62

решението

преди 2 години

На България и трябва силна прокуратура която да се самосезира за национално предателство на Румен Радев. Той трябва да бъде настанен в институция за предателство, разпространение на уронващ престижа на Избрания Министър Председател. Недостойните интриги, прекалената низост уронват престижа на институциите. Не е възможно да се отмине унижението на този държавен служител заемащ висша държавна длъжност. Едва след това можем да се надяваме на някакво развитие в обществото.

61

ние знаем и помним

преди 2 години

Продължава, но в мутирала форма на Пропадането Продължава! И да не ни баламосват с международни новини, защото това се знаеше още на 4 Април че с такива политици като ИТН, БСП, ДБ в България ще дойде Виденов Ден.

60

10%

преди 2 години

Минахме я преди многоооо време. Учете децата да ядат камъни, а жените пращайте по магистралите. Кирчо и Кокорчо ви вдигат данъците! Спасявайте се!

59

Анонимен

преди 2 години

Гошко кажи ни колко е станала. Дори и двойно по ниски заплати от нас да получават, плащат 5 пъти по евтино парно и 4 пъти по евтин бензин. Понеже са много бедни, затова половината ни черноморие го изкупиха руснаците за да идват по един месец на море.

58

Анонимен

преди 2 години

Като чета , че парното в Русия било 50 лева на месец и че новата ми сметка е 280 лева на мен, започвам да се чудя, дали санкциите не са за нас.

57

Анонимен

преди 2 години

Трябва минималната да е поне 1000 евро в момента . ама не можело ....айде следващите , докато стане . Нищо друго не трябва да ни интересува докато не ни оправят доходите , като държава от ЕС . После се чудят защо българите са русофили , ами защото хаир не видяха от ЕС . Ако бяха нормални заплатите всичко щеше да е наред , от там идва всичко независимо кой какво ви баламосва .

56

Анонимен

преди 2 години

Напълно разбирам ги украинците защо воюват. Про-руските партии водят все към нанадолнището. Никой не иска натам.

55

истина

преди 2 години

Нормално е да обедняваме докато на власт е четворна коалиция ООД по интереси плюс Радев. Промяната иска жертви - народа.

54

Факт

преди 2 години

Винаги като дойде БСП на власт и следват инфлация, обедняване и икономическо нанадолнище. Винаги! Един път не е било друго.

53

Анонимен

преди 2 години

Не купувайте ! Сериозен съм . Намалете си харчовете и търговците сами ще свалят цените , като видят , че са им избягали клиентите . Като започна пандемията ограничих покупките , една година по -късно и от интернет спрях да купувам . Вземам си необходимите неща и толкова . Храната се разваля и нямат изгода да не я продават бързо , така , че всичко зависи от нас . Дрехите и обувките им минава и модата и сезона , така , че ако не купя тази година , догодина вече с отстъпка ........

52

Анонимен

преди 2 години

Точно така, даваха вчера репортаж от щатите , че се вдигнал бил бензина на 5 долара за галон. Един галон са малко над 3.7 литра или се пада по 1.2 долара за литър.В щатите при заплати от по 3-4 хиляди долара , литър гориво им струва 2.10 лева . А Кирчо ви се смее и ви баламосва , как навсякъде било скъпо.

51

Анонимен

преди 2 години

Дори македонците свалиха ДДСто на основните групи храни .Тук сме много захлюпени хора .

50

Анонимен

преди 2 години

Цените вървят нагоре защото е пълно с алчни бизнесмени ! До като повечето пари са в частни ръце ще е така ! Национализация на всичко в световен мащаб !

49

Анонимен

преди 2 години

Ако ги смяташ в бензин (което е правилно ) в повечето държави може да се купи 2000 литра с една заплата . Тук в България винаги се е въртяло около 250-300 литра . Гадно е , но нарочно ни държат бедни вече 30 години

48

Анонимен

преди 2 години

В България 2 хиляди литра бензин са ти близо 6 хиляди лева. Само може да им завиждаме.

47

Анонимен

преди 2 години

Попитай баща ти колко пари получава като работи в Ростов. Моя познат каза, че взема 120 хиляди рубли заплата, плаща по 4 хиляди рубли на месец за парно и си пълни резервоара за 3 хиляди рубли. Със заплата си може да си купи 2 хиляди литра бензин.

46

Анонимен

преди 2 години

За цитираните от вас краставици стана същата работа . Пробваха на 7 лева , после на 6 лева , видяха , че никой не ги купува и им изгниха по складовете .Сега се чудят дали хората ще ги купуват за 3 лева . Така ще стане и другите неща . Хич не ме интересува , аз мога и цяла година да изкарам на банички и да си пазарувам в кварталното магазинче . Като им се разваля стоката и като започнат да хвърлят повече от колкото да продават ще им дойде акъла . Не се подвеждайте , бъдете умни .

45

нека ви

преди 2 години

Гарантирано от Радевци, Кирчовци и Кокорчо. Нали за това се борихте. Да са ви честити продължаваме подмяната!

44

До 41

преди 2 години

Баща ми работи повече от година в Ростов. Беше потресен - трамваите от ВСВ, нощем рускините прибират нальоканите *** с колички за строителни отпадъци и т.н.

43

Анонимен

преди 2 години

Източна Азия, да купува от Русия, Европа от близкия изток.