36

Анонимен

преди 1 година

До ХаххЗащото 18 годишната е пълнолетна и по закон може сама да решава дали иска да е с 50 годишен дядка. А да ходат в махалите няма нужда, то е достатъчно пред родилното да посрещат майките на по 11-12 години, само че кой му се занимава... Нашите управници са заети да делят баницата, нямат време да видят, че скоро няма да има кой да работи и държава даже няма да има, щото всичко ще е опоскано от скакалците, кито се размножават безконтролно!

35

Абе ей клесари

преди 2 години

Тия дето питат защо момчетата не ходят в махалите. Не ходят защото вашите жени и дъщери са вече там.

34

Анонимен

преди 2 години

Това показва в какво състояние са институциите, чиято отговорност е това. Получават заплати без да вършат нищо, а каскета се чуди защо му искат оставката. Не бананова , а палмова република.

33

Анонимен

преди 2 години

, тия неща трябва да ги прави данс , обаче явно обществото отива към самоорганизиране и това е защото държавата и справедливостта липсват

32

Анонимен

преди 2 години

браво трябва и група ловци на продажни български елити и да им се направи стена , да се изброяват непрекъснато

31

Праведен

преди 2 години

А за нашия мошеник, колко ?

30

Анонимен

преди 2 години

Пикли, непикли, деца са. Колкото и да ти се предлага, всеки чичка трябва да знае, че е незаконно и може да влезе в затвора. Пък и да са благодарни, че не ги е хванал бащата на дете.

29

1

преди 2 години

Аз не бих ги арестувал. После само малко бензин и кибрит.

28

Неутрален

преди 2 години

Не се прави така. Защото подобна "акция" може да е политически или бизнес ориентирана с цел дискредитиране или очерняне на опонент. Изкарай някакви съобщения във ФБ или скайп и после нека някой доказва, че няма сестра. Ами не, не се прави така. И допускам, че част от набедените тепърва ще заведат едни дела, за едни много пари срещу тия младежи. Но пък, нека си платят. Понякога уроците са трудни.

27

Хахх

преди 2 години

Защо тея "ловци" не спряха някой 50 годишен чичка с Г - Класа за 300 бона и да го питат защо е със 18 годишна ??? Момчетата защо не отидоха в центъра на някоя *** махла и да питат защо 13 годишните са бременни и вече баби ??? Предлагам на момчетата да се занимават с по - важни разследвания , като жената на тока , на олиото , или здравеопазването !!

26

Чакай, чакай

преди 2 години

Да разбирам ли, че две години някакви ентусиасти са провеждали специализирана полицейска акция, със съответните съдебни разпореждания за СРС-та, със съответните служители под прикритие и ползвайки атрибути и възможности в закона?!?! Ама чакайте. Идея си нямате какво ги чака тия "ловци" ако се окаже, че не са опълномощени законово. И внуците им ще плащат обещетения за набеждаване.

25

Анонимен

преди 2 години

Да, само, че ако имаше правосъдие в България и тези младежи трябва да бъдат подведени под отговорност за скланяне към противозаконно действие- педофилие.Ако е толкова лесно ловененето на педофили, света отдавна да е въвел българският начин на залавяне и успешно осъждане.

24

Веcелинъ 7112136860

преди 2 години

Мен не успяха да хванат,от Русия ми се обадиха и нали съм умен и хитър успях да се измъкна. Ненавиждам,мразя турците,защото на сухо като бях в Истанбул ме оправиха лошо и имам хемороиди, маа им турци,че не ме и целуваха, само ме ръгаха

23

Анонимен

преди 2 години

В маалата 99% са такива по на, 13 години раждат ама тях не смеете щото ще се оплачат в Европата и ще съдят не тях а държавата за дискриминация за българите това е педофилия а при тях е традиция стига, с двойните стандарти

22

Анонимен

преди 2 години

Питахте ли за мнението на ЛГБТ-тата? Без тях не може! А БХК какво казва, не може така самоинициативно!

21

От 29

преди 2 години

.... и до кога ще има само телевизионно правосъдие? Телевизионно МВР и прокуратута!? Да идва Жоро Игнатов от "Съдебен спор" и да се приключва... по телевизионно... Тийновете не знаят, че живота не е само лайкове и шервания. Трябва нормално правосъдия, а не телевизионно.

20

Анонимен

преди 2 години

Да подтикнеш някого към престъпление е само по себе си престъпление. Да накараш малолетен да заинтересова възрастен с цел секс е престъпление и малолетният,както и този подтикнал го към това са отговорни по закона.С адвокат в съда ще отпаднат обвиненията, тея са верно мислещи се за супер герой пъпчиви индивиди...И ако наистина има някой педофил измежду задържаните,става и си заминава и никой не може да го пипне.Жалко и нескопосано.МВР пак е абдикирало от функциите си...

19

Анонимен

преди 2 години

"Ловците не педдофили" да идат в която си изберат ромска махала и ще имат поне 10 случай.... Ама не им стиска нали!?! Иначе борчета го раздават. Палячовци дето търсят лайкове в мрежата. Я да влязат в махалата при Асанчо и да му кажат, че не може да плющщи дъщеря си!!!! Ще ги съсекат и повече нилой няма да ги намери тия "ловци на лайкове и внимание".

18

Педо

преди 2 години

Педофилите няма да коментирам, но тези пишлемета са св взели много насериозно. Ако не бях толкова далеч с най голям кеф щях да си чукна една педо среща с тях и сам мъж щях да ги окача по дърветата в някоя люлинска градинка и после щях да им направя интервю и лайв. Сигурен съм че не съм сам и е въпрос на време да ги свалят на земята тези мъжленца.

17

Пази, Боже!

преди 2 години

Този филм с лова на педофили се разиграва от преди две години полиция и прокуратурата не намериха основания и причини да разследват тези ур'оди. Дали ще са толкова безхаберни ако някой див педоф изпраска я дъщеря, я сина им? А ман'галските педофилски саги с резултат деца раждат деца, нима няма проблем, няма престъпление?