144

Славов

преди 2 години

Трийте още коментари "демократи свобододаващи"!!!

143

Славов

преди 2 години

Киро гриндъра с канадски торти без глутен лично ли ще ви плаща енергията.

142

368 крис

преди 2 години

Нато трябва да не издава никакви тайни на българското правителство и българския президент, защото всичко ще бъде докладвано в Москва

141

Толупите на ЕС

преди 2 години

Лошия матерял сме пак и само пречиме. Ама Баце добре печелеше от нас нали и колко пари открадна

140

повтарям

преди 2 години

До Анонименоткъс от българска народна приказка: "Зайо, заище, лошо имище, дръжте го да го изядем" викнали в един глас мечката, вълка и лисицата. Заменете името с "Русия, русиище!" и картинкота е изяснена

139

Никой

преди 2 години

Няма смисъл от българска армия с руски военнослужащи в нея . Няма смисъл от проруски генерали,проруско българско разузнаване. Няма смисъл да вземат заплати тъй като те още смятат руската фашистка армия за братска. Всички за обърнали взор на изток към Рашата и всички забравят за още една шовинистична държава на Балканите. СЪРБИЯ,на нейна територия има най голямата руска фашистка военна база с балистични ракети. Рашистите може и да не кацнат в България,но сърбите.Помнете балканската война.

138

До 152

преди 2 години

Грешиш! Не източноевропейските държави - членки на НАТО, в които, за съжаление е и България, са врагове на Европа и светония мир,понеже славянските и прибалтийските народи са вкарани от продажните си правителства в този незаконен военен блок, а западаноевропейските държави и Америка са врагове на световния мир, на Европа, на Русия, даже и на България!

137

Анонимен

преди 2 години

НАТО е слабото звено в източната част на Европа. Защо ли ЕС не сформира собствена отбранителна структора, независима от рекитьорите от САЩ?

136

Анонимен

преди 2 години

Източното крило на НАТО е провокатор за световния мир. НАТО трябва да се закрие. Причината за "войната" в Украйна са САЩ и разширяването на НАТО на изток! Смъртта и разрушенията в Украйна са провокирани, предизвикани и желани от световните бандити, които имат за цел да ПОДЧИНЯТ света на собствените си интереси. Путин няма нужда да санкционира - ударите на санкциите на САЩ съсипват икономиките на целия свят, в това число и на Европа. Животът на ОБИКНОВЕНИЯ човек ще се превърне в ад. Това е факт!

135

Анонимен

преди 2 години

не се и съмнявам че сме най зле от източното крило, само че не сме слабо а дебело звено.. като гледам повечето военни.

134

ДА

преди 2 години

"Медийното затъмнение е изключително брутално в Русия." Хаха-че то по целия свят медийното затъмнение е изключително силно,бре!Няма нито една медия с изцяло истинска информация-всеки лъже и маже и казва,каквото му е наредено!Смех!

133

Аз няма

преди 2 години

Да се бия срещу народа, които е възстановил моята българска държава след 500 г. робство, при сходни обстоятелства с днешното освобождение на Донбас. Аз няма да се бия за някакви натовски БОК...ЦИ, които от години обграждат моя Освободител и желаят неговото физическо унищожение. Нямам нищо общо с англо-сакси, германи келти или скандинавци. Аз съм източноправославославен славянин и си знам добре корените, произхода и рода си. Вън от НАТО. Не на западния тероризъм.

132

До 143

преди 2 години

А ти какво хубаво си видяла от САЩ и ЕС?

131

До 146

преди 2 години

Българите не трябва да сме срещу Русия и славянските народи. САЩ иска война в Европа срещу Русия, а тази война да бъде за сметката и кръвта на руснаците, българите и славяните

130

Анонимен

преди 2 години

Искам да попитам само тоя дето призовава да се включваме в една чужда война /реално САЩ воюва срещу Русия/ ще прати ли децата си да воюват или само на обикновения българин децата, доколкото изобщо са останали тук, ще имат привилегията да защитават интересите на краварите? И знаят ли хората, че вече се пращат повиквателни за запас на млади хора?Каква е целта? Децата ни да бъдат пращани за пушечно месо в чужди битки?

129

Ало, NOVA TV

преди 2 години

Не Волен Сидеров, а тия афроамерикански май-муни са неканени гости в България и Европа!

128

Тц,тц,срам!

преди 2 години

Не-гри-те роби ще казват какво трябва да става в Европа. Нагло. САЩ се самозабравиха

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137. А какво хубаво си видял от Москва?

126

Само улица Козяк

преди 2 години

се радва на такава новина

125

Полша и Прибалтика

преди 2 години

да не слушат Америка. Тези държави да си стоят кротко, да си гледат икономиката и интересите и да не участват в конфликта между Украйна и Русия. Срамота е заради Запада и САЩ славянските и прибалтийските народи да се избиват помежду си! Тия афроамеиркански не-гри и май-муни НЕ са добре дошли тук, няма разумен европеец, славянин и българин, които да са ги канили!