328

касапина

преди 2 години

До 459 РусомразНякак си доста ми ставаш противен та ще се наложи да те издиря и да ти направя дисекция без упойка в допълнение с средства на снредновековната инквизиция и ако случайно оживееш ще бъдеш като мумия

327

:-)

преди 2 години

На мен ми е чудно Кенеди защо е опищял света за кубинските ракети... както се чудя и защо руснаците опищяха свена за евентуалния вход на Украйна в НАТОто. Нали двете суперсили са силни и неуязвими, защо е тая параноя. Малка България я какъв сме ербап и почти не си въоръжаваме армията, ама всички ги е страх от нас и не смеят да ни нападнат.Като в оня виц - защо сте милиардер, ами защото на жена ми все не и стигаха парите и да я успокоя станах мултимилиардер.

326

Анонимен

преди 2 години

За Сирия мисля, че докато другите се """"бореха"""" с ИДИЛ ислямистите доста добре напредваха и руснаците едва с намесата си доведоха до прелом във войната. Явно тука в статията се изказва зле прикрито съжаление, че в Сирия още не ври и кипи и има почти пълен мир. Все някога ще излезе и истината за войната в Украйна, защото картата на войната не се актуализира от 4 март... не мога да коментирам дезинформации с които ни погазват конституционното право на информационен плурализъм и свобода на меди

325

Анонимен

преди 2 години

603 Ако ти е скъпо в България *** в Рашата. Там автоматично работят с хиляди, даже с милиони. Такива дребни като 2, 3, 6 лева, от които пищиш няма. И аз бях милионер при Жан Виденов, но не ща да си спомням за това време. Война е, навсякъде цените вървят нагоре. Знаем кой я започна тази война!

324

Анонимен

преди 2 години

До 601 - Ти да не си ги броил лично бе "компетяга" нещастна? Пий си йода и бегай да купиш 50 кила олио;)

323

Смърт на фашизма

преди 2 години

Руска крилата ракета изгори живи над 180 западни наемници в база в Украйна.....

322

Анонимен

преди 2 години

За 20 дена война украинските снайпери изпратиха в царство небесно 4 генерал-майора (един от тях ***), 3 полковника и 3 подполковника! За 20 дена война окупационните части на РФ имат загуби в жива сила ("груз 200", "груз 300" и пленени) повече от колкото в Авганистан за 10 години! Болниците в Беларусия и Крим са претъпкани със "зелени човечета"! Великите десантни части на РФ дори не си прибират своите и вълците, и кучетата ги "разнасят" по нивите!

321

факт

преди 2 години

Глупости и лъжи....

320

Анонимен

преди 2 години

Що ли имам грозен спомен, че Алепо първо го сринаха краварската шайка военопрестъпници и мародери, след това се изнизаха по терлици с награбеното. Още имаиз тубата краварски мародери хвалещи се с трофеите ит мародерствата.

319

Анонимен

преди 2 години

Супер-прецизна руска операция по лов на нацисти. Такъв е руския морал, да не започнете да ги жалите, след войната, като им се е.. майката!

318

Анонимен

преди 2 години

До великите "техничари", разбирачите по военна техника, "специалистите" по оръжие и др. желязо - "Великите" Т-90 затънаха в калта в нивите. Т-90 и Т-72 (и модификации), въобще нямат защита против FGM-148 Javelin и NLAW - танкът гори като бенгалски огън! Су-24 и Су-25 стават само за музейни експонати. Су-30, Су-34 и Су-35 (клас 4+ до 4+++) спокойно се свалят от обикновенна система Stinger. Ка-52 Аллигатор и Ми-24 Крокодил по-добре да не летят - повече от 90 лежат в нивите;)

317

Анонимен

преди 2 години

До "Бай Дрън" - Ти къде ги видя? Във виртуалния свят, в който живееш, в тубата или на рашист.ките канали? Само вчера два руски Су-34 излетяха до оня свят!

316

Бай Дрън

преди 2 години

А тоя лекар сигурно смята, че хората трябва да бъдат ползвани за ив щит от Азовци и Бандеровци? Така и правят украинците-поставят танковете до детски градини, болници, училища, жилищни блокове. Изгонват всички от първите етажи и заемат позиции. И да, това е тактика на ИДИЛ.

315

Анонимен

преди 2 години

Руския генералитет доказа че страда от тежко слабоумие. Отново виждаме камари от руски трупове за най-малкото военно достижение. Дори завземането на един курник в Украйна не минава без жертви. Не виждам някакъв тактически военен прогрес от ВСВ насам.

314

Бай Дрън

преди 2 години

589, всички виждат унищожени украински танкове, пленени джавелини, дори оня ден украинците изоставиха и кораб :) Щатите предупредиха дори Украйна, да не се престарават с фейковете.

313

Анонимен

преди 2 години

Дали са сирийски терористи или украински нацисти, няма значение все са борци за мир и свобода.

312

Бай Дрън

преди 2 години

Ха, тоя е много заблуден :) Май е объркал думичката "руснаци" с "азовци".

311

рушките ватници

преди 2 години

са големи донори.....над 400 танка в Украйна унищожени и изоставени..вансеремУс.

310

Китай харесва това

преди 2 години

Играта е за ресурси(за кристали). Жельо нямаш кристали. Но канда и сащ имат. Понял?

309

Голяма новина

преди 2 години

Преговорите вървят зле за Русия. Никой няма да подпише с Путин, той вече е военнопрестъпник!