20

до оня долу

преди 2 години

".............Руските *** като Чичо злословят по всичко украинско....."...............КрQтуно, като отпадне детето ти от ясла или градина и те няма да имаш 1 лв. доход, докато украинката ще се пече на хотела/ безплатен/, а детето й ще заема твоето място, БЕЗ ПАРИ, тогава се изкажи тука, фалшив съчувственико!

19

Анонимен

преди 2 години

Руските *** като Чичо злословят по всичко украинско.

18

Анонимен

преди 2 години

Тези деца ще научат много бързо български език. Дори без преподавател. На тези години са като попивателни, на какъвто език да им говориш, много бързо влизат в час.

17

пххх

преди 2 години

Как не ви е срам да драскате жалките си оплаквания?! Баааси мършавия народ, с елементарно мислене! За това сме за никъде... Отвратена съм.

16

Анонимен

преди 2 години

А българи защо не приемат в градините???

15

123456

преди 2 години

Така, а нашите деца къде ще ходят? На частна ДГ и уч- ще ли? Ние родителите им как да работим?Защото предполагам онези ще са с предимство! Категорично съм против!Украинското посолство да си влезе в ролята и да си ги събере и обучава!

14

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ги изнудват горките деца да ги инжектират с проклетата им отрова. Не стига, че бягат от война, но и непременно да им сложат отрова.

13

Анонимен

преди 2 години

Кирчо да започва да им строи детски градини. Нали е много загрижен за тях.

12

Анонимен

преди 2 години

Много малко има регистрирани като бежанци ,що не кажете колко са регистрирани от тия 25 000 украинци ,но мълчат имиграционните

11

Чичо

преди 2 години

Дааа за българските деца : първо, второ трето класиране и ако не бутнеш на някой чиновник няма детска градина. Аман от права и бежанци. Пак ли сме най простите.

10

Анонимен

преди 2 години

Дааа,а сирийските и афганистанските деца ги гонехме по горите като животни натръшкани със свински опашки по ръцете. Много сме милозливи.Едните в хотели а другите натъпкани в емиграционни центрове.Толкова сме двулични.

9

До 10

преди 2 години

Щом 8 години си бъркаха в задните дупки и търпяха марионетно краварско правителство,нямат право да искат съчувствие в момента,както и малкото нормални българи от години апелираме да ходим в София да чистим цялата *** там щот и ние рано или късно ще изядем дедовия!!

8

Анонимен

преди 2 години

Много сте злобни. Поставете се на тяхно място. Те вече си нямат нищо към което да се върнат. Нямат дом, нямат пари, нямат работа, някой от тях може и без мъже да останат. Ние тук може и да сме бедни, но поне не сме загубили толкова много.

7

Анонимен

преди 2 години

Значи българските родители, принудени от обстоятелствата плащат 750-1000лв.за детска частна градина, за да могат да работят и да плащат данъци и такси в тази държава, а сега и още и още... Препятствия след препятствия. Не знам докъде можем да издържим.

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Нали сме наясно какво се случва? Докато майката и бащата на един младеж евреин от Украина получават по двадесет евро на ден от нацисткото еврейско правителство на Петков,то щерките на нашенци-безработни или с мизерни доходи ще бъдат в перверзното меню на нацистите евреи,тъй че българка с българин семейство да нямат. Пазете дъщерите си,БългариПроклети да сте украинци,сиреч евреи хазари! Живи от България не ще излезете! Да живее Руско-Българската Държава!

5

Или..

преди 2 години

Или прииждащите украинци ще се "побългарят" или България ще се "украинизира"..

4

Анонимен

преди 2 години

Българските деца също нямат вина, но за тях градини няма от там и единия родител не може да работи и едва свързват двата края.

3

Анонимен

преди 2 години

Децата нямат никва вина.Те са чисти душички.

2

Анонимен

преди 2 години

Сега украинците ще видят що е то държавен хрантутник. Войната ще им се види като детска игра. Еле пък да опрат до услугите на ушев.

1

Хитрия копчев

преди 2 години

ИЗОБЩО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА УКРАЙНА И НЕ ДЪРЖИ за ЗАЛОЖНИЦИ ОСТАНАЛИЯ СВЯТ ДЪРЖИ ЗАЛОЖНИК ПРАВОСЛАВИЕТО ТО СИ Е у ТЯХ