35

Анонимен

преди 2 години

До Глупости... Може за бъде уволнена, тя е на изпитателен 6-месечен срок.

34

Анонимен

преди 2 години

До Правилно.........Ти си абсолютно слаббоумен! Русофил съм до мозъка на костите си! Но това не значи, че искам да живея като в Русия! Живял съм там 6 години, но съм българин, и то с истински добри български корени, клел съм се на НР България и никога няма да престъпя клетвата си! Благодарен съм на Русия за всичко - там видях за пръв път Европа, култура, наука, патриотизъм, благородство! Да живее и пребъде Велика Русия! Да сгинут супостати ее!

33

Асан

преди 2 години

Кой е фейсбука на Цецка :)))

32

DO 14

преди 2 години

АЗ не мога да забравя запалените и убити българи на Майдана 2014,погрома на българския културен център,разкъсания и потъпкан български флаг,избитите и тормозени хора в Донецк и Луганск,вклучително и днес.Кой ли е духовен слугинаж?

31

Анонимен

преди 2 години

Нито един журналист не посмя дори да намекне, какво е писала учителката във фейса. Такава цензура ни наложи това НАТО, че комунизмът ще ни се види песен.

30

Анонимен

преди 2 години

Нека всеки да може да излива простотията си в соц. мрежите. В това няма нищо лошо.Надявам се само да си е гледала манджите в час, а не политиката на народите.

29

Глупости

преди 2 години

Да уволниш служител за несправяне с работата е дълъг и сложен процес. То ако ставаше толкоз лесно, нямаше фирмите да са пълни с абсолютно безполезни търтеи. Това е някакъв абсолютен фейк.

28

Правилно

преди 2 години

Нали русофилите искат да живеят като в Русия? Ей им на.

27

Maria

преди 2 години

Можете да прочетете какво е написала учителката в Moreto.net .

26

ПроСоТо

преди 2 години

казах ви,че т.н. "Социални платформи",като "Мета"../бившия "Сураттефтер", "Иста,Минстра" и другите, се създадоха освен да направят милиардери няколко същества,но и да КАНАЛИЗИРАТ социалния живот на "масите"..Ако ги нема тия "платформи" хората ще общуват помежду си,но БЕЗ Недостойните да знаят кой какво мисли и крои..С "платформите",комуникациите се КАНАЛИЗИРАТ,СТРИКТНО СЕ СЛЕДЯТ и ..наложи ли се,следва намеса..

25

Анонимен

преди 2 години

Показателно е все пак, че я защитават ученици, родители и колеги. А директорът на училището отказал да говори с екипа на Bulgaria ON AIR. Що ли, щом е прав, а уволнената крива?

24

Анонимен

преди 2 години

Путинофили, видяхте ли сега какво е да те уволнят, че имаш различно мнение от управляващата партия? В Русия в момента е още по зле. Направо арестуват и в затвора може да попаднеш ако говориш против партията. Наистина ли искате да живеете в такава държава?

23

Анонимен

преди 2 години

Бойкот на политизираното ни образование! Слава на Украйна!

22

Бъдете по-точни

преди 2 години

От написаното не става ясно дали тази е била против да се помага на украинците или е против начина по който това се прави. За какво ги пишете тези статии така, не знам.

21

Анонимен

преди 2 години

Учителката е много честен путинофил...

20

ПроСоТо

преди 2 години

Нямаш право на собствено мнение...Просто си затваряй устата и продължавай да маршируваш!..."Избраните" ще "мислят" вместо теб.. /Надпис на една стела от Третото Царство../

19

Словото

преди 2 години

По скоро ми звучи като намек от времената на тоталитарният режим - т.е който не следва линията ще започне "да не се справя" с работата и чао любима работа ... Или пък скорошния пример с Джокович - който не се ваксинира ще последва неговия пример .... чао турнири....

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Ако някоя такава "учителка" на запад, се изказваше , че не харесва вашите деца и внуци и те нямат право да са там... - .... - такава "учителка" на запад незабавно ще бъде уволнена! Незабавно, рийшли!

17

Анонимен

преди 2 години

Махнали са я по икономически причини. Като няма учител няма нужда да е зарежда с хранителни продукти, пести се от фонд работна заплата, от вода за миене, ток за хладилници, котлони, фурни.

16

Анонимен

преди 2 години

Някога много по-бедните българи са събирали помощи и са посрещали гладуващите украинци. 30 години смукахте и крадохте пари от Европа, а си тъпчехте мозъка с руска елементарна пропаганда , същата , която 45 години ни убеждаваше, че в Съветския съюз се живее по-добре отколкото на запад. Отрватително е това, в което сте се превърнали..Наистина ли пак искате да сте от източната част на Желязната завеса?!?