72

СВОЙ

преди 2 години

Ами като си нямат на главата заповедите от Американското посолство,могат да демонстрират каквото искат.Тука друг ни оределя курса.

71

Кика

преди 2 години

Ало, сърбетата!!! Това знаме някак не се връзва с тези западни коли дето сте ги подкарали . С Русия сме ама не можем без западните стоки и култура на живот. Не ви срам !!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Браво на сърбите

69

До ЕДНА НУЛА

преди 2 години

Изобщо не е вярно че Сърбия плаща газа по 270. Плаща си го на спотови цени и се моли на Путин за дългосрочен договор, ама на рашките изобщо не им е до милостиня.

68

Факт

преди 2 години

Само че съобщението са сръбски доброволци дойде от РИА Новости, не от Киев.

67

Анонимен

преди 2 години

Европа докога ще ги търпи тея сърби, да ги санкционира и тях да видим дали ще развяват фашиски знамена.

66

ogin

преди 2 години

До Бай Дрънмного си *** ! Ама *** народ слаба държава !

65

Анонимен

преди 2 години

Това са много малка част от Сърбите.Това са хората,които винаги пречат на нормалната Сърбия.НОРМАЛНИТЕ СЪРБИ ИМ СЪРБАТ ПОПАРАТА ОТ ГОДИНИ.САМО ДА СТАНЕ КОНФЛИКТ ТАМ ЩЕ ГИ ОЧИСТАТ НА БЪРЗО.;На сърбите им е писнало от тях.Да Сърбите не харесват НАТО,но също така не харесват и путинистите.На тези протести излизат по хиляда две.А срещу Вучич бяха стотици хиляди.Путинистите там са на власт с фалшиви избори.

64

Анонимен

преди 2 години

България и Унгария са троянския кон на Путин в ЕС и НАТО.

63

Анонимен

преди 2 години

За какви гербаджийски *** говориш.Та ГЕРБ е най-путинската партия.Те направиха всичко за да направят Путинския газопровод до Унгария,при това за рекордно време.Путин щеше да започне да атакува веднага след приключването на газопровода,но ковида го прецака.Ако ГЕРб бяха про -САЩ или НАТО и ЕС,щяха да направят газопровода с Гърция а не с Русия.Освен това Бойко не рязреши бойни кораби в нашето Черно Море.Всичко беше в името на Путин.Бойко каза,че не иска да се води война в нашето море през 2018

62

Анонимен

преди 2 години

Сърбия,България и Унгария са единствените путински държави в Европа.Народите са им с промити мозъци.

61

С

преди 2 години

Тия хитри лисици сърбите!

60

Отрепки

преди 2 години

До ЕДНА НУЛА Умират хора а вие говорите за нули и за скапания газ и нефт, Бог ще ви съди ***.и

59

Шествие с VW...

преди 2 години

Поне да бяха с руски коли... А то...

58

ЕДНА НУЛА

преди 2 години

Ами руския газ в Сърбия го плащат на 270 долара, ние на 2700 долара. ЕДНА НУЛА, колко му е. Въпроса е кой е нулата и къде ще има зануляване..или пък кога.

57

Анонимен

преди 2 години

Сръбските Путински фашисти са се активизирали. Същите са и в България, клавиатурни ястреби искайки кръв на невинни !Лесно е така другари, време е да се биете за Путин в Украйна

56

Анонимен

преди 2 години

"Хем искат путин хем една нова лада няма да видите в Сърбия." - Че то и в Русия трудно ще видиш вече. Русия е единствената държава в света, където жителите и отбягват да си купуват автомобили собствено производство. Всички други държави, които произвеждат коли, най много купуват от собсвените си марки.

55

Анонимен

преди 2 години

ЕС трябва да затворим небето си и за сръбски самолети. Че сега сите руснаци бягат от родината със самолет до Белград и после се прекачват за омразната Европа.

54

Анонимен

преди 2 години

Това сърбокомунизъма е ужасно нещо.

53

Сбъркан народ.

преди 2 години

Сърбите ходят с бански и тениски с американското знаме. Виждал съм в Гърция. - *** и демагоги са. Хем искат путин хем една нова лада няма да видите в Сърбия.