567

Радев фуражката

преди 2 години

Стана ми драго.Спомних си за соца.Така си купих телевизора.Яд ме е само че за Москвето имаше ред и го взех след 10 години без да прередя никой.Обаче ме изкефи цвета Тютюнев.

566

Продължаваме Резила

преди 2 години

Не знам, оправяйте се! След последните избори беше повече от ясно, че като нация сме пълен провал само не очаквах последствията да дойдат толкова бързо. Народ който вярва, че партийки като ПП и ИТН ще му донесат нещо добро си заслужава да си тъне в бакиите. А тепърва ще става и по зле. Май най добре Путин да идва с танковете и да се свършва!

565

Баце

преди 2 години

При мене се биехте за тоалетна хартия защото само лапахте и ще ви трябваше да бършете дирниците си а сега се биете за храна като кучета за блажен вестник

564

Анонимен

преди 2 години

От Отговорите на папа Николай до българите разбираме, че преди приемането наХристиянствотобългарите са използваликонска опашкакатовоенно знаме. Следпокръстването на Българияв България започват да се използватзнамена, подобни навизантийските. Но като цяло данните за българскознамеот времето наПървотоиВторото българско царствоса оскъдни.

563

Анонимен

преди 2 години

648 това че бойко е цър вул не прави Кирчо и борила спекулантова по-малки цър вули. Така че не ги оправдавай. Да имаше при бойко подобни сцени обаче не бяха за храна от първа необходимост.

562

Помнещ

преди 2 години

До АнонименИмаше бой за олио при тиквата, кохато откриваха магазините лидъл. А и освен това да ти припомян че при тиквата имаше масови самозапалвания в един период.

561

Анонимен

преди 2 години

До Тиквата ВинетуНо при Тиквата Винету нямаше 30% инфлация и бой за олио в магазините, нали?

560

Тиквата Винету

преди 2 години

Най големия врак на народа към момента е Толупа от Банкя! А този поздрав както и много други са от него за нас!!!

559

дедо Ташунко

преди 2 години

продължаваме промяната

558

Пешо

преди 2 години

Вулгаросите гнусни ще се избият за бутилка олио! Тва племе не заслужава да живее.. Путин да пуска бомбите по скоро

557

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Територията няма да е повече васал, народа вече ще постави на място и американци и руснаци и всякакви европейски третополови еуглрени

556

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Това ми напомня как ги палеха със слама 2020 тоя път олиото ще се излее по-политиците и някои ще ги палят с олио няколко години всеки български гражданин чака безвъзмездни средства,шкаф,безусловен базов доход,тридневна и четиридневна работна седмица, швейцарска минимална пенсия,швейцарска мрз а какво получихме зелени сертификати забрана за емигриране от държавата без сертификат, забрана за търсене на работа,а сега и бежанци скоро се създава партията на безпартийните,олигарси и политици в затвора

555

Анонимен

преди 2 години

Срам и позор! Украинците се сражават за родината си срещу руския ботуш, жените и децата им загиват, а бай-*** се бие за мазно!

554

Ура ми Янко

преди 2 години

Хората в Украйна, където падат бомби и загиват роднините им се държат по-цивилизовано! Нашите полудяха за едно олио или бензина по-рано! Простотията по БГ земите е безгранична и толкова голяма, че БОЛИ!!!

553

Анонимен

преди 2 години

Това са русофилите в действие. Тъппи, но упорити.

552

Анонимен

преди 2 години

ПРОМЯНАТА Е ФАКТ

551

До Позор,Срам, Униже

преди 2 години

Колко си прав, човече.

550

Х

преди 2 години

Слава,слава,слава!Другари и другарки!!!Корнелия ще ни оправи!!!

549

Каун

преди 2 години

Абе искам да го попитам тоя екзалтиран байчо с индустриалното количество олио в количката- какво ще го правиш като граняса след няколко месеца?!? Безопасни игли да дават на промоция,ще се избие народа...Жалка картинка...

548

До егати и животните

преди 2 години

Виж снимка номер 1 - погледни това бкп животно, как се радва, че е купил ДВА стека олио,докато друг негов връстник е починал, на дясната си ръка е вдигнал палец нагоре (явно LIKE), отляво - знака "V"( явно VICTORY(Победа!)) или 2 ( т.е , че е взел два стека)