37

ДОСТ

преди 2 години

МНОГО ПРАВИЛНО ГО КАЗА ЛАВРОВ.

36

Анонимен

преди 2 години

Лавров е изял 5 хамбургера Макдоналдс в Турция и е изпил 2 литра кола, взел и на децата да опитат. И кило банани за внуците.

35

Анонимен

преди 2 години

Внос на мерцедес за партийния елит ще реши кризата в Украйна. И внос на кубинки "Прада" за 13 хиляди долара за чеченският герой Каддировв. Старите му кубинки "Прада" вече не са така нови.

34

Анонимен

преди 2 години

Една каса черно Джони за Лавров ще реши въпроса. Студено уиски с лед.

33

Искаш ли мир...

преди 2 години

Когато Русия заговори за мир, моментално купувайте Ф-35 и Жавелин.

32

само бой за рашка

преди 2 години

От как турците свалиха руски самолет и убиха публично руския посланик Путин като руска мечка лиже обувките на Ердоган и мед му носи..ха.ха .... ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ С РУСНАКА.. БОЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВА

31

Овцъ та

преди 2 години

До Ламята. Ми като те кефят толкоз много руснаците ходи да живееш в Москва. Те имотите там поевтиняха, водката също-бе рай на земята.търсели дори доброволци да се сражават на тяхна страна, че нещо почнали да намаляват лека полека. И много интересно как ще я удържат Украйна за напред и с цената на какво ако въобще успеят да я превземат в което се съмнявам.

30

Серйожъ

преди 2 години

Американски филм с руски режисьор и артисти от балшой театър.Едно си баба знай едно си баба бай. А всеки рай си има край.както и всяко представление.

29

Мефистофел

преди 2 години

Конят(имитация на "руснак") : дрън - дрън! Мъпетът(имитация на "турчин") : мрън - мрън! Двамата (имитации на човеци) в хор : ееех, много работа свършихме!!! Гаврата с хомосапиенс е пълна, олицетворен от питекантропи и дори турци!

28

Ламята

преди 2 години

Кефят ме ,евроатлантическите сламени човеци.С интелектуален капацитет,колкото да си уцели хранителният отвор и да си забърше изпускателният такъв(не винаги) налитат да правят геополотически анализи.Айде марш по хралупите ту.земци

27

БЛЯ.Т

преди 2 години

Тя Русия с украинците не може да се оправи... докарала я до ядрена война. По лошото е че американците казаха днес че Русия ще се опита да използва химическо оръжие пък те последно май познават тотото. Ако това стене пак ще е равно на 3та световна.

26

Анонимен

преди 2 години

Лавров говори нелепости.Студена война има,защото е война без да гърмят пушките.Но какво е студен мир?Няма смисъл това изказване.

25

Анонимен

преди 2 години

9 ха ха .В Турция па кой ходи бе ?Абе мушмуло 25г тея се молят на европейски градове по футбол по баскетбол да идат и нито един не е отишъл.За европейците тея азиятци са най висшо качество приматииии.

24

Анонимен

преди 2 години

Предупреждение към азиатците .Руснако не е *** и предупреждава байрактари не хубаво да се месят в Украйна Махнаха всички турски реклами от ефира си и това е показно

23

Поглед

преди 2 години

Едно пощръкляло кремълско джудже се подиграва с цял свят , а всички се ослушват как нямало да имат газ или бензина им поскъпнал !!! Не си дават сметка , че следващите с война са те !

22

Да бе!

преди 2 години

Ердоган попитал кога ще са фойерверките над Москва , че да им се порадва от прозореца си.

21

Българин

преди 2 години

Жалко, че международния трибунал в Хага не може да налага смъртни наказания, защото руският Рибентроп заслужава точно такова!

20

Анонимен

преди 2 години

"Студеният мир" е по-добър вариант от "студената война", казал на свой ред Лавров с усмивка и попитал защо няма лед за водката му.

19

до 16

преди 2 години

И САЩ няма да оцелее. Има подводници, балистични ракети с голям обсег, носещи десетки заряди. Пуснат ли 500-1000 броя наведнъж, няма защита. Единственото което може да стори коя да е от страните е ответен удар, който гарантира, че Земята ще бъде заличена.

18

Анонимен

преди 2 години

16 Си само поредния *** дето си мисли че играе електронна игра. Изглежда само ти не си чувал за Йелоустоун. Хубавото е че преди това България отдавна ще е остъклена и няма да се насладим на измирането на динозаврите.