109

БАЕ

преди 2 години

тoй щe умpe ckоpо!!!

108

само питам

преди 2 години

До Браво: И как ги виждаш тези съветски мигове срещу СУ-35? Руснаците ще си направят една реална бойна тренировка с тези мигове. И дано не им дадът от българските мигове, че не им работят катапултите и ще се претрепят пилотите, както се претрепа нашия ас над черно море преди година.

107

Анонимен

преди 2 години

На маленкий Вова часовете са проброени. Когато и руснаците прогледнат (за българите промити от руската пропаганда засега няма голям шанс; последният путинист ще умре в България) Путни скоропостижно ще изчезне от хоризонта (посока сибир) заедно с всичките си путигарси.

106

Българи юнаци !

преди 2 години

Много си позволиха тия евреи, Путин мачкай напред и ние българите след тебе ! Слава Русия ! Слава България !

105

Браво

преди 2 години

Току що Полша даде на Украйна 27бр МИГ-29 безвъзмездно.

104

В Петък

преди 2 години

Украйна ще получи 30 самолета от България, 28 от Полша и 12 от Словакия.

103

Анонимен

преди 2 години

Румъния купи 32 бр Ф-16 за 450 милиона долара от Норвегия. 14 милиона долара за 1 бройка. 3бр МИГ-29 срещу 1бр Ф-16

102

Анонимен

преди 2 години

Един добър Ф-16 фалкон струва 18 милиона долара

101

Анонимен

преди 2 години

Путин е ненормалник и на нищо не може да се разчита!

100

прав си

преди 2 години

До Истината, но джендърите се заблуждават, че французите и немците са готови да дадът половината от местата в европейския парламент на Украйна. Кой тогава ще бъде председател на ЕК и ще определя европейската политика?

99

До 108

преди 2 години

Кво да го пробваш, той няма те пита на колко години си млад русофил

98

Анонимен

преди 2 години

4,5 милиона долара е цената на добър руски самолет за 21 самолета може да получим 8 Ф-16

97

Анонимен

преди 2 години

Руский корабль *** на ,....... нали знаете как продължава особено популярния лозунг в последните две седмици , е натам наистина се е упътил . Нашите русофили ще са свидетели на икономическия крах на РФ , на безпрецедентните санкции , на които и най-силната икономика не би издържала. Много клипчета има на пленени руски войници , ами някои наистина са на 18- 19 годишни момченца , жалко че така стремглаво ще започнат живота си - с плен като военнопленници. Агресия, окупация и геноцид !

96

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСъс сигурност му е изгодно да изглежда ненормален, заради ядрената заплаха, но това не значи, че е рационален. И всъщност, никой човек не е напълно рационален. Дори и най-рационалният човек може в определени условия да се поддаде на емоциите. Струва ли си риска да разрушим света и да затрием човечеството? Русия има по 30 атомни бомби за всяка държава. Същото има и САЩ.

95

Анонимен

преди 2 години

За 14г сме дали 278 милиона лева за подръжка на 12бр МИГ-29

94

Анонимен

преди 2 години

Мобилни крематориуми... да изпратиш в Украйна???!!!!????!!!!!????!!!(за свои)

93

БЪЛГАРИНО!!!

преди 2 години

Радвай се на последните слънчеви дни, че ядрената зима ще бъде сурова, черна и много много дълга и няма да има слънце!!!

92

Само интереси

преди 2 години

Ясно е, че всяка държава си гледа интереса!!Било е, сега е , ще бъде!Бедните плащат , плащали са и ще продължават!Всичко това води до разрушителни последици-факт!Богатите винаги са излизали от всичко още по-богати!Интересите клатят света!

91

Истината

преди 2 години

На никой в Европа не му трябва толкова голяма държава като Украйна. След време може Украйна да стане номер 1 в Европа. Вътрешно всички са доволни сега. Слава Украйна ще звучи в медиите докато я разкостват. Пишете каквото искате....

90

Айде

преди 2 години

До петък Украйна ще се сдобие с 60 самолета и 50 ракетни установки С200