288

Анонимен

преди 2 години

Русия вече е загубила 40% от бойния си потенциал. Това означава че войната ще приключи до 3 седмици с пълен разгром за Путин

287

При Зеленски,

преди 2 години

Украйна се беше превърнала в една бандитска територия на абсолютния хаос,където цари беззаконие, разруха и мародерство, а населението живее в страх и глад, дори българи са били убивани, други са умирали от глад, отделно и укро-нацистките групи убиваха масово населението и ограбваха хората, населена с кръвожадни олигарси и криминали , а самите управляващи, дори не са украинци по произход и не въведоха никакъв ред в Украйна и не спряха да убиват, не са виновни нито руснаците, нито украинците за та

286

Голяма новина

преди 2 години

Сената на САЩ единодушно осъди Путин като военнопрестъпник!

285

току що

преди 2 години

Байдън подписа 13,4 милиарда помощ за Украйна, а Русия днес няма да може да внесе 118 милиона вноска по външния дълг

284

Анонимен

преди 2 години

Вижте в Тубата изказванията за украинските бежанци, хората са вдигнали ръце от тях и не ги искат, хора от различни държави се изказват, отделно и хората се страхуват от украинците и странят от тях!

283

Анонимен

преди 2 години

Другарят генеал-майор Олег Митрев се пресели в един по-добър свят. Оситотялата 150та дивизия скоро ще го последва.

282

защото си правен

преди 2 години

"руснаците нищо лошо не са направили на никой, не мога да разберА......." вДупето на баща ти от любовника му.

281

Анонимен

преди 2 години

Аз за ЖЕльо и украйна не бях чувал знаех само кличко и шевченко. ОБАЧЕ НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАК ЕДИН ЗЕЛЕН ФЕНЕР ИЛИ ГАНДАЛФ СИВИЯ ЩЕ ПРИКАНВАТ ЦЯЛА ЕВРОПА И ЩАТИТЕ ДА ПРАВЯТ ВОЙНА. ФЕНЕР ХАЙДЕ ИЗКАЖИ СЕ. ГАНДАЛФ ИЗКАЖИ СЕ НЕ Е СМЕШНО. СМЪРДИ НА ЛЪЖИ КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ

280

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да приема украински бежанци, защото хората се страхуват от тях и се отнасят с пренебрежение към тях, украинци фалират , защото на запад не искат да се хранят в ресторантите им, това говори достатъчно за отношението на хората към украинците.

279

много джелезо остави

преди 2 години

ха ватнишкитеАгресори по украинските ливади....и много НЕ прибрани трупове над които ще расте слънчоглед....символа на Украйна.

278

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера, защо се сее тази омраза и русофобия години наред и от кой , руснаците нищо лошо не са направили на никой, не мога да разберА И ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ УБИВАНИ ОСЕМ години хора и деца от властите в Украйна, а също така и да загиват украинци, това трябва да спре, тази омарза и русофобия , изникнала от нищото и без причина преди години, също трябва да спре, а Русия да продължи да се интегрира, както досега към европейските институции, ЕС и НАТО!

277

приматЪ в евразиа

преди 2 години

"русофобията трябва да спре, а Русия да продължи да се интергрира към ЕС...." ЕС ще види когато рушкатаКурва получи виза....понял каскет смачкан?

276

Прилепат

преди 2 години

Жельо. Ти предаде ЕС на Путин МЕЧЕШКА УСЛУГА СЕ КАзва БРАТО. ВСИЧКИ РЕСУРСИ ЩЕ СА В РУБЛИ. ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ХОРА ТЕ КЪЛНАт ЖЕЛЬО. НЕ МОЖЕШ ДА ГИ пРЕБРОИШ В ЕДИН ЖИВОТ СЕЩАШ ЛИ СЕ. РУСИЯ ИЗТОЧИ ГАЗОХРАНИЛИЩАТА ОТ ГЕРМАНИЯ. КАК Е ЖЕЛЬО. МИР ЛИ ИСКАШ. Я СЕГА ДА ВИДИМ ЗА КОЛКО ДНИ ЩЕ ПАДНЕ ПОЛША ПОСЛЕ ГЕРМАНИЯ ЖЕЛЬО.ПОЗНАЙ.

275

Анонимен

преди 2 години

Украйна се беше превърнала в една бандитска територия на абсолютния хаос,където цари беззаконие, разруха и мародерство, а населението живее в страх и глад, дори българи са били убивани, други са умирали от глад, отделно и нациските групи убиваха масово населението и ограбваха хората, населена с кръвожадни олигарси и криминали , а самите управляващи, дори не са украинци по произход и не въведоха никакъв ред в Украйна и не спряха да убиват, не са виновни нито руснаците, нито украинците за тази вак

274

Анонимен

преди 2 години

Руската войска може само да събаря сгради с ракети, но това мисля всеки може да го прави

273

Анонимен

преди 2 години

Много специална операция. Събаряш къщите на хората и ги прогонваш от градовете им.

272

Анонимен

преди 2 години

От cnn. Зелендки иска мир. За поред път. Вече си говори сам

271

Анонимен

преди 2 години

Русия загуби тази война. Путин ще бъде съден в Хага

270

Анонимен

преди 2 години

До who the *** areЗащото самите украинци са руснаци по произход и защото не искам да се пролива славянска къв повече и се извършва геноцид върху славянското население, а русофобията трябва да спре, а Русия да продължи да се интергрира към ЕС и НАТО, както правеше досега, това е правилния път, няма нужда от насилие и омраза, нито от кръвожадни нацистки банди и олигарси в Украйна, напълно излишен е целия този цирк и терор над населението на Украйна!

269

who the fuck are

преди 2 години

"според мен, по-добре Украйна да мине към Руската федерация...." you?