата от Лим, децата в дискотеката в София... да изреждам ли? Не може да се криеш зад фактите, защото в думите на 122 има злорадство и пожелание за смърт на деца. А това се плаща. Плаща се с кръвта на други деца. Къде ви е морала бе? Всички деца имат правото на живот. Бедни, богати, руси и черни, украински, руски, американски, всички!

112

Анонимен

преди 2 години

Търся обяснение: Защо големият кораб с оръжие от САЩ къмто Русия идва в Александъполис, след това оръжието през България, а не от север, през Балтийско море, през Полша? Що тъй цялата военна мощ не се превозва по вода покрай верни надъхани сплотени съюзници? А оттук?

111

дедо ви

преди 2 години

Писна ми от умници с измити мозъци на хранилка на запада ,като тоя. Аре взимай пушката и марш да се бориш рамо до рамо със смелите Окраинци герой на Инстаграм и Фейсбук фейковете!

110

BGexit

преди 2 години

Референдум за изход от ЕС и НАТО и такива васали да хващат терминала да мият чиниите на господарите си.

109

до 124

преди 2 години

Никой не заплашва, просто излага фактите!Ако недовиждаш, посети очен лекар.

108

Анонимен

преди 2 години

122 ей ко*пеле ти заплашваш със смърт деца!!! И всичко това в името на спасението на украинските деца. Осъзнаваш ли се? Искаш и пожелаваш смърт на БЪЛГАРСКИ ДЕЦА в името на политика и уж защита на украински деца. ****йка ти с какъв произход е? А ти деца имаш ли? Ей за това ви намразих западняците. Нямате никакъв морал. Готови сте да пожелаете смъртта на деца, но се правите на защитници на деца. Има Господ! И днес гледа всички ви за да си поиска сметката.

107

до 122

преди 2 години

Това е от имане на пари, на мноооого пари.

106

Анонимен

преди 2 години

Има Господ! И РАдев и Петков добре да се подготвят какво ще правят. Да си припомнят как на Желев умря дете, на Плевнелиев умря дете. как един прехвален гербаджойски министър си уби детето и т. н. Има възмездие!

105

Анонимен

преди 2 години

Гледахте ли Баце как се изтъпанчи да говори, че щял да подкрепи всичко, което иска украинския посланик у нас? Германия, Полша и целия ЕС не е съгласен с това да се затвори въздушното пространство и да дадат самолети, тоя бил съгласен. От наше име е съгласен да обяви война на руснаците! Това защо се прави? На кого трябва да се хареса? Кой избира парламентите ни? Ние или някой друг?