13

Анонимен

преди 2 години

АКО ДАДЕШ НА ПАРТИЯТА ПП 250 000 ЛВ И СЛЕД ТОВА ТЕ НАЗНАЧАТ ЗА МИН НА ТРАНСПОРТА СИ Е НАПРАВО КОРУПЦИЯ ТА ДРЪНКА.

12

Анонимен

преди 2 години

БОРБА С КОРУПЦИЯТА НАЛИ- АКО ДАДЕШ НА ПАРТИЯТА СПЕЧЕЛИЛА ИЗБОРИТЕ 250 000 ЛВ ТОВА НЕ Е ЛИ КОРУПЦИЯ

11

Анонимен

преди 2 години

До8.Бягъл съм и преди и много пъти и винаги съм се връщал с надежда,че нещо ще се промени.Но уви.С такива жалки същества,дори и крачка напред не може да направи народът.Намалете си заплатите и субсидиите както обещавахте за да ви повярва някой наистина.Не думите а делата показват човещинита.А кой какъв е народа ще прецени не и вие.Клетва сте се клели пред българския Народ бе gebuли,а не пред нашественици и поробители.Изгонете Американския посланик ако ви стиска,само заради биолабораторийте.

10

Анонимен

преди 2 години

До8.Бягъл съм и преди и много пъти и винаги съм се връщал с надежда,че нещо ще се промени.Но уви.С такива жалки същества,дори и крачка не напред не може да направи народът.Намалете си заплатите и субсидиите ,както обещавате за да ви повярва някой наистина.Не думите а делата показват човещинита.А кой какъв е народа ще прецени не и вие.Клетва сте се клещи пред българския Народ бе gebuли,а не пред нашественици и поробители.Изгонете Американския посланик ако ви стиска,само заради биолабораторийте.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 Най-обикновен гербав тррол е, не е човек :)

8

Анонимен

преди 2 години

До 7Дано не ти се налага на теб да бягаш от бомби и стрелби и да нямаш време дори да си вземеш гащите и да отидеш в чужда държава и никой да не ти помогне! Срам ме от такива хора като теб, но не знам дали въобще сте хора!

7

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм си представял ,чеБългарияи българския народ може да бъде докаран на това дередже.Оставки бе kaтuлu.Не един а вичките.Товс не е никакво Народно Събрание а е Анти Народно Събрание.Да докараш 30 хиляди имигрананти,които вероятно ще стигнат и милион,а да загърбиш българските пенсионери в мизерията им,е най-долна,*** и гадна политика.Държавата няма такава функция,да се грижи за имигранти.

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя бивш сикаджиян и настоящ комунист Иванов какво друго може да прави освен да подкрепи мафията в гората. А Кирчо много добре да си помисли докога ще кляка пред Корни и ще изпълнява всички глупости които комунистите искат,защото накрая ще помислим че сме гласували за комунистите, а не сме и ще тегли той. Не мога да разбера кой има 66 и кой 26 депутата.

5

Дървосекач

преди 2 години

Ще пълнят понеже затворите са за всички които са извършвали ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО СЛУЖБА НА НАШАТА МИЛОСТ

4

Анонимен

преди 2 години

До 20 години най много и ще има само голи баири фирмици секат наред а вечер джунгалите пълнят каруците с дърва

3

ЛУКАНОВ=ЖАН=РАДЕВ

преди 2 години

=ФАЛИРАЛА БЪЛГАРИЯ....

2

Птичката

преди 2 години

от 89 няма режим на тока.

1

България над всичко.

преди 2 години

Хайде Оставка .....ОСТАВКА