49

Анонимен

преди 2 години

Бре..то ядрено сега и химическо оръжие ,тия еврогейове на плашат хора ,гадове че умиргайте

48

В.

преди 2 години

Не знам днешните войници, но някога противогазът си беше част от редовното снаряжение. Само *** могат да отбелязват такъв факт.

47

Анонимен

преди 2 години

Химическото оръжие на Русия е като онова на Садам, няма такова. Въпросът е, че Украйна се готви да употреби химическо оръжие и да обвини Русия за използването му.

46

анонимен

преди 2 години

Русия си намери смъртта в Украйна.

45

Реалист

преди 2 години

До fallshimspringer. Е, чак пък никога? Още монголите на Чингис хан са ги попилели и завладели всичко руско, побеждавали са ги и шведите, и поляците, и японците и др.

44

Ганьо

преди 2 години

Това българският русофил е изключително гнусно същество. Около него няма нищо руско - нито кола, нито уреди, техника, мебели, дрехи, нищо. Ходи на екскурзии и почивки на запад, обаче задникът му широко отворен на изток. Иддиотизъм някакъв.

43

Гледна точка

преди 2 години

До 58. Четохме я тази абсолютно тенденциозна и манипулативна статия на Иля Прошкин. Ама то е ясно, че всеки може едностранчиво да извади аргументи в своя полза. Защо Русия била нападнала Украйна. И нито дума защо влезе в Унгария, в Чехословакия, в Полша, в Афганистан, в Грузия, в Сирия. Защото империята на злото не може да живее без войни и в болните мозъци на въшляците само оръжия дрънкат.

42

Анонимен

преди 2 години

....,която ще извърши самата русия.

41

Fallschirmspringer

преди 2 години

Един цитат от Бисмарк, чиято актуалност, за съжаление, се увеличава с всяка година: Руснаците не могат да бъдат победени, ние това сме виждали от стотици години. Но на руснаците могат да бъдат насадени фалшиви ценности и тогава те ще се победят сами".

40

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

На 4400 здрави войници бяха избрани в Лвов, Харков, Одеса и Киев. Взети са кръвни проби от 4000 от тях за антитела срещу хантавируси и от 400 за наличието на антитела срещу вируса на кримско-конгоанската хеморагична треска (CrimeanCongo hemorrhagic fever - CCHF).Провеждани са опити върху украйнски войници в лабораторията в Харков около 20 украински войници са загинали, след като са били изложени на грипоподобно вирусно оръжие, а други 200 са били хоспитали

39

Мислеща

преди 2 години

Може би някои не правят разлика между химическо и биологическо оръжие. Не изключвам възможността да някой да използва и двете. Войната е гадно нещо!

38

Анонимен

преди 2 години

Порошенковци, Зеленчуци, само дето имат Калашников. Ще бъдат обгазени и ще изммрат по бункерите като куучета, забравени от западните лицемери. Такава е съдбата на всички нациисти!

37

Анонимен

преди 2 години

След разкритията около лабораториите съм убеден че това с короната е американска разработка оказва се че са правени проучване за биологична война чрез прелетните птици и геномни особености целяли са напрмер да ударят китай обаче сметките не им излезнаха

36

П.К.

преди 2 години

Журналята да не повтарят глупости и картини до втръсване. Да се поразровят в информациите за химическите лаборатории на територията на Украйна. И да разкажат какви са, що са, какво произвеждат, за какво се готвят? Това е първата им задача.

35

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

Да,най-вероятно Украйна ще го използува.Янките тестваха секретни вируси, патогени и лекарства върху войниците от въоръжените сили на Украйна. Много от тях загинаха.Посолството на САЩ в Украйна премахна от своя уебсайт всичките документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в Украйна. Става дума за мрежа от секретни биолаборатории, управлявани от САЩ.Това съобщи ресурсът Strange Sounds с думите: Нещо подозрително се случва

34

Тлъб

преди 2 години

Путин ще им пусне райски газ и ще го посрещнат с хляб, сол и танци

33

Анонимен

преди 2 години

Това е истина, колкото е истина за киевския пилот Рамбо, който унищожава по 100 руски самолета всеки ден.

32

SPRETE

преди 2 години

+Ще гризете още дълго време близалката от Кремъл+ и за жалост заради вашите изкукуригали болни мозъци ще я гризкаме и ние. Едно голямо Тенкю баба ви фа-ш-истка фетишиска!

31

Анонимен

преди 2 години

О кви глупости вече плъзнаха а кво ли още?

30

Анонимен

преди 2 години

Предъвквате каквото кажат господарите, а? И жълто да е, и *** - ще дъвчете! Тоя номер, на няколко пъти, го играхте със Сирия, играхте го с Ирак, сега ще пробвате с Незалежная! Подготовката е вече в ход - амоняка е стоварен, варелите са подредени (80 тона) и в Харков ще има химическа атака... Естествено, руснаците ще са виновни... Абе, тоя Холивуд, не може ли да измисли нещо малко по-оригинално?