41

Чудя се

преди 2 години

Абе, тоя досега къде спа, че не го подшушна в Брюксел. Ей ше пребъдем ние българите - много сме прозорливи, след като гръммне топчето!

40

Анонимен

преди 2 години

До Церхуа 3. Ти се майтапиш.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37. А ти искаш да говориш китайски и да се храниш с клечки? Аман от такива,като тебе бре.

38

Никой

преди 2 години

Русия отдавна е в Азия. Нали за това нападат Европа.

37

Анонимен

преди 2 години

сега е момента китайския дракон да схруска мечока.

36

Церхуа

преди 2 години

Слава на Китай и Китайската комунистическа партия.....

35

Анонимен

преди 2 години

Путин продаде цяла русия на китайците. Скоро в училищата ще се учи мандарин а не руски. След като русия обяви фалит и пусне нова масова приватизация Китайците ще я купят за без пари. А великият руски народ ще се учи да яде с пръчки. И цялото това нещо защото някой си *** с власт си прави каквото иска. Еми честито на печелившите!

34

Маракуйов

преди 2 години

Ха-ха, китай печели а родните ватняци губят - плащат олио и бензин по 6 кината. Ко праим бе дорогие друзя?

33

СТАР ЧОВЕК

преди 2 години

Големият губещ ше е Китаи.

32

1

преди 2 години

Китай реализира над 70 % от продукцията си в САЩ и ЕС, 10% в Япония и Южна Корея.Само 20 % мита да им сложат, а това Тръмп го опита и безработицата щех изхвърли десетки милиони на улицата.Та ще ги питам тогава китайците, защо ще са им необходими руските суровини и какво ще произвеждат с тях.Ама имало Африка и Южна Америка,там щели да изнасят,пък да видим колко ще спечелят.Отделно дето заплашват всичките си съседи също като руснаците и отношенията им станаха враждебни.

31

Геополитик

преди 2 години

Като четеш или слушаш някой български разбирател поканен в ефир и веднага трябва да ти щракне нещо че нещата въобще не са така, както ги представят.

30

Анонимен

преди 2 години

А, не бе. А бай Китаец хич не харесва скъпото. Путин ше им продава бензин по евтин от олио, а Китай ще ги изстиска до капка, защото за Китай е важен само Китай

29

Анонимен

преди 2 години

28 Идиотска държава може да наречеш една държава в Азия Турция .Ами те нямат програмисти,математиьи,физици,химици и ннж. на световна ниво а ние имаме .Тъй че насочи се към Азия ако обичаш

28

Аз

преди 2 години

В България само разБиратели. По всичко. Идиотска държава

27

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПич, като си толкова уверен, що пишеш анонимно? Или друг да сложи името?

26

22

преди 2 години

Викаш по добре да чакаш да те избият . И същата е логиката с ядрените оръжия като те обгради 300хил армия със по добри от твойте оръжия няма мърдане на зад правиш каквото в нужно щом при такъв ултиматом биха те атакували значи трябва да двйтсваш.И като вадиш оръжие се стреля!

25

Анонимен

преди 2 години

Украинците разбраха че руснаците не са толкова силни.Защитават се все по добре а и Джавелините им помагат.Джавелинът отваря руския танк като консерва с боб.Няма да се учудя и ако руснаците загубят войната.

24

Истина

преди 2 години

До Анонимен 19 под целия свят имате предвид САЩ, Канада и ЕС, защото Азия с изключение на Япония и южна америка, и Африка никой не ги бори за живи... според мен едва ли Путин е напраил това без одобрението на САЩ и Европа, те също печелят от тази война и то милиарди... това което не направи икономическата криза и ковида, го направи войната, винаги войните са решението на този строй в който живеем, решението е нов строй, иначе САЩ и З. Европа винаги ще искат войни

23

Анонимен

преди 2 години

Няма да има примирие! Ще има пълна капитулация!

22

Истина

преди 2 години

До Смешникда, след като си гръмняш ядрените централи сам никой няма да иска да живее там, отделоно никой няма да ти има доверие щом сам предизвикваш глобално замърсяване. жалко, че вашите не са използвали кондом, но можеше поне да се оппитат да те образоват малко повече!