82

Анонимен

преди 2 години

защо са ти пари, като смятат да пускат нова чума всяка година ?

81

Свети Петър

преди 2 години

Започва началото на края.Направо да организират една прощална галавечер и всички онези 15-20 човека с куфарчетата задружно да натиснат червения бутон.Мъка, мъка...

80

бл.134 в Зап. парк

преди 2 години

Благодарим ЕЦБ

79

Gogo

преди 2 години

Поради точно такива велики икономисти?!, България е на последно място в цяла Европа , не само в ЕС.

78

Бай Илийчо

преди 2 години

Глад иде бря ! Библейски глад ! И безпаричие ! Нимоаа ви мислъ гражданята !

77

Йово

преди 2 години

Цените на олиото на хляба на горивото на газта и на много още ще расте на горе но не и в съседна Сърбия те си плашат по $ 400 за газ а ние по $ 4000. Те не наложиха санкции на Русия за хранително изделия и полети. Затова Сърбите колко и да ги бият си остават непоклатими за разлика от източните си съседи които винаги са наведени и на колене пред поредния господар и "голям брат"!

76

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък - 10% ? 10% , ама всяка седмица ! И да купуваме злато ? При цена 2200 долара за унция ?! хахахахахахах В днешната ситуация колкото повече си въртиш *** , толкова по-дълбоко влиза ... Няма спасение за спестяванията !

75

Анонимен

преди 2 години

Преди 25 години заплата в България беше станала 100 ПЪТИ по ниска от гръцката и 30 пъти по ниска от сръбската, пък оцеляхме.

74

Анонимен

преди 2 години

В България долара не беше минал 200 лева, а беше минал 2 хиляди.В България заплатите бяха станали 10 долара, питайте майките и бащите ви с какво са ви хранили, че сте станали такива умничета.

73

Анонимен

преди 2 години

По твоята логика в Москва всички са милиардери, защото квадратен метър там струва 6-8 хиляди долара, а в София няма и 2 хиляди. И средната заплата била 200 долара ама друг път. В момента едно евро е 120 рубли, а преди войната беше 90, тоест с 30% са е обезценила рублата. Не случайно в България се напълни с руски пенсионери накупили си апартаменти на морето.

72

Анонимен

преди 2 години

Аз не виждам да са бедни хората .Теглят по 200 300 000 кредити за апартаменти като обезумели ,почивки по Гърция, Турция, Доминикана . Една тристайна панелка и искат четвърт милион ,това бедни хора ли са

71

ПроСоТо

преди 2 години

ДЕСЕТ процента ли ?!?!...Кой тоз майтапчия?...Та в момента олиото от 3.50 скочи на почти ШЕСТ лева само за два дни!...Колко процента са това,според комика,направил горната декларация ?../за останалите продукти няма да споменавам..Всеки от нас ги вижда...Въпроса е,че НЯКОИ елементи продължават да ПРЕПЪЛВАТ "кошниците" си в НЕЗДРАВИЯ мерак да се покажат като.."много заможни"../...А "беднягите",..е, тяхкучетагияли !

70

Анонимен

преди 2 години

При сегашния курс на рублата - средна заплата в Раша 350 лв, средна пенсия 170 лв! Който не вярва да провери! С една средна пенсия могат да се купят 7-8 опаковки антибиотик. Говорим за хубав, примерно Аугментин. Така, че не се оплаквайте

69

ikonomist

преди 2 години

и не те е срам да говориш глупости, да лъжеш

68

Анонимен

преди 2 години

До 2 седмици рублата ще прескочи нива от 200 рубли за долар

67

ЕВРОПА ОБЕДНЯВА!

преди 2 години

Обеднява Европа. Азия и Латинска Америка - не. САЩ също не - за сметка на Европа. Правилното заглавие би трябвало да бъде - ЕВРОПА ОБЕДНЯВА! Аз ще добавя - И САМА СИ Е ВИНОВНА!

66

ЛУКАНОВ=ЖАН=РАДЕВ.

преди 2 години

Благодарим че ви има... Желаем ви вечен покой, за всичко което направихте за хората

65

До 59

преди 2 години

Ти кво се мъчиш в БГ, заминавай в Ростов. Аз все си мисля, че в Лос Анджелис един американец с 3500 долара заплата може да си купи повече бензин от един руснак с 200 долара заплата, щото при тая рубла вече средно толкова вземат

64

До 59

преди 2 години

Абе стига с тоя бендзин бе. Живота не бензин. Аз харча 100 лв на месец за нафта, а с жена ми харчим над 3000лв за други неща! Кажи ми със сегашната заплата от 200долара колко месо може да си купи, колко чифта дънки, колко дни може да изкара на море в Гърция и т.н. Кажи ми с колко заплати може да си купи западна кола на 7-8 г, щото баща ми си купи Тойота Ярис на 9 г с 8 пенсии. Един руснак с 50 долара пенсия може ли да си купи?

63

Мара

преди 2 години

До АнонименИ като се национализира целият свят ще станем една Голяма Замунда !