22

Анонимен

преди 2 години

И в квартал Мусагеница не е розово положението 70-80% от домашните кучетата се разхождат, като собствениците ги пуснат навън сядат по пейките и пият бири. А кучетата си ходят където искат и се изхождат където си искат и никой не чисти след тях, всички зелени площи са "минирани". И се бият в гърдите какви "граждани" са!

21

Кико

преди 2 години

Квартал Бенковски в София,пред супермаркет Фреш! Кучетата пред супера са повече от клиентите вътре ,по тревата отвън може да ходиш само с кокили!

20

Шън Па

преди 2 години

Куче печено със зеле кисело е просто прелест!

19

Тъй

преди 2 години

Аз знам как да го подам сигнала като го гръмна във десятката кучето

18

фигуранта

преди 2 години

Преди дни звъннах да подам сигнал за 15ина свободно пуснати кучета. Знаете ли какво ми казаха:1) Ама те нещо направили ли са ви ?-> А трябва ли нещо да ми правят ? Жена ми пред няколко месеца я ухапа куче. Малката няколко пъти я гонят кучета - ИМА стрес като види куче!!!!2) Добре де, ама вие говорихте ли със собствениците ?-> ??? Ей сега ще отида да говоря, с някой който не му пука от нищо и не се съобразява.3) Ама защо се отнасяте агресивно ?-> ??? Моля ви запишете ми сигнала !Imagine?

17

Анонимен

преди 2 години

Всеки не трябва да гледа куче.Това си е грижа като за член на семейството и изоставянето на куче,особено пуснато и зарязано от собственика,трябва да се наказва като изоставяне на дете и жестока глоба.Всяко куче трябва да е с чип.Няма ли чип конфискация и глоба!Ама ГЛОБА!5 000лв примерно.За пуснато куче,което ухапе човек,затвор за собствввеника минимум 3 години и да няма по-малко наказание.Само така ще се оправят нещата.

16

Анонимен

преди 2 години

Приютите не работят, както трябва. Пускат ги обратно и се събират на глутници. Единствения вариант е евтаназия за съжаление. А големите и агресивни породи трябва да се продават единствено от оторизирани търговци и всяко куче на отчет и проверки по улицте на хората с такива за намордници и поводи, иначе няма оправия.

15

Лекар

преди 2 години

Иначе се е видяло, че държавата няма желание да се справи с проблема, за това хора взимайте нещата в свои ръце! В нета има достатъчно "риболовни монтажи" и съвети за "смяна на антифриза"

14

Лекар

преди 2 години

NoMercy, уличните кучета са един от големите проблеми в страната и да трябва да се реши проблема, а вие като нагли кучкари не се мъчете да отклонявате темата, няма да се получи

13

NoMercy

преди 2 години

Десетките кучета в подлеза на Плиска са 2 които там си живеят. Страшният проблем в държавата е това 2 бездомни кучета ..... то те искат да са бездомни сигурно. Разбирам да са агресивни нещо ама не е така само се чудят какво да пишат журналистите и да преувеличават, после било ги страх от кучета хората .... Мен пък от *** ме е страх , че с това се е напълнило какво се прави по въпроса да питам :)

12

казах

преди 2 години

Ако някой опита да ми тормози кученцата в подлеза на Плиска ще му бъдат отрязани ташаците!

11

Анонимен

преди 2 години

Чудо голямо, кучетата са ни най-големия проблем!

10

От хората

преди 2 години

До 8 прав си,но първо за стопанина и после за животинчето. Стига с тия кучета.Ако ги проверят много от стопаните им получават помощи и имат имоти от които получават доходи.

9

абе

преди 2 години

в домашното куче се огледахте а уличните кучета хранени пред почти всяка кооперация не виждате !

8

dakotabg

преди 2 години

Калашников,Калашников....

7

до 3

преди 2 години

Как очакваш да видиш куче като са се изпокрили при тези бомбардировки? Кое куче ще ходи по улицата, пък и ти да го видиш на репортаж.Пишете поради някаква нужда и каквото се сетите ли, не разбирам?

6

:(

преди 2 години

Столицата е най-гадния и мръсен и неприветлив град за живеене в Европа. Благодарим на Фандъкова.

5

свидетел

преди 2 години

Кой ще ми плати сметките за телефона на хиляди обаждания не снимаите градинките в центъра къде е общинска полиция кучета пикат в краката на двуметров квартален полицай докато ръфа баничка.

4

ДДРОнег

преди 2 години

Не мисля, че е задължително кучето да е намордник !

3

Анонимен

преди 2 години

В Украйна дето е война и по медиите има постоянно преки предавания от бомбардировките на руснаците, не съм видял и едно бездомно куче да скита по улиците на градовете им. Тук в мирно време бездомните кучета нападат и ядат хора по улиците.