216

Анонимен

преди 2 години

На вратата на Путин.

215

Анонимен

преди 2 години

Руската страна казва , че е военна операция , че е в бой на охрана. И може и други измислици. Но няма да каже , че е война

214

Анонимен

преди 2 години

На вратите на нашите *** почукайте. Много са, ще има за всички ви.Те ще ви поговорят успокоително за "магучая расия" и за великия вожд от бункера. Поискайте да ги осиновите, че да ни отървете от тях. Приберете си ги при вас, в "необятната руска шир". Ще им готвите нефт и газ и заедно ще се кланяте пред портрета на вожда.

213

Анонимен

преди 2 години

Руската пропаганда лъже, че това не е война.Хората в Русия сигурно си мислят, че Украйна ги е нападнала, а армията им ги отбранява...Видях едно клип че в туитър, където много млади руски момичета и момчета се бяха събрали в един полуизпразнен Мол в гр. Казан и под инструкцията на една жена, която стоеше на горния етаж, вдигаха юмруци и викаха Россия! Вперëд! Россия! Вперьод!

212

Анонимен

преди 2 години

До Приятел "А някаква информация от руска страна кога ще публикувате?Ей така ,просто да разнообразите" Руската страна лъже, че това не е война. Каква "информация" могат да подадат те, щом лъжат за най-очевидни неща?

211

ББ

преди 2 години

пратете децата си да доброволци бре,услужете на путин възрожденци...а само копейките ви важни,в Украйна убиват невинни деца на руснаци...лъгани,че са на учение,и костя така уж на "учние" и го докопаха украйнските служби и грях извърши Държавата ни,че го отърва...той работи против нас...ние му спасихме живота...грях е,няма просперирал убиец и военнолюбец...Бог да не прости на путин...самоуби се...и донесе позор и срам на Народа си!!!

210

ББ

преди 2 години

До Приятелот руската/уби ги путин,има нова...русияни/...ако гъкнеш у зандано...ама има Свободни медии по света бре...вчерашните излъчиха ракетна атака на русияните/вече са нова,руснаците умряха,уби ги путин/та русиянате атакваха с ракети родилно и детска болница...има кадри...ако не си манипулатор на путин и русияните виж го...русияните и китайците удобно не го виждат...ама Бог и Човечеството ни го вижда...и имате проблем...

209

Анонимен

преди 2 години

Руснаците скоро ще се окажат във въоръжена война срещу целия свят! Тогава ще се разбере, че тяхната СЛАВНА армия която демонстрират с шум до небето на грандиозния парад на 9ти Май, за да впечатлят света, е един огромен въздушен балон!!! Едно показно военно ШОУ. Балонът май вече се спука над Украйна! Само над Украйна! Ами ако трябваше да нападнат Германия, страна от Нато???

208

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Това с кокошките е традиция на германците от райха . Че и го снимали на филми . Кокошки ,яиц ,после прасетата с куршуми ,да не тичат и отзад на обоза ,вързаните крави . Усмихнати ! Сега е лиценз на Незалежните урки ,свидомите !

207

Ковчезите на красная

преди 2 години

ще ид дадат отговора.

206

БайОнзи

преди 2 години

На въпроса на майката на солдата - къде е синът ми се отговаря с контра въпрос: А торбичка ще желаете ли?Слава Украйна!

205

Анонимен

преди 2 години

На всяко действие има противодействие.Основен закон в природата.

204

Анонимен

преди 2 години

Първата жертва на войната е истината. Тази новина е от същото тесто.

203

До FMC

преди 2 години

Пий си хаптета.Американската армия е сред най-добрите и най-добре екипираните.

202

FMC

преди 2 години

237...те американците имат ли войници, освен по филмите може би? Ако смяташ Силвестър Сталоун за войник, добре :)

201

FMC

преди 2 години

239, така не се говори публично. Предпоlaгам, служби вече са се самосезирали за коментара ти :P

200

Анонимен

преди 2 години

Днес хит в социалните мрежи стана видео, което показваше как руските професионални войници обикалят кокошкарниците в украинските села и крадат кокошките на украинските баби. Сигурно това е освобождаване на клетите животинки от фашистко робство. Кокошка след кокошка пъхаха в чувала. Така започва новия СССР.

199

Анонимен

преди 2 години

Хвалете Русия Просия, русофили.Американците никога не си изоставят войниците.

198

Анонимен

преди 2 години

Абе язък за жертвите на тази безумна война.Ама и много скоро руснаците ще са роби на Китай.

197

Анонимен

преди 2 години

Всички военнослужащи които участват в операцията по демилитаризация на Украйна са професионалисти на договори и офицери които доброволно са избрали да служат на Русия. Няма нито един редовен срочнослужещ войник който да участва в операцията.