109

МАНИПУЛАЦИЯ!

преди 10 месеца

Спри с манипулациите, Киро! Ако има война, нама да се бием с Путин - ще се бием с руските си православни братя. Ти си безродник, това е трудно да го проумееш.

108

user

преди 10 месеца

Този с какво се друса, защото постоянно е неадекватен?!

107

Анонимен

преди 10 месеца

Срамота е да сме лакеи на Русия, при положение, че хората от Европа ни правят подаръци за националния празник и ни уважават като член на ЕС:https://youtube/watch?v=eAy2eVlvaZQ

106

Антикомунист

преди 10 месеца

Интересно, колко много българи искат диктатура... Защо? Не искате да създавате нищо а само да си пиете пиенето. За това ли?

105

Антикомунист

преди 10 месеца

Какво са създали руснаците в тази цивилизация - оръжие за масови убийства, нищо друго. Езък им за богатата страна. Преди 1917 има нещо, ама авторитарният 105 годишен режим ги е свършил...

104

Народеее!!!!

преди 10 месеца

Кратуноо, не можеш да разграничиш приятелството с Русия,защото Русия и Путин е едно!

103

П.К.

преди 10 месеца

Този да престане да дрънка глупости в това трудно време. Дипломацията да бъде на преден план, която да осъществяват учени глави с голяма практика.

102

Моамадъ

преди 10 месеца

Киро ако не е Путин 1 ще е Путин 2 не разбра ли Харвардецо че Русия е завод за Путиновци , и докато има Русия ще има такива като Радев , Нинова ,Волен ,Костадинов , всичките стоят на вратата готови да ги вкарат у нас . Набии си го под алаброса и питай Мустафа как става , те знаят и друг път са помагали на " независими " демокрации да се отърват от тая чума

101

Аз промяната

преди 10 месеца

ЕК не е дала зелена светлина за нашият план за възстановяване Кирчо Кокорчо Пеканчо големи хвалби НО само празни приказки Некадърници крадливи Оставка Нищо не знаете Нищо не можете Нищо не става от Вас освен да саботирате да лъжите да крадете Според мен вие ясно злоупотребявате с България и българите Оставка назначените

100

Анонимен

преди 10 месеца

"Според НЕГО връзката, която не била готова за 11 години, ще стане за 6 месеца". Кириле, хайде спри да заблуждаваш. Тамън почна да те харесвам и пак се осииииираш.

99

братушки ли

преди 10 месеца

Агресора Путин, няма нищо общо с братушките от социалистическите учебници! Да излезем на улиците да го порицаем!

98

Анонимен

преди 10 месеца

Няма ли вече да излизаме поплощадите.

97

ф@щ 0бедняват

преди 10 месеца

единственият начин да п0ддържат к0кошките им щ***стливи е като 0празват дж0ба на други н***ции. явн0 нервите на р***зглезените русн***ци не издърж***т на н***прежениет0, обаче това което не знаят, че ф***щ е устремен да им р***збишка идилийката с или без путин. това, което наистина ги чака на з***пад е в найдобрия случай р***тайство или пр0ституция, така както укр***инки са д0бре д0шли в публичните д0мове да 0бслужват западните дис***билитис на държ***вна издръжка под ф0рмата на рикриейшънъл пр0грами

96

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 121--------Нямаш думи! Нямаш и капка акъл! От небето ще капят всички номера Ф-ки, Юрофайтъри и всичко, което лети! Бог прощава, С-400, С-450, С-500 -не!Както и онези далекобойните Р-37 на изтребителите им! Это Россия, детька!

95

кокона Маруца

преди 10 месеца

Млъквай бе,глупчо,много приказваш!

94

Основни правила

преди 10 месеца

Когато си ***, най-добре мълчи, да не разберат другите! Ако имаш завършен техникум по бакалство, ако ще не към Харвард, а и към Бъркли, Йейл или MTI, не си въобразявай, че си нещо изключително! Ако продаваш хранителна добавка, не си мисли, че това е паладий, ниобий или рений! Ако са ти изръкопляскали силно подлъганите, не си мисли, че същите не могат да те напляскат!

93

Анонимен

преди 10 месеца

Между другото, гербави трролове, опорката, че сте в чужбина - живеете и работите, е лишена от логика, защото миналата година на изборите герб спечели много малко гласове от чужбина, най-вече от Турция, понеже баце ви ходи да се моли на ердоганя.

92

Анонимен

преди 10 месеца

Истината е че Русия винаги ни е използвала. Без значение царе/комунисти/демократи... те затова си мислят че БГ е тяхна.Трябва да дойде края на 2-та века руски ***.

91

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименХаха.. трябват 1-2 месеца да се преконфигурират процесите. По скоро сега е момента да я национализираме таз рефинерия и да я продадем на някой със западен опит.

90

Анонимен

преди 10 месеца

До QanonДа ве. Натовиците ще ни питат. Имаме договор ще правят каквото искат спрямо договорът. Ще летят, ще се тренират и ще ни пазаят небесата... че като гледам тез мигове как капят от небето над Украйна... хич им нямам вяра. Още по-малко на нашите пилоти с 40 часа полети на година... че и ремонтирани в Русия. Нямам думи.