20

Анонимен

преди 2 години

Наесен и кимура ще стане "зелена" енергия.

19

НОМЕР2

преди 2 години

Стига намеци за АЕЦ Белене! Н ени трябва! Искат я само предатели, комунисти и Русия!

18

Мяу

преди 2 години

Питахте ли Грета Тумберг ? Щото ако тя не е съгласна, нищо няма да стане!

17

аноним

преди 2 години

Толкова много коли има дори и по- малките пресечки, по тротоарите навсякъде са.Не ни трябват ни електромобили ,никакви.Паркири станахме всичките. Бедни били, беден е този,който покрив над главата си и кола няма.

16

Ven

преди 2 години

Наскоро гледах клипове в youtube за зелен активист променил си мнението за ядрената енергия, TED nuclear power търсете. Най-вероятно има с бг субтитри в сайта на TED.

15

хичо

преди 2 години

Чернобил и Фукушима ще са със статут на ЗЕЛЕНИ централи...

14

123

преди 2 години

Ааа, ша сА сетите...

13

черн обил

преди 2 години

ли ще ни захранва с тая ядрена енергия?

12

Край

преди 2 години

Борбата със замърсяването на въздуха изисква единен свят. Такъв вече няма. Нито САЩ нито Русия нито Китай ще жертват нещо А това

11

Анонимен

преди 2 години

Тая...явно много разбира от ядрена енергетика ))

10

Анонимен

преди 2 години

Ако изчакаме още малко- съвсем ще изтрезнеят с тази зелена сделка и може и лудостта им да премине. Който се поддаде на тия откровени глупости и си затрие мощностите после ще кара на вятър и мъгла и ще си плаща здраво за внос! Джендериите- под юргана, но в енергетиката- не!

9

vlady

преди 2 години

Все пак има нормални хора, които разбират необходимостта от базови мощности - облачните безветрени дни, в които фотоволтаиците и перките практически не работят не са рядкост. АЕЦ е най-добрата базова мощност - може да произвежда дълго време гарантирано количество енергия на ниска цена.

8

Анонимен

преди 2 години

германците направиха строежите на Аец скъпи за да синпробутат гейските перки.Да се чудиш как във Франция има 58 атомни централи и как са ги строили и досега една не е направила проблем.Че аеца е вреден е продукт на немските плоскочели при мати

7

Анонимен

преди 2 години

До даОтработеното ядрено гориво не се загробва зелен слабоумнико! Напротив то се съхранява в специални хранилища и ако се спазва технологията опасност от радиоактивно облъчване няма. Радиоактивните изотопи се разпадат с времето и след около 30 години, най-опасните такива се разпадат до стабилни елементи.

6

да

преди 2 години

Отработеният ядрен материал не е много зелен. По настоящем се загробва в Африка, в безкрайно бедни държави, като Сомалия, Гана и т.н., които нямат нищо против за сега. Но може по някое време да се усетят.

5

Ще ви е срам помнете

преди 2 години

Пенкова в България се Екзекутират хора от милиции близки до Борисов! А вие си разтягайте локуми за зелена енергия, атоми, електрон, протони, кварки.... в България няма елементарни Човешки Права!

4

Щерю

преди 2 години

Влезе ли - веднага оборудвам Москвича 412 с мини ядрен двигател - той и без туй си е тревно-зелен на цвят. Еко...

3

Анонимен

преди 2 години

Щи ударят кухата кратуня, ядрената енергия е най-чистата и евтина енергия, реакторите от 4-то поколение са напълно безопасни, даже и въпросната централа в Украйна може да издържи на ядрен удар.

2

Анонимен

преди 2 години

Като ударят 2-3 централи, всяка вечер автоматично ще влиза в списъка на залено светещите енергии!

1

селянин

преди 2 години

пишете и ядрената бомба към зелените