8

пияница мистик

преди 2 години

Аз съм виновен за корупцията, защото където и да отида, каквото и да искам давам пари и отсреща ги вземат почти в 100% от случаите. Ама вие си чакайте Киро Ментето да ви направи корупцията нулева :))) Ако има останали дори и трима човека на планетата Земя ще има корупция. Единият ще се опита да подкупи другия да са срещу третия :)))))))))))))

7

Анонимен

преди 2 години

Хората все търсят вината в другите, а не в себе си :)

6

ф

преди 2 години

Виновни са тези, които правят законите. Ако се пишат читави закони, т.е. с едно изречение да е ясно и точно, без възможност за заобикаляне тогава дали ще има корупция аджеба. Може, но поне ще е минимална. Дори няма да е поносима, както казват.

5

Анонимен

преди 2 години

Задесетват го!

4

Киро

преди 2 години

Защо за въпрос Бедните които нямат пари те ли са виновни за корупцията Преди да пишете мислете и тогава пишете глупостите си

3

Анонимен

преди 2 години

*** ,анализатори десе ,политици са против народа .Да кажат ,че не е така ?15 г ЕС пенсия социална 180 лв ,пенсия 430 минимална,средна заплата за хората 900 лв .Геноцид в които всички тези гореспоменати участват с тлъсти подкупи

2

Анонимен

преди 2 години

Рибата започва да мирише от главата!!!Отгоре идва примера и слиза надолу!!!Така че да от тях е!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Материала които ги избират са по виновни,като гледам и черепа колко симпатизанти има във фейса чисто и ясно казано материала си имат афинитет към мутрягите!!