117

Наблюдател

преди 2 години

Така е като не мислиш. Хем трета световна, хем, сме слаби и на кръстопат и хем ние пас. Само дето с глава в пясъка и вирнати задни части, ще ни прекарат доста повече от веднъж, но кой да ги стопли тези неща.

116

Мнение

преди 2 години

Учудващо за Хр. Иванов прозрение. Глобалната търговска, финансова и въобще икономическа война кой я подклажда?

115

Анонимен

преди 2 години

САЩ ме убиват? Ти чуваш ли се бе блонди? Хващай си козата и тръгвай към русията че само тровиш въздуха тък

114

ХОРА САЩ ВИ УБИВА!!!

преди 2 години

Третата светован война я започна САЩ с пускането на ковид вируса убил досега над 6 милиона души по целия свят, като само в САЩ убитите от САЩ свои данъкоплатци са над 1 милион души. Каква ирония е да финансираш правителство което има за цел да те ликвидира. Ако не беше тази военна акция на Путин в украйна, никога нямаше да разберем за всичките тези лаборатории на ЦРУ в украйна и на всеки две години щеше да има нова пандемия докато не се редуцира населението с 90 %.

113

Анонимен

преди 2 години

Китай ще е новата суперсила след упадъка на САЩ. За да си суперсила трябва народа да благоденства от икономически подем и развитие на образованието. Има ги тия неща в Китай. Русия са просто плашило. Световна война Китай с Русия срещу САЩ с Европа. Трябва много да се променят нещата за да е възможна.

112

Анонимен

преди 2 години

Неприятно е да припомним, че предишните световни войни са се водили основно в Европа и по всичко личи, че ако има трета, няма да се различава..

111

До 120

преди 2 години

Браво!

110

Анонимен

преди 2 години

Нрета световна почна декември 2019 като ни пуснаха ковид 19. Най-вероятно от Путин. Сега сме във втори епизод. Предстои трети.

109

Анонимен

преди 2 години

Айде стига плашихте гаргите! Какво тормозите хората? Като дойде война, ще дойде и това е! Ние нищо не можем да направим! Няма 20 самолета от САЩ да ни спасят, а дори и да ни защитават, страната ни ще заприлича на Нагазаки! Разбирате ли го това? Стига с тоя тормоз над населението! Достатъчно е колко сме бедни и видим часове за бутилка олио! Ние нямаме хляб, вие ни говорите за световни интереси!

108

До msm

преди 2 години

Той човека си го каза.За тази война не е виновна само Русия,а аз от самото начало повтарям, че пращането на оръжия в украйна само ще доведе до ескалация и много повече смърт.Инфантилните европейски "лидери" просто предизвикват събитията.Тези "санкции" не са санкции,а пълномащабна война срещу Русия.И за какво е нужно това?Исканията на Русия бяха пределно точни и ясни.Неутралитет на Украйна и изпълнение на минските споразумения.*** *** в европа обаче не са политици,а де билни бюрократи...

107

Анонимен

преди 2 години

При всяка световна война България е била на губещата и несправедливата страна

106

Анонимен

преди 2 години

Третата световна война САЩ я водят още преди края на Втората световна война.

105

Анонимен

преди 2 години

България пак избра грешната страна.

104

msm

преди 2 години

Нека не го разбирам този. Те и Украйна се обявяват за суверинитет и желаят да запазят държавата си, но престъпника и убиеца Путин е решил друго! България трябва да има ясна и силна политика в подкрепа на суверинитета си, чрез икономическия и отбранителния военен съюз в който участваме. Всичко друго е опасно за нашия суверинитет. Аман от сервилни бездушни политици, като този!

103

Тираджията

преди 2 години

3та световна се води от 50 години,но не със оръжия ас компютри и банки.Пак умират хора и пак се разцепват държави.Един взел заем не може да го върне и се обесва,друг си губи работата заради санкция от вънка и се гръмва,трети го напуска семейството му щот няма последен модел бмв и скача от блока и тн..

102

Анонимен

преди 2 години

С това куцо правителство отново ще сме наутани във война и отново ще се "радваме" на поредна национална катастрофа! В Япония панират лист :) време и ние да се научим. И тревата няма да остане с този темп! Ама беше важно да се пляска по балконите :) Историят се учи за да се избегнат грешни вбъдеще.

101

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ТСВ ЗАПОЧНА НА 11.2.1945г НА ЯЛТЕНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ КОГАТО БЕШЕ ПОДЕЛЕН СВЕТА, И НЕ СЛУЧАЙНО ПАК ОТ КРИМ ЗАПОЧНА НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ТСВ А САМИЯ КРАЙ Е КОНФЛИКТА МЕЖДУ ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ КЪДЕТО ЩЕ БЪДЕ ОСВОБОДЕН КОНСТАНТИНОПОЛИ В ЦЪРКВАТА СВ. СОФИЯ ПАК ЩЕ СЕ ОТСЛУЖВАТ СЛУЖБИ.

100

Анонимен

преди 2 години

Там където чуем за демокрация и САЩ винаги има война...Как я докарахме до това... не знам...

99

ТРОЯНСКИ КОНЕ

преди 2 години

Доказани слуги на Путин и Русия.... ЙОНЧЕВА, ИВО ХРИСТОВ, СТАНИШЕВ, НОНОВА, РАДЕВ, РАШКОВ......

98

Анонимен

преди 2 години

Хитлер не успя със световното господство, сега САЩ дали ще успеят да създадат американския трети райх.