348

Истина

преди 2 години

До Анонимен Нищо спасително не прави който и да е агресорски режим (нацистки, комунистически, ислямски), а идва с измама и терор да ограби, заколи и погуби милиони невинни и да зароби чужди народи, да ограби техните земи и богатства и всичко е само за пари и власт,защото корумпираните диктатори са като чудовища които не могат да се наситят защото са продали истината за пари но така и душите си на дявола и затова вършат зли му беззаконни, неморални престъпни дела разрушителни за Божиите творения

347

Правда

преди 2 години

Общото между всички диктаторски терористични режими като нацистки, комунистически, ислямски е че са безбожни, неморални, беззаконни,корумпирани, ненаситни да пожелават от алчност да заграбват чужди земи и богатства, измамни- лъжат и клеветят за да извинят и прикрият дяволските си дела и да ги припишат с измама на невинните си жертви, отвличат,насилват,затварят, убиват невинни, разрушават домове държави,поглъщат цели народи с военни престъпления като война и геноцид но горко им-Божият съд идва!

346

Анонимен

преди 2 години

До ГошоС РАКЕТИТЕ ЛИ БЕ РАШО!

345

Истината

преди 2 години

До всички Украинци които искат свобода Руските капитали 65% са в чужбина, както и богатите Руснаци. Намирате ги и печелете Войната.

344

Истината

преди 2 години

Хитлер е действал така и е загубил. На какво се надяват Руснаците - на малкото куфарче. Добере ли се Украйна до малкото куфарче войната свършва. Как ще станв ли за да имаш свобода граници няма.

343

Щирлиц

преди 2 години

До Странни...Вижте какво казват жителите на Мариупол,Донецк и Луганск.И тогава коментирайте кой откъде стреля,и кой е военнопрестъпник.

342

Правда

преди 2 години

Най-наглата измама е някой който измамва, клевети, ограбва, убива, разрушава и др, дяволски дела срещу чужди земи, народи, домове,държави, собственост, дори и животи да се представя лъжливо за законен президент и дори освободител, когато върши военни престъпления и нарушава международните закони и погазва човешки права и свободи, но делата викат по-силно от думите и разкриват истината, така че всеки служещ и подкрепящ престъпен агресорски режим като нацистки, комунистически ислямски е виновен

341

Странни

преди 2 години

...са напъните на руските хлеб'арки да ни обясняват, че всичко било лъжа и западна дезинформация! Не мили мои, всички виждаме картини от сринати квартали и цели градове ! Още по жалки са напъните да ни обясняват, че щом и другите са правили геноцид , значи и на тях им е позволено! Те самите признават , че това което вършат на чужда територия, са ... военнопрестъпления!

340

ами

преди 2 години

стига писахте глупости. не ви ли дават достътъчно долари та още искате. алчността ни доведе до тук.

339

wseki

преди 2 години

Лъжите на българските медии за войната в Украйна са стряскащо еднакви с лъжите, които тези медии излъчваха за войната в Сирия. Очевидно писателката на тази статия ползва едни и същи (еднакво "надеждни") източници на информация.

338

:-)

преди 2 години

Драги французе, би ли разказал на българския народ какви са ги вършили вашите войски в Алжир и по-скоро в други страни от Африка, къде в момента под прикритието на цензурата водите локални войни и колко цивилно население сте избили с хуманните си методи на война? След това изобличавай целия свят ако щеш...

337

Анонимен

преди 2 години

Детайлите по цялата ситуация не са толкова еднозначни, колкото масирано медиите се стремят да ни внушат. Някой години наред насъскваше едните и си пълнеше джоба, а сега се изниза и ги остави да се оправят. Другите търпяха, търпяха и сега отключиха най-нечовешките черти на загадъчната си душа. Има една ирландска поговорка: Видиш ли двама ирландци да се карат, значи предната вечер на гости на единия е бил англичанин.

336

Анонимен

преди 2 години

Русия действа в Украйна като в Сирия - в смисъл, че спасява страната от продажните американскимарионетки ли?

335

Анонимен

преди 2 години

Някой да напише истината за Сирийската война, кой я започна, кои са причините. На война, като на война - всички знаят, че е бедствие, че е смърт и воюват. Човешката алчност, глупост и жестокост вече са извън контрол. Дошло е време Господ да редактира отново творението си.

334

Анонимен

преди 2 години

В Априлското възстание нашите са ползвали населението жени и деца също за жив щит. Когато украинските части са притиснати, те, за да си задържат позициите е нормално да ползват сградите за укрития и населението за жив щит. Така се надяват руснаците да не атакуват. Войната е нещо свирепо и недостойно. В нея истината и справедливостта са първите мъртви. Дано скоро се сключи мир и да има диалог.

333

Анонимен

преди 2 години

КАКВО СПЕЧЕЛИХА ОБЩЕСТВАТА ОТ ТН АРАБСКИ ПРОЛЕТИ И ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ? НЕ ВИЖДАМ И ПОСТАНОВЧИКА ДА Е СПЕЧЕЛИЛ НЕЩО ОСОБЕНО ОТ ТЯХ...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДНЕС НЯМА МЪДРИ ХОРА КАТО ЗБИГНЕВ БЖЕЖИНСКИ, КОИТО ДА ФОРМУЛИРАТ ПОЗИТИВИ В МЕЖДУНАРОДНАТА ПОЛИТИКА, А ПРАЗНОДУМЦИ. ВМЕСТО ДА СЕ ДЕЛИ УКРАЙНА Е ДАЛЕЧ ПО-МЪДРО ДА Е ЦЯЛА ДЪРЖАВА... ДА ИМА МИР И ПРОСПЕРИТЕТ ЗА СВЕТА. А НЕ ПРОСПЕРИТЕТ ЗА ДРЪНКАЩИТЕ ОРЪЖИЕ.

332

Гошо

преди 2 години

*** е тежко болен и иска да повлече света със себе си!

331

Анонимен

преди 2 години

Много е важно да се блокират всички руски активи и на първо място недвижимост и индустриална собственост, за да може да се покрият преките и непреки загуби от тази война, след като тя приключи. Имаме прецедента с Моллов-Кафандарис, когато бягащите в България егейски българи предоставиха цялата си собственост, за да може страната да плати репарациите си на Гърция. Във всички случаи, обаче Русия ще трябва да ликвидира ядрените си запаси с гаранционен договор, по подобие на Будапещенския меморандум

330

до Само питам

преди 2 години

Може ли и аз да питам,коя е страната,която е водила повече от 5 войни след ВСВ,без АБСОЛЮТНО ДА Е ИМАЛА КАКВИТО И ДА ПРИЧИНИ(тези просташки оправдания за националната сигурност и демокрацията сигурно само ти и други зобмирани,Флюбени във ващ го вярват),вследствие на което нападнатите държави не са могли да се съвземат повече от 20г.

329

алоо

преди 2 години

"руската армия действа в Украйна по същия начин, както в Сирия". Този доктор на какви хапчета е,може ли нормален човек да твърди, че Русия бомбардирала болници и жилищни сгради в Сирия,след като всеки нормален,не зомбиран човек видя,че тези зулуми ги вършеха и вършат сащ?!?!?!?