527

Lina

преди 2 години

Боже, как може да се убиете на опашка за олио? Всичката тази паника е произведена поръчково от ГРАБ и е поддържана и от платените му ***, вкл и от мата Хари - някаква калина парцалева, която заплашва хора в медиите. Грозна, типична за мутрите на т.иквун картинка.p.s Олиото е вредно за холестерола. Не се убивайте на опашки. # купете си зелена салата и ! зехтин. По - полезно и безопасно за вашето здраве. ;)

526

Костадинов, дори и

преди 2 години

ти да си на власт, няма да излекуваш народа от простотията му... Кирил Петков, Румен Радев, Бойко Борисов, Корнелия Нинова и всички политици НЯМАТ вина за това!!!

525

факт

преди 2 години

До Анонименще видим след месец!

524

Анонимен

преди 2 години

Смешници , в Англия олиото е по 2.50 лв. - вие се избивате на 3 лв. хахахахахахахахахаха Сега знам защо тази държава е толкова жалка - заради населението си ...

523

Президента Румен

преди 2 години

Радев и политиците НЕ са виновни за про.стотията на българите, не народ, а мърршааа

522

Къде е бе

преди 2 години

Къде е сега оня да каже с вдигнат юмрук-Мутри вън! Иначе-заменям Москвич в движение за стек олио!

521

Тоя дъртак от снимка

преди 2 години

1 се радва, че е взел стекове с олио за сметка на смъртта на негов връстник и пенсионер. Не народ, а скотонаселение

520

ОтНидерландияСлюбофф

преди 2 години

Хора, тъкмо идвам от местната хранителна верига Jumbo, специално погледнах цената на слънчогледовото олио щото аз не го купувам често 1,99 евро за литър и никой не го заглежда даже. Това в България ми се струва като някаква масова психоза.

519

Анонимен

преди 2 години

В прованса ергените сигурно вече трябва да покажат 2-3 стека олио, за да си намерят невеста. Без бутилка олио за подарък пък гостите няма да припарят на сватбата.

518

Пенсионерите се

преди 2 години

излагат, не младите

517

Анонимен

преди 2 години

започва се .....

516

И смях и грях

преди 2 години

Пенсионери се бият за храна. Срамота, резил!

515

Комбина

преди 2 години

Да направим комбина за една шопска салата- аз имам малко краставици, а комшията -домати.Търсим човек купил олио,за да пием по една ракия заедно.И да пеем партизански песни и да си спомним колко убаво беше едно време, как сега дори купони нямаме и как тая демокрация е виновна за всичко! Задължително условие е който има олио,да знае и" Партизан за бой се стяга!" и "Катюша"

514

Анонимен

преди 2 години

много плюващи по бедните пенсионери, защо вменявате вина на народа -това ли ви изнася ,виновни са търгашите и спекулантите ,много ясно че като стана двойно по 5 лв. всеки ще иска да си купи по 3лв

513

Пенсионери от ГЕРБ

преди 2 години

Сега ние сме виновни! Не са младежите-ние! Пътували в влака американец, германец, българин и една дама.Тя ,дамата,пръднала! Янкито кавалер-станал,извенете,аз бях.След малко-оная пак пръднала-тоя път немеца-извинете,аз бях.Пътували, Бай *** излезъл в коридора да дръпне един тютюн.По едно време се сепнал, отворил вратата на купето и рекъл-таа ако пръдне пак,кажете че съм бил аз! Та и ние така-кат пръдне някой от Промяната Партия,младежите на Герб били,а сега -ние пенсионерите ! Утре- кой ще е ?

512

А бе

преди 2 години

Това, което видях по Тв, ме усъмни, че бягащите от войната украинци ще са проблем.Стоковото шоу с олиото, човешката блъсканица и починалия човек, много повече напомняше за бежанската криза.

511

Преди 2 часа

преди 2 години

си купих две бутилки олио Калиакра по 3,68 лв в Била. Няма никой да купува. Какъв е тоя екшън, не ми е ясно...

510

А бе хора,

преди 2 години

искате да повторите Ходинската трагедия в България ли? Как може българи да се блъскат, бият и удрят за храна? Колко си мислите, че ще издържите с "презапасяването", за сметка на опашки, нерви,побоища, сблъсъци?

509

Не е хубаво да се

преди 2 години

блъскаме. Когато има липса на дадена стока, ние, българите трябва да си помагаме, а не да се блъскаме и биеме. Въобще в трудни времена трябва да се научим да си помагаме. Такива вериги гледат сеир и използват случая и правят, така че хората да се избият, наранят или да се убият за храна. Пенсионерите вместо да се редят на опашки, по-добре да си стоят у дома и да помолят своите деца да им напазаруват.

508

Тц,тц

преди 2 години

За повече от 50 г живот, за първи път се почувствах засрамен от поведението на населението. Ако беше дефицита от социализЪма, мътните 90 г. или Виденовата зима , да го разбереш, но Сега? А това че точно в големите градове е тази паника, е необяснимо и печално за умственото ниво на ГРАЖДАНСТВОТО. В малкото населено място, където пребивавам, хората спокойно приеха и тази ПРОМЯНА, само повдигат рамене. Фразата - "Олио,какво толкова? Да не е вода, че да умреш без него.. ", ми хареса.Явно ще оцелеем.