9

Анонимен

преди 2 години

Аставка киртак.Киро пpocтия е срам за България.

8

Анонимен

преди 2 години

Всички са наясно, че от една година стандартът на живот рязко падна (тъй като вече НЕ ни крадат) Разбира се, че го обясняват, а и внушават на хората чрез икономическата криза и войната.Разбира се, че не е вярно, защото няма как да обяснят нито размерите на бедствието, нито огромните и непрекъснати заеми, които се теглят, нито къде са уж спрените от кражби пари, нито къде е Планът за възстановяване.Обедняването ще продължи. Лошото е, че и бездарният политически театър ще продължи като поучителна приказка за не съвсем адекватни хора с интелектуален дефицит.

7

Анонимен

преди 2 години

Следващия комик, ген на Херо. Кириле, през годините съм контактувал и с руснаци, и с украинци. Няма по-нагли, от урките в бившите републики на ссср. Прави си изводите, за обикновен и хора говоря, не за политици.

6

Анонимен

преди 2 години

Петков трябва дълбоко да проумее, че НЕ ВСИЧКИ са ЖИВОТНИ , т. е. тесни прагматици без родова памет. Падение е за човечеството и за БЪлгария в частност. Петков да намери начин да си поизтеглят авоарите от Лондон и НюЙорк, да посъбер държавен резерв тук и повечко.

5

A

преди 2 години

Браво!Путин в руския затвор!Ако не им хареса на нашите руски приятелчета като Радев и други.Да се запътят в Русия да живеят под диктатурата!България е Европа!Не руска марионетка

4

Асан

преди 2 години

Ген. Шивиков /Труд/ - Хохлите са обградени до дни се предават :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Киро Тъпанара ни влече към поредната национална катастрофа.Най-бедните в ЕС на първа линия Киро ще избяга в Канада, с ние къде ?

2

Натовеца

преди 2 години

България иска да се разграничи от теб ,не от Русия !Кокаинчо краврски!Абе вас американците май- по калъп ви произвеждат марионетки !

1

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, по-добре не говори. Само се усмихвай.