32

ХМММ

преди 2 години

ЧЕ ОТ КОГА В БГ ИМА КАТОЛИЦИ?РАЗГРАДЕН ДВОР БЪЛГАРИТЕ СА ПРАВОСЛАВНИ!

31

Анонимен

преди 2 години

Хората приемат бежанци в домовете си безвъзмездно, без да търсят пари. Как пък един хотелиер не каза: Не чакам пари от държавата. Помагам от сърце.

30

Анонимен

преди 2 години

Това е за нас един братски народ, казаха хотелиерите - и му съдраха кожата от гърба, на братския народ.

29

Анонимен

преди 2 години

а нещо за бежанците от войната в сирия и ирак да има?! освен лагерите...

28

Анонимен

преди 2 години

Интересно, православни като помагат не го отбелязвате изрично, но-о-о-о, щом са католици, няма как, трябва да изпишем гръмко заглавие. Може би за да се харесаме на някой на Запад?

27

До 28

преди 2 години

Прав си, но нали знаеш колко е объркано в организацията, колко места пустеят, би трябвало бежанките да бъдат настанени там, но и да им се подсигури нормални, човешки условия.

26

До римокатолическия

преди 2 години

***-де-растЩом си в Православна България, ще съобразяваш с българите, ясно?

25

До 24Тук

преди 2 години

Арена Армеец за един ден я оборудваха с легла (за Ковид19).В страната има във всеки един град училища,зали. Хем побират много народ,хем ще са заедно.В Ужгород една квартира от 150 евро сега е над 1000,и това собствените им братя. Да имат и безплатни нощувки в зали,училища,стадионът,но са полу-празни.На първи март влязох през Русе в България...ами лимузините на украинците бяха 80% мечта за мен.Тук става въпрос,че управляващите ще гушнат едни пари,защото хотелите са тяхни.

24

А доколкото до

преди 2 години

католиците в България, то България няма да им позволи те да правят каквото си искат в ущърб на България, Българската държава, БПЦ и Православните Християни! Католиците тук, които мразят освен православните, мразят протестантите и другите вероизповедания, много им се иска те да са мнозинство, за да бъде България за тях Втора Униатска Украйна! Няма да бъде!!!

23

До 20

преди 2 години

Чакай, прав си, но донякъде, помощи (включително и финансови) отиваха и за бежанците - предимно мъже и млади момчета от Сирия и Близкия изток. Прав си, че настаняват украинците в хотели, но все пак сред тях има много правосланви християни - бели хора, славяни, а повечето бежанци се състоят от жени. Къде да бъдат настанени тези украинки и бесарабски българки - жени, майки, деца и баби? На палатки, да настинат? На улицата ли? Трябва поне да бъдем солидарни,макар че и ние сме ощетени от години.

22

Анонимен

преди 2 години

До 20 .. май ще ни подменят с по послушни , че българчетата целят Кирчо със снежни топки

21

В България

преди 2 години

религиозният мир е установен още от времето на свети княз Борис - Михаил Първи. Историята показва и за безчинствата, убийствата и престъпленията на римокатолиците спрямо Византия, Константинопол, във Светите Земи и в България

20

Катогъс

преди 2 години

Аз не съм католик

19

Анонимен

преди 2 години

Само АЗ ли си задавам простичкият въпрос???Какъв е този двоен стандарт?Значи онези маймуни (сирийци,афгани,пакистанци) ги слагаха в заградени и охранявани училища (концлагерите в Елхово,Харманли и др.) а украинците ще ги настаняват в хотели (предимно на морето) или в домовете си.Че и оня от Харвард ли беше, от Оксфорд ОБЕЩАВА х40лв. на ден??? А моето дете взима 50лв. на месец.Та давате ли си сметка ако 5-10 милиона украинци дофтасат в България? Те са 65млн.БСП ни води към тотална катастрофа.

18

Що?

преди 2 години

Нещо бг католиците и униатите в този форум не са съгласни с Истината?

17

До 17

преди 2 години

Може не само на Боровец, ако искаш и в Лозенец, Бургаско

16

Анонимен

преди 2 години

Да попитам за едни бежанци- може ли някъде по морето или в Банско да бъдат настанени? Може и на Боровец. Само да уточня, че са сирийци. Те също бягат от война.

15

Религиозният мир

преди 2 години

и търпимост, както и Неделя да е почивен ден, са дадени от Първия Православен Християнски Римски (а по-късно и Византийски) Император Константин Първи Велики. Ересите, възникнали по негово време, са вредяли смъртоносно както за обществото и народа,така и за държавата и Едната Света, Съборна, Апостолска Православна Църква. Константин Велики е почитан като светец в Православието заедно с майка му императрица Елена.

14

Извинете, но във

преди 2 години

видеото се спомена, че не само католици, но и православни от Белене помагат на бежанците

13

Религиозният мир

преди 2 години

и търпимост, както и Неделя да е почивен ден, са дадени от Първия Православен Християнски Римски (а по-късно и Визнатийски) Император Константин Първи Велики. Ересите, възникнали по негово време, са вредяли смъртоносно както за обществото и народа,така и за държавата и Едната Света, Съборна, Апостолска Православна Църква. Константин Велики е почитан като светец в Православието заедно с майка му императрица Елена.