11

Анонимен

преди 2 години

Има опасност за производството. С заплатите си хората ще могат да си купят все по малко неща а това ще свие производството и ще има фалити и загуби на работни места. Този процес върви от както сме членове на ЕС . Поне половината даже може би 70 % от работните места са изгубени но държавната ясла повишава разходите си и не иска да съкрати половината от дупитатите ,ченгеджистите прокурорите съдебните палати в селските паланки . Кой ще направи тази важна промяна ? Евроатлантиците не щат ??????

10

Анонимен

преди 2 години

Има опасност хората да не могата да си позволят основни храни и стоки. Тогава обаче на нас не вярвам някой да се втурне да ни помага.

9

Факт

преди 2 години

Киро че ви оправи как ви оправи Бойко!

8

Враг

преди 2 години

Аз обявявам България за национален враг за мен.За щастие много малко съм живял в България.Имах намерение да се връщам, не вече не.

7

Възмутен

преди 2 години

А вие за къвуи сте министри ве?Нямало прозрачност!Закъвуи сте там?Данъци,касови апарати,проверки,затвор няма ли или както винаги сте оставили целия хаос на самотек а вие само трупате пачки седейки си!

6

Анонимен

преди 2 години

Новите лъжат повече и от ГЕРП!

5

Анонимен

преди 2 години

Предлагам и бедните пенсионери да бъдат настанени в хотели за изхранване в хотели докато мине зимата. Струва ми се справедливо! Тамън ще спасим туристическия сезон!

4

Дедо Либен

преди 2 години

Печеливша ще бъде инвестицията в производството на големи сини балони с надпис "НАТО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ"!

3

?!?!?!

преди 2 години

Опаааа, я кажете за новия закон, където не можеш да си вземеш болничен ако и следващия месец те хване корона вируса, защото намало пари в НОИ ... А депутатчетата ви предложиха точно до 50млн да се вземат от ковид мерките

2

Анонимен

преди 2 години

Че то какво произвеждаме, та да има опасност...

1

Асан

преди 2 години

Производствените или продоволствените нужди :)))