26

Анонимен

преди 2 години

Урконацистите разполагат бойните си машини в жилищни райони и после защо имало мирни жертви.

25

ИСТОРИЯ

преди 2 години

Украйна е Държава от 25 години , като СМР - каква Култура ?Създадоха си някакъв техен език и писменост базиран на Ромския Език .Даже на тях Полицията като в СМР налагаше глоби ако не го говориш на публично място .Истината е че СМР и Украйна не знаят Официалният си Език и Писменост - това го измислиха САЩ и ЦРУ .

24

Анонимен

преди 2 години

Събират си историческото богатство от Лвов, че утре като ги обвинят за геноцида в Източна Украйна, ЕС ще им вземе Западните територии и Лвов - ЙОК. Украйна е бита карта. Байдън, Макрон, Борис, Зеленски и Путин изиграха 50 милиона украинеца като първокласници, хахаха.

23

toti

преди 2 години

Нормално е да се запази строеното през времето на СССР и не нормално е да се стрелят деца родени от една майка но по грешка разделени!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Така се прави. Когато се очаква крадци от Русия да те "спасяват"..

21

Истината

преди 2 години

БЛИЦКРИГЪТ НА ПУТИН БУКСУВА! МНОГО РУСНАЦИ ОТКАЗВАТ ДА СТРЕЛЯТ СРЕЩУ ЦИВИЛНИ УКРАИНСКИ ГРАЖДАНИ! ЯВНО И СРЕД ТЯХ ИМА ХОРА С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО!

20

Анонимен

преди 2 години

Путлерофашистките бурятски нацики, трябва веднага да бъдат изключени от ЮНЕСКО. Немедлено!

19

Тик так

преди 2 години

1 долар = 123 рублей...официален курс.Неофициалният е с 30 нагоре

18

Анонимен

преди 2 години

Тая война трябва да спре час по-скоро. Ще има само победени!!!! Победители са единствено военно-промишлените гиганти корпорации. Кой както иска да го разбира. Свобода за Украйна! Свобода за Русия!!! Путин, изроде дано свършиш като ленин, сталин и Хитлер срещу който си мислиш че се биеш. Шизофрениците са с власт докато умират хора от два буквално братски народа... Нещо да чухте за послание за мир от нашето ченге от ДС наречено патриарх.????

17

НИНА

преди 2 години

ХРУШЧОВА ОТ САЩ:" УКРАЙНА ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИ ДАЛИ Е ГОТОВА ДА ОТСТЪПИ ТОВА, КОЕТО ИСКА ПУТИН - КРИМ И ДОНБАС, КОИТО ТАКА И ТАКА ВЕЧЕ Е ИЗГУБИЛА. ИЛИ ЩЕ ПОНЕСЕ ОЩЕ ЖЕРТВИ.".

16

Пръднал Културно

преди 2 години

Няма от какво да се страхуваме в България. Ние сме НАТО и ако Путин посмее да ни атакува, нещата ще ескалират много бързо и до дни всичко ще приключи с ядрена война. Това не е целта. Гответе се обаче да влезем в най-сериозната икономическа криза, която сте виждали. Затваряйте буркани, запасявайте се с тоалетна хартия!

15

EMIGRANT

преди 2 години

Каква радост за продажниците руб,лофили?!Мразят украинците защото са достоен народ и се оправят сами с живота,не се подкупват и не продават достойнството и родината си за изветрели рубли!А тук какво да видим?Опашка от бг,русоблизи,блъскат се да ближ,жат чипиците на д.ж,ужето,да го превъзнасят за простотиите ,които натвори!Аз обаче съм по доволен от вас,прос талягите,***!Вашия човек си спечели такъв вечен враг в лицето на украинците,че по добре за демократичния свят не можеше и да бъде!

14

морски

преди 2 години

Тук виждам богати украинци бежанци, които търсят сейфове по Банките. Едва ли ще крият движими културни ценности. Друго ще е ...

13

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО ПУТИН ГИ МОЛЕШЕ ДА СПАЗВАТ МИНСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗЕЛЕНСКИЯ НА,ЦИСТ ЗАПЛАШВАШЕ РУСИЯ .КАКВО СА ОЧАКВАЛИ??????????

12

Анонимен

преди 2 години

Украйна е поредната провалена държава....................след Либия, Сирия, Афганистан, Ирак, Венецуела и т.н...................така са решили западните масони, стратези, професори, финансисти и банкери!!!

11

Баце

преди 2 години

"Това, кое сме пострОили, не моете да го съборите - то е съборено още преди да го завършим." - Баце

10

Анонимен

преди 2 години

Само фалшиви новини в защита на укрофашистите ! Абе вие нормални ли сте да защитавате такава фашисткаИзмет ? Путин пак е нежен и бомби само военни обекти и оръжейни системи аз не негово място бих направил всичко на лунен пейзаж

9

Анонимен

преди 2 години

Украински културни ценности?!? От времето на? Руската империя? Съветския съюз? Или имат някакви ценности от 1991-ва насам?!? Поредния нелеп опит за пропаганда.

8

Анонимен

преди 2 години

А?!?

7

РУСИЯ = ИДИЛ

преди 2 години

РУШАТ, ЧЕГЪРТАТ, РУШАТ, ЧЕГЪРТАТ.........