17

Ще

преди 2 години

Трябва денаФекализация-БСП,копейкини и други подобни халки да ходят в рашанстан и да се кланят на боК. Обезателна. Предатели на България

16

Анонимен

преди 2 години

Ние и без война сме обречени такова нещо не е било живял съм и при бай Тошо и при Жан Виденов но хората да умират на опашка за олио да се бият такова падение на българския народ е нямало

15

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ни интересува Трета световна война.Важни са олиото и цените на хляба.Глада е по силен от радиацията.Така че не ни интересува нито Трета нито Пета световна война.

14

Анонимен

преди 2 години

Тая гнусна бабушкера Е лка Василева вече предварително знае, че ще стане трета световна война, защото така е нагласено предварително. Много е забавно обаче, че толкова много зор давате да има трета световна война, но когато стане вие ще се криете, а няма да участвате в нея

13

Анонимен

преди 2 години

Когато двама си ги мерят, не си подавай ***. Туй е рекъл мъдрият български народ. Същият е рекъл и приказката за преклонената глава, бронирана срещу сабя. Но тук иде дилемата - как да преклониш глава, без да се огъзиш. Или пък как да запазиш задницата си в ненатрапчива поза, без да ти стърчи главата, дразнейки силните. Логично - да завреш тимберицата си в своето собствено отверстие.

12

Анонимен

преди 2 години

Чичо Джо ще ви пренесе всички в жертва на великия финикийски бог Ваал Хамон човекоядеца. Америка за да просперира, трябва все някъде да си продава скъпо оръжията. Какво по-добро място за война от няколко мизерни източноевропейски колонии?

11

До 4

преди 2 години

Руснаците са агресивни. Много. Бият се на сватби, събирания и без причина. Сега, войната в Украйна. Дори си организират групови боеве. Пълно е в ютуб с т.нар. "драка"

10

Анонимен

преди 2 години

ЕС и нато ни вкараха във война която засега е само икономическа . Ето до това води ,,членството,, и до задлъжняване за стари Ф16 ки .

9

Анонимен

преди 2 години

Ивчо Христов...приятелчето на Керев, които пробутват само конспирации и пропаганда за 5G, ваксините, сега трета световна. А всички са на заплата я в Евроком (хотел Москва), я срещу него, я с някой друг от североизток... ДАНС да не си бърка в носа.

8

При гешев радост

преди 2 години

До Абе, някой знае ли? - вероятно в прокуратурата

7

Офф

преди 2 години

Тоя както винаги плямпа без да мисли. Всички от бсп са с видими ментални проблеми, ръсят дивото и си вярват, медицинския термин за тов състояние се нарича шизофрения.

6

истина

преди 2 години

Фюрерът се е природил.

5

Ужас

преди 2 години

и с ковита правеха същото - по хиляда новини как сме във война едва ли не, цели 2 години. А то се оказа, че ковита е просто хрема.

4

Правилно

преди 2 години

Руснака е кротък. Третата световна ще почне от Тайван

3

Абе, някой знае ли?

преди 2 години

Някой знае ли къде се подават жалби за насаждане на масова психоза?

2

В

преди 2 години

Друга работа нямате ли? Определено имате нужда от цензура.

1

Анонимен

преди 2 години

Ако не вдигнеш оръжие и срещу тебе няма да бъде вдигнато такова.