17

Анонимен

преди 2 години

До до 10 - Това бате, там не са производители, с малки изключения, а преставителства и не допринасят с нищо за руската икономика. Те и затова им е лесно да ги режат.

16

Mr. Bean

преди 2 години

Когато спечелим войната ще си купя апартамент в Москва и ще за живея щастливо с новата си руска жена. Ха ха ха.

15

Анонимен

преди 2 години

До Хе,хе! 9 - Аз ще взема руснаци, стиа да си плащат. И фалшиви документи ще им яадя, ако трябва.

14

Абе

преди 2 години

То накрая всички ще сме на студено! С тия цени на газа и петрола!

13

до 10

преди 2 години

Да, видях ги. Овсен тея, които си изброил са и Microsoft, Google, AMD, Intel, Oracle, TSMC. Последната фирма произвежда процесорите им Елбрус. Почти няма държава в света, която да може да произвежда чипове освен Тайван, да не говорим за Русия

12

Maria

преди 2 години

До периГледам и не вярвам на очите си :D

11

Политолог

преди 2 години

Турци и руснаци са коментирали как Турция може да вземе територия от България . Честито на Задунайская губерния - ще се смаляваме все повече , до пълното ни изчезване от картата на Европа! Не че и сега ни има , но очертаващата се катастрофа ще е дълга агония !

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 - Ти видя ли фирмите, котио са изгонили? Все големи IT-та или внасящи от *** на географията етини *** фирмици, като IKEA, Apple, Spotify, McDonalds ...

9

Хе,хе!

преди 2 години

Турците си подсигуряват туризма с руснаци - никой няма да вземе руснаци през сезона-остава само да ходят в Турция. В България туризъм ще има само за руско-украинско-българските мафиоти ! Обикновения българин цяло лято ще къта стотинки за олио, за ток, за хляб , за въздух ! На есен ще спестява за ковчези - умрелите ще се "променят" от сега нататък !

8

Анонимен

преди 2 години

Точно това се коментираше прди 1-2 дни, че Русия са предложили на САЩ да се върне статутковото от времето на Желязната завеса - почти замразени отношения и области на влияние. Полека-лека ще се окаже, че това е крайната цел на Кремъл. Още повече когато национализират имуществото на чуждите частни фирми, ще се подсигурят, че тези фирми ще се завърнат евентуално само с продуктите си в магазини като Берьозка, но не и като производители.

7

Ром"с

преди 2 години

Нещата са стигнали до такваз точка ,че договор между двете страни няма да има..ще има победител и победен..Зеленски и Кулеба няма да се съгласят за Крим,Донбас ..да ги признаят ,а Русия няма да отстъпи ..а за какво и бе тази опреация ако не е постигнала целта си..така че договор няма да има.. В бъдеще може да има ,но Украйна ще се поразпадне ,май натам отиват нещата..Лвов към Полша,друга част към Унгария..трета към Русия и Киев с киевска област и още малко..

6

Е!

преди 2 години

До САЩ Казваш руснаците да фраснат Вашингтон и Ню Йорк?

5

студено

преди 2 години

Който започва войне не иска мир.

4

Тираджията до Сащ

преди 2 години

Една такава ракета и в Америка всичко ще стане на съчки и трески,щото са им дървени колибите.А във Русия панелките ще останат завинаги

3

пери

преди 2 години

Оправете си заглавието - по-добре се пише ей така, с тире.

2

Анонимен

преди 2 години

До САЩ Аха, по главата на САЩ този път. За разнообразие.

1

САЩ

преди 2 години

Решението е като в Хирошима и Нагазаки. Така спряхме съпротивата на японците.