60

Анонимен

преди 2 години

путтлер ще бъде екзекутиран, както разтреляха чаушеску и жена му в тунела от секурутате. затух с дясната ръка държи пищова и стои на 15м от приятелите си, скрил се плъха в 300м под земята бункер по кремъл. но нищо няма да му помогне.

59

Анонимен

преди 2 години

Да се запорират милионите на руските тенисисти и се дадат за възстановяване на Украйна.Оня наглец Медведев си позволи да каже,че австралийците имали тежък живот и затова не го обичали.Видя се какъв живот имат руснаците и какво представляват.Не е виновен само Путин.

58

До 59

преди 2 години

До Анонимен под номер 59Ама много си малообразован. Кзахстан отдавна не е Русия. Или твоя човек дето ди дава рублички не те е светнал за това. Хубаво, продължавай да пишеш бисери. Така отдалеч си личи какво *** и неграмотници поддържат Путин. Аре, бегай - купи си билет за Русия . Алмати. Къде ли ще те откара? Единственото общо межу Русия и Казахстан е, че руснаците изстрелват от нейна територия в Космоса кой знае какво. По-скоро изстрелваха, защото вече няма какво да изстрелват. ***

57

Анонимен

преди 2 години

Руската армия не се различава от руската държава - затънала в корупция, кражби на всяко равнище. Шойгу направил генерали три жени, негови метреси. Всеки с по-висок чин краде за къщичка в Кипър, Испания, Италия, изобщо някъде по Средиземноморието. Офицерите пък крадат за апартамент по българското Черноморие. Войниците пратени в Украйна ядат консерви с годност до 2015 г. И "специалната операция" се превръща във варварско изстъпление срещу цивилното население на Украйна.

56

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН ДА СИ ПРИБЕРЕ НЕЗАБАВНО РУСНАЦИТЕ ПРЪСНАТИ ПО СВЕТА И ДА СИ ГИ ЗАЩИТАВА НА МЯСТО, А НЕ ДА СЕЕ СМЪРТ И РАЗРУХА- ЗНАЧИ ТОЙ ЩЕ УБИВА А РУСНАЦИТЕ ДА СИ ЖИВЕЯТ СПОКОЙНО ЖИВОТА- ТОВА ВЕЧЕ МИНАВА ЗДРАВИЯТ РАЗУМ.

55

Анонимен

преди 2 години

Добре, че Путин е възпитаван в духа на източните бойни изкуства. Защото там нападаш едва, когато са те оставили без изход. И освен това той ползва типичен метод на каратето. Ако сте гледали Манастирът Шао Лин, там учителя им непрекъснато се правеше на неадекватен, а сред населението на пиян старец. Е, сещате се какво се случва после... Каратето е велик спорт. Не само заради бойните умения. А най-вече заради духовните практики и моралните принципи.

54

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбрах, руската армия безаналогова ли е , или аналогова. Засега ми мяза на аналогова!

53

Анонимен

преди 2 години

'' Как руснаците превземат селата на Украйна ?'' ..................................... по същия начин по които ще превземат и българските села - първо бомбардират болници, училища и жилищни сгради, после влизат с танкове, ограбват всички магазини, и когато се нахранят, започват да бият и изнасилват.

52

Пиши на български

преди 2 години

"Поздравлю..."рушкаСмрад.

51

Анонимен

преди 2 години

Мога да дам пример например че Казахстан е мн по-развита държава от България и Балканския полустров. Който не вярва нека да отиде в Астана, Алмата и всички големи градове.----- Нормално, все пак имат много нефт и природен газ, тоест все едно ти утре да спечелиш 3 000 000 от тотото и ще си по-развит от всичките ти съседи във входа.

50

Анонимен

преди 2 години

До US Motherfucker........Эббанный в рот! Поздравлю - нашел себе хороший никнейм!

49

Анонимен

преди 2 години

Жалко за хубавият ни братски руски народ.Такова петно му лепнаха Путин и Кремъл,че хората в Русия се питат,това ли заслужихме като ви угаждахме 100 и косур години.Да се вдигат там срещу тираните и да си сложат избрани хора от народа,а не едни и същи чекисти да ги управляват от 1917 година.

48

Анонимен

преди 2 години

Скъпи фашисти и национал-путинисти. Войната в Сърбия, Йемен, Ирак, Сирия и където и да е било другаде е еднакво недопустима като войната в Украйна и по никакъв начин не оправдава непровокираната агресия на един самозабравил се кремълски диктатор. Оправдаването на смъртта и страданието на невинни хора, с това че някога някой друг също го е правил ви превръща в зомбирана фашизоидна маса.

47

Трябва да знаете:

преди 2 години

Че вече три години всеки ден чествам "Денят без технокрация" трябва да знаете много съм доволен, колко простичък и смислен става живота ми. Осем часа си на работа , осем часа са си за тебе, осем часа сън 3x8 си ми е идеално с изключение на хората около мен не следващи тази моя осъзната постъпка и отказ от хитек, освен когато работата ми не го изисква.

46

И стигаме до

преди 2 години

Ситуацията в която малък технократски елит е създал технологии превръщащи голяма част от населението на планетата в идиотииии, което довежда до идиокрация. И тук опираме до великият личен избор. Ей хора : Я спрете само за един ден да ползвате фейсбук, имейли , смарт телевизори ... Да го наречем - Денят без технокрация. Само за ден - единственото дето можете да ползвате е mp3 player за музика или радио (както хората преди 50 години с уокмени и радио). Огледайте се около вас, в света около вас ...

45

Дискусията:

преди 2 години

Не сме ли всички шимпанзета с лазерни мечове повдига и друг въпрос! Ако това е така - до какво би довело висок клас технология използвана от индивид с много по-ниско ментално развитие. Или големият проблем - ако най-умните и гениални дизайнери на тоя свят правят все по-умни джаджи и те са широко достъпни. Ми масово населението оглупява, обезличава се, машината върши всичко , човека нищо - мозъците се заглаждат и заглаждат до степен на пандемия от високи постижения на еволюцията но тъпиииииииии

44

Анонимен

преди 2 години

каквито и помий да пишете за Русия, времето ще покаже кой крив и кой прав. Някак всички тия пропагандни новости имат за цел да покажат колко слаба и колко лоша в същия момент е Русия. Ама реално хората които са живели там и живеят там настоящем стига да не са в някое обезлюдено село, живот има и то достатъчно добър. Мога да дам пример например че Казахстан е мн по-развита държава от България и Балканския полустров. Който не вярва нека да отиде в Астана, Алмата и всички големи градове.

43

Този термин:

преди 2 години

"Шимпанзето с лазерния меч" е основа за такава дискусия, че главата ще ви заболи, но основният извод от тази дискусия е, че технокрацията на високо ниво не е в състояние да реши нито един проблем или ако го реши ще създаде по-голям ако дизайнера е негодник. Като Ню Йорк в началото на 20 век - улиците заринати с оборски тор - решението автомобилизация пък прави въздуха негоден за дишане от смог.В този ред на мисли създава и парниковия ефект-решението обаче изисква минимална технология за решаване

42

Дани

преди 2 години

Връзката на Пу е ,че няма връзка с реалния свят.А сега кажете как ще се отрази войната в Украйна.Що за въпрос е това?!

41

Виж сега:

преди 2 години

Много хора ми се смеят за термина, който използвам "Шимпанзето с лазерния меч". Но нямам предвид президента Владимир Путин. Това е научен термин, образователен термин и правило. Че технологията с която работи или оперира определен индивид не трябва да е по-напреднала от неговото ментално развитие. И не става въпрос за ядрените оръжия като лазерен меч. Те са ясни - знаем какво правят, колко са унищожителни, какви са последиците! А технологиите в ежедневието - те поумняват, ние ставаме по-глупави