12

Анонимен

преди 2 години

Какви бежанци бря,в Бургас в миграция има за писани 20 човека ,къде са всички народ от черноморието ,които ще живеят в хотелите ,май там е добре и без регистрация за беженец с 1200 лв на човек които че вземат хотилиерите ,много пребързано решение на ПП ,защото след три месеца че тръгнат по запада ,но там че се запишат като бежанци )

11

Анонимен

преди 2 години

По 1200 лева на украинец, а на българските пенсионери 300 лева. Безсрамници!!! То бива, бива... помагайте, а не се наsiрайтеее щото дразните българите и ще ви изринат със снегорина.

10

Анонимен

преди 2 години

Изтрещяха вече тотално. Като дойдат 3 милиона украинци до няколко години България ще бъде с българи малцинство. Тези идващите майки водят по 3 деца със себе си иповечето дори са бременни с още по едно. Ще станем малцинство.. До 40 години няма да съм жива да го видя това чудо. Сега помагате... ама ще стане храни куче да те лае.

9

Анонимен

преди 2 години

До Вуте. А кой ли е приютил жена ти в Сингапур?

8

наемодател

преди 2 години

Вече към изискванията към кандидат-наемателите ще добавя и въпрос за позицията им по украинския въпрос. Особено след като Нюланд призна пред Конгреса, че в Украйна е бъкано с американски лаборатории за антракс, чума, дизентерия и пр., позицията ми се втвърди неимоверно. Pro-Ukrainians need not apply.

7

Дарявам

преди 2 години

3 нови душ кабини, неразпечатани. Пишете ми на IP-то.

6

D

преди 2 години

Спрете малко с натягането. БЪлгарите умираха по стълбите на болниците, защото нямаше кой да им обърне внимание, или защото нямаха документи, а сега тези украйнци без документи няма проблем да ги лекуват. Че и са с по-висок приоритет от ългарина. Под***ло ги сме си и това си е. Няма да станем по-хубави за чужденците, пак ще ни презират.

5

Да дадат

преди 2 години

Централите на БСП и ГЕРБ за бежански центрове. И без това полза от тях никаква.

4

баба мара

преди 2 години

преди малко прочетох какво събира за бежанците една група душ кабина пералнясъс сушилня съдомиалня легла 82 см на 2 м с олекотените завивки при такаваобява никога няма да се занимавам с подобно нещо това е откровена кражбаи като си тръгнат бежанците какво ще правим с душ кабината ето ви пример закражба

3

До Вуте

преди 2 години

Идват основно майки с по 3-4 деца.... Да не говорим, че от тези 40 000 влезли в България, 20 000 вече са я напуснали (по обясними причини)

2

Вуте

преди 2 години

Жена ми ще бъде около 2 месеца в командировка в Сингапур. Готов съм да приютя някоя дългокрака украинка през това време.

1

Анонимен

преди 2 години

Ей сега ще гоня за украйнци Абе вие наред ли сте?