35

Анонимен

преди 2 години

Да информираме всички г-да и г-жи от новините! Поне от септември миналата година, определени австрийско-германски търговски вериги изпробват редовни цени от над 4,50 лв/л за олио. Това не е само с олиото. Мисля че същото е и с кр. масло и други стоки от първа необходимост. Това е от миналата година и не става дума за фалшиви новини, изкуствено създадена паника и пр. Такава им е "политиката" - изкуствено завишаване на цени! Редовна цена на кр. масло 250 гр.над 6,50 лв се направи опит преди години

34

Иван

преди 2 години

Ще гласувам за единствената про-българска партия в парламента. Кирчо и Кокорчо ни третират все едно сме втора класа хора, за разлика от украинците, които са първа класа? Защо? Явно имат намерение да ги ползват за гласове, а кой знае и какво още? Виждаме подхода на Зеления.

33

Анонимен

преди 2 години

Нека се бутат за олио евтинджос. Психология на тълпата, нещо обяснено още в края на ХХ в. Прости хора, слаба държава.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 Но и през 1997-*** бяхе в ''демокрация''....................!

31

Анонимен

преди 2 години

Полша публично обяви, че ще дава по 8 евро на бежанец, тоест няма и по 16 лева, а богата България им дава по 40. Нещо има сбъркано тук. Мирише си на нулева корупция, как едни хотели и къщи за гости се пълнят. Приемама, че в двузвезден хотел са настанени майка с две деца и за тях те ще получат 120 лева на ден , а ако настанят нормални хора, няма да вземат и 60 лева.

30

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

КАКВИ ВРЕМЕНА ДОЙДОХА - НИНОВА ДА МИ ГОВОРИ ЗА СПЕКУЛА!!НЕ ЗНАМ СМЕШНО ЛИ Е, ИЛИ ТЪЖНО...

29

Анонимен

преди 2 години

И за цената на олиото ли са виновни МГЕРБ ? Кокорчо щял да вкарва в затвора за 5 години всеки, които качва в нета снимки от опашките. Мошеника срам няма. Човек почина вчера в Бургас на опашка за олио. Оставка!!!

28

Анонимен

преди 2 години

При условие, че министъра на икономиката е от БСП, нормално е да има спекула в държавата.

27

Анонимен

преди 2 години

Фитнес - Сутрешна рецепта за БГ паника - 20 капки йодна тинктура в 200 милилитра минерална вода ( да ме простят гастроентеролозите). 200-500 метра бег до най-близката бензиностанция с празни туби и бърз ход назад с пълни туби! След обяд - 2-3 часа висене на опашките за олио от "Кауфланд" (на всеки 20 минути правете упражнения, клякайте или друга гимнастика). Ковид вече не е опасен - можете да кихате, кашляте и да храчите на съседа ("БГ щамовете" и антивакс го потвърдиха);)

26

Анонимен

преди 2 години

Нинова имало олио да залеела цяла България , но по добре да ви го продадем

25

Dtrumppp

преди 2 години

Тая нинова се оказа алчна гьска.Набута се вицепремиер некадьрничка

24

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, Корнела, Рашката, Кокорчо ... говорят все есно са опозиция.От кой зависи да няма спекула , нали от управляващите. Щом има, значи те не се справят, а да не си измислят виновници, че някой пуснал снимки с опашки и цени по бензиностанции, магазини.Най накрая вземете и си изработете заплатите и бонусите дето прибирате.

23

Цанко

преди 2 години

И на каква база ще накажат търговците? Той човека ако иска и 5000лв ще си сложи цена на литър. Защо не? Какво го спира, къде в закона пише. А вие сложете таван 3лв на литър и гледай след 6м как няма да има олио в магазина, а на черно цената ше е поне двойно на пазарната

22

Анонимен

преди 2 години

Българските пенсионери умират от глад и нищета в битката за едното олио, намалено с 2 лева - представете си докъде са ни докарали, а на украинците им дават по 40 на ден, а и на децата им, докато на българските по 40 лева на МЕСЕЦ - и това ако не са *** и продажници. Кога ще се събудим, драги българи? Кога?

21

Анонимен

преди 2 години

Комунистът Рашков арестува 3 деца,че драскали на паметник преди дни, но търговци арестувани няма да има. Някой бърза да стане милионер в обърканата ни държава. Нали за това направиха преврата с фалшиви избори?Бързат -няма време.... скоро народа ще ги бие с празни тенджери.А Нинова има 8 чифта очила със златни рамки..нищо,че се води лидер на работническа партия.Един чифт златни очила на Нинова струват по 7 или 8 000 от магазина на Витошка.Сега е сложила розовите очила. Кръв повръща пари не връща

20

Баце ВИ

преди 2 години

Искате ли ОЩЕ ПРОМЯНА !!! Ххахаха???

19

Иван

преди 2 години

Как все така става, че има спекула когато бсп са в власта. Другарката Нинова трябва да го обясни.

18

Анонимен

преди 2 години

На тия селяци олиото им е най-големия проблем. Да пържат и да маат, ви таковам у бедняците.

17

Нинова

преди 2 години

Анализираме и Обсъждаме! Коалицията е Стабилна! Всичко останало е Спекула!

16

МРЪСНИ КОМУНЯГИ

преди 2 години

Съсипахте държавата